Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.471
Cevap
118
Favori
1.198.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: DarKKnigh[TR]

Ram açısı oyun uygulama internette sörf! veya herhangi bazı programlarda uyum sorunu felan yaşamam değil mi? Çok beğendim bu telefonu sadece anlatılanlardan :) Android 2.3.4 sorunlu bir sürüm mü? Daha önce android kullanmadım kusura bakmayın mantıksız sorularım için :)

Android4 yüklenebiliyor rom atarak.Sadece resmi güncelleme gelmeyecek motorola tarafından ama xda da falan birçok rom bulunmakta İCS ve JB olarak.Android sistemini az çok bilen birisi için de rom yüklemek çok zor değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Ram açısı oyun uygulama internette sörf! veya herhangi bazı programlarda uyum sorunu felan yaşamam değil mi? Çok beğendim bu telefonu sadece anlatılanlardan :) Android 2.3.4 sorunlu bir sürüm mü? Daha önce android kullanmadım kusura bakmayın mantıksız sorularım için :)

Android4 yüklenebiliyor rom atarak.Sadece resmi güncelleme gelmeyecek motorola tarafından ama xda da falan birçok rom bulunmakta İCS ve JB olarak.Android sistemini az çok bilen birisi için de rom yüklemek çok zor değil.

Bu telefonu almayı düşünüyorum :) Ama şimdi Rom attıktan sonra garantiden çıkacak, sonrasında bir arıza oldu bir şey oldu tekrar garantiye nasıl sokacağız?

Selçuk Üniversitesi

• quote:

Bunda Rom olaylarına karışmadan kullanabileceğimiz android sürümü nedir? Millet Xperia Sola dese de içimden bir ses Motorola Atrix diyor. 16 GB Dahili Hafıza , 1 GHz Nvidia Tegra 2 İşlemci Çift Çekirdek çok iyi, ULP GeForce Gpu güzel, 1 GB Ram en beğendiğim özelliği bu özellikler diğer telefonlardan ayıran bir nokta. Tek sorun Android'in 4 sürümüne yükselememesi. Diğer tüm özellikler cezbedici. Mesela 1 GB Ram çok iyi, telefon kendinen 300 MB Ram yese bile geriye 700 MB Ram kalıyor. Bu Ram ile rahat rahat internette dolaşılabilir, aynı anda müzik dinlenilebilir. Flash içeriklere bol Ram var. Ama bunun piyasa artığı olduğunu söyleyenlerde var. Refurbished ürün olabileceği için hiç önermeyenler de var. Sony Xperia Sola'yı bundan üstün bulanlar var. Android 4 sürümünü destekleyebildiği için Sola güzel ama Ram konusunda düşük. 300 mb telefon kullansa 512 mb'dan kalan 200 mb bu da sıkıntılara yol açabilir. Ayrıca depolama alanı ve performans açısından Atrix'in destekçisiyim. Arkadaşlar önermiyor, android 2.3 sürümünü sevmiyorlar. Sıkıntı çekersin deniliyor. Birde sizin fikrinizi alalım arkadaşlar? Mesela android 2.3 açtığı programları kapatamıyorsun felan diyorlar. Ben özellikle Ram konusunda ve Android sürümü konusunda çok şüpheliyim. Bu telefonda güzel internet deneyimi yaşayabilir miyiz? Ne kadar performanslı sizce? Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.

dün değil önceki gün aldım goldda son aleti aldım ama hiç bir sorunu yok bazı arkadaşlar ışık sızma olayı felan var dediler zifiri karanlıkta baktım benimkinde bi sorun yoktu gayet güzel bir cihaz bence internette hiç bir sorun yaşamadım oyun henüz yüklemedim bende sola alacaktım sonra atrixte karar kıldım.

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları

• 1gb ram. 1ghz çift çekirdekli işlemci. 4" ekran vb. samsung galaxy sIII mini 999tl iken atrix cidden f/p kralı

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Bu telefonu almayı düşünüyorum :) Ama şimdi Rom attıktan sonra garantiden çıkacak, sonrasında bir arıza oldu bir şey oldu tekrar garantiye nasıl sokacağız?

O konular biraz karışık :) Yani root ve rom işlerinde cihaz garantiden çıkıyor normalde ama rootlu bir şekilde garantiye gönderip sorun yaşamayan arkadaşlar da çok var forumda bulabilirsiniz.Biraz da servisteki elemanların insafına ve dikkatine kalıyor.Ama cihazı garantiye göndermeden önce orjinal yazılımı flashlayıp unroot ederek garantiye garantiye gönderirseniz çok büyük ihtimalle sorun olmayacaktır.Yine de riskli bir durum tabiki garantisi yok.Ben root ettim ve rom yükledim garantiye işim düşeceğini sanmıyorum bugüne kadar hiçbir telefonumu da garantiye yollamadım ama yollayacak olsam orjinal yazılımı flashlar yollarım bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• Arkadaşlar sersör ışık sızması ses ve telefonda kasmalar gibi sorunları dile getirmiş. Bunlar hb'den veya hizlial'dan satın alsak da çıkıyor mu bu sorunlar?

Selçuk Üniversitesi
  • quote:

Arkadaşlar sersör ışık sızması ses ve telefonda kasmalar gibi sorunları dile getirmiş. Bunlar hb'den veya hizlial'dan satın alsak da çıkıyor mu bu sorunlar?

Son parti atrixlerin tümü aynı distribütör firma tarafından ülkemize getirildiğinden dolayı, nereden alırsan al aynı partinin malları olacaktır dolayısıyla bi sorun varsa hangi siteden aldığının önemi yok.Kaldı ki o sorunları tüm atrixlere mal etmemek gerekir bi sepet içinde üçbeş çürük elma çıkabilir.

Selçuk Üniversitesi
  • metroda kalan son atrixi aldım haftaya elimde olacak veya daha yakın ATRİX +1 Arkadaşlar benden başka metrodan alan varsa kutu içerği ve telefonla ilgili olarak bana bilgi verebilirmi ? Lütfen cewp verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metingns33 -- 28 Kasım 2012; 21:49:05 >

Ama aldık ve sorunu fark ettik, bu ürünün değişimi oluyor mu? Yoksa sen distribütör firmadan aldın bu sorunla bu telefonla yaşamaya mahkumsun gibi bir izlenim mi var?

Her firmanın kendine has kuralları var bu konuda ama genelde bir hafta içinde koşulsuz şartsız iade edebiliyorsun telefonun jelatinini vs çıkarmadığın sürece tabi.Size tavsiyem gold gibi firmalardan gidip elden deneyerek almanız.Atrixte olabilecek sıkıntılar bellidir(ışık sızması,sim kart yuvasında çizikler,vidalarda aşınmalar vs) bunlar varsa almazsın bu kadar basit.

Selçuk Üniversitesi
  • Bu telefonu Xperia Sola ile karşılaştırırsak nasıl bir sonuç alırız? Bir çok iddialar var, öngörüler var. Ayrıca bu telefonun pek yaygın olmamasının, bu özelliklerde ucuz olmasının ve diğer teknoloji marketlerinde bu telefonun bulunmamasının sebebi nedir? Açıklayıcı olmak gerekirse bu telefon böyle güzel özelliklere sahipse neden ilgi fazla değil?

Selçuk Üniversitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09kezman09

sonunda Real Soccer 2012 yi yükleyebildim.Pes 2012 den daha güzel olduğu kesin.Donma falan yaşamadım sadece gol attıktan sonra müzik sesi gelirken 1 sn falan takılıyor.Onun haricinde bir sorunum yok.

fifayı yükle kardeş bulamassan ben sana verrim ücretsiz iletişime geç benle :)

Orijinalden alıntı: umutarfamo

Telefonu bugün metrodan aldım gayet iyi ama bu sorunum var.Klavyeye ı verilen ğ harfini Ekleyemedim,üstte olan wifi ve blutut kısayollarını gösteren menüyü ayarlayamadım.bu de jelatin garantiye girer mi verilen sökmelimiyim

kardeş kutu mavimi kırmızımı ben de aldım ama daha sonra gelcek mersinde olmadığı için (kırmızıysa yeni modeli,maviyse eski)

Sorun2= Telefonu kullanmaya başlayınca özellikle güneş altında çok belirgin olan beyaz noktalar gördüm. Aynı model telefonla karşılaştırdığımda sadece benim telefonumda olduğunu farkettim.
    Bu noktalar ekranın her tarafına yayılmış şekilde güneş altında çok belirginken, loş karanlık ortamda belli olmuyor.

Teşekkürler şimdiden

Orijinalden alıntı: metingns33

quote:

Orijinalden alıntı: umutarfamo

Telefonu bugün metrodan aldım gayet iyi ama bu sorunum var.Klavyeye ı verilen ğ harfini Ekleyemedim,üstte olan wifi ve blutut kısayollarını gösteren menüyü ayarlayamadım.bu de jelatin garantiye girer mi verilen sökmelimiyim

kardeş kutu mavimi kırmızımı ben de aldım ama daha sonra gelcek mersinde olmadığı için (kırmızıysa yeni modeli,maviyse eski)

Kırmızı ama diğeri daha bi güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrica kapakli deri kiliflarda parmak izi slotu nu engeller mi acill arkadaslar

Cihazın iscilikte bir onceki partiden hicbir farkı yok. Ustelik bir onceki partinin arka kapagı parlak idi hemen ciziliyordu. İki kere degistirdim yine otoyola dondu. Yeni partinin arka kapagı sert silikon, mat ve cizilmiyor. Kutu icerigi cok iyi. Multimedya dock super. televizyonu bilgisayar yapıyorsunuz. Son guncllemeyi almadıgı icin ikinci cekirdek kullanılmıyor durumda. Lakin prpblem yok. 1gb rem oldugunu hissediyorsunuz. Cok basarılı. Akıllı olun 679tl'ye daha ne istiyorsunuz?

BD

Orijinalden alıntı: supermanbd

Selamlar
    Motorola Atrix'in en son gelen versiyonunu almayı dusunenlere, planlayanlara, kaygılı olanlara sesleniyorum.
    Alın.
    Cihazın iscilikte bir onceki partiden hicbir farkı yok. Ustelik bir onceki partinin arka kapagı parlak idi hemen ciziliyordu. İki kere degistirdim yine otoyola dondu. Yeni partinin arka kapagı sert silikon, mat ve cizilmiyor. Kutu icerigi cok iyi. Multimedya dock super. televizyonu bilgisayar yapıyorsunuz. Son guncllemeyi almadıgı icin ikinci cekirdek kullanılmıyor durumda. Lakin prpblem yok. 1gb rem oldugunu hissediyorsunuz. Cok basarılı. Akıllı olun 679tl'ye daha ne istiyorsunuz?

BD

Peki yeni yapılan romlarda damı ikinci çekirdek çalışmıyor mu xda dakiler mesela 4.1.1 de falan

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.