Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
119
Favori
1.162.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratbus

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

quote:

bende yeni bir atrixalarakaranıza katıldım. Telefon gerçektende 10 numara.ics güncellemesi olamaması biraz handikap olsada ilerleyen dönemlerde bu sorunun çözüleceğini umut ediyorum. benim bu telefonda en çok kullanacağım uygulama igo primo olacak sanırım ancak birtürlü uygun çözünürlükte stabil çalaşacak bir igoprimo bulamadım.bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar olursa çok sevinirim.

dipnot: S2 çözünürlüğünde primo bizim telefonlara uygunolur mu???

bu telefona full çözünürlükte igo kurulabiliyor

full çözünürlük derken kaça kaçtan bahsediyorsun ben 800x480 indirdim kurabilirmiyim bu çözünürlükte igo yu atrixe... tekrar teşekkürler.

telefonun çözünürlüğü olan 960x540 dan bahsediyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende yeni bir atrixalarakaranıza katıldım. Telefon gerçektende 10 numara.ics güncellemesi olamaması biraz handikap olsada ilerleyen dönemlerde bu sorunun çözüleceğini umut ediyorum. benim bu telefonda en çok kullanacağım uygulama igo primo olacak sanırım ancak birtürlü uygun çözünürlükte stabil çalaşacak bir igoprimo bulamadım.bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar olursa çok sevinirim.

full çözünürlük derken kaça kaçtan bahsediyorsun ben 800x480 indirdim kurabilirmiyim bu çözünürlükte igo yu atrixe... tekrar teşekkürler.

pekı telefonu ılerde ıcs guncellemesı alması muhtemel mı ,? ve dostum telefonu ne zaman ve ne akdara aldın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: can1933

quote:

quote:

quote:

quote:

pekı telefonu ılerde ıcs guncellemesı alması muhtemel mı ,? ve dostum telefonu ne zaman ve ne akdara aldın ?

ice gelmeyecek..ama şuan 2 rom denedim tek sorunları reset atmaları oda cok sürmez halletmeleri..1080p video sorunuda arada takılıyor sadece YANİ KIRARSIN KİLİDİ İSTEDİGİN ROMU YÜKLERSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: tyanali51

quote:

Orijinalden alıntı: ebrarkara

quote:

Orijinalden alıntı: tyanali51

arkadaşlar cevap vercek olan yok mu ? öncede sormuştum cevap alamadım. dock ile tv ye bağlandığında telefon ekranından klavye ve mause işlevi çalışan varmı bende çalışmıyor...

teli tv ye bağladığında tel ekranını sadece maus olarak kullanabilirsin, klavye olarak kullanamazsın.

Oncelikle tesekkurler fakat bende bagladigimda tel ekraninda hicbir hareket yok sadece usb den bagladigim mausela hareket ettirebiliyorum:(

Birde ben bu yandex shell yukledim ve cok hosuma gitti kasma olayi gecti... fakat eski moto launcherine ulasamiyorum acaba arka planda calisip pil ve ram israfi yaparmi ki?

Son birsey bende ram 376 kullanilan 333 bos yaziyor normalmidlr bu degerler toplan 709 mb ram var demekki sizlerde de durum aynimi?

512+256 var sanki ram olarak 1024 yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

512+256 var sanki ram olarak 1024 yok bence

hayır 1024 var, ama android sistemi kullanıyor bir kısmını. tüm androidlerde böyledir. ayrıca ana hafıza da 16 gb ama yaklaşık 12gb ını kullanabiliyoruz gerisinde çalışan android + recovery android + webtop gibi sistem uygulamaları bulunuyor. Ana hafızada tüm androidlerde aynıdır bir kısmı sisteme aittir, bu roma göre değişiklik gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSagara

Merhabalar

Bende hbden atrix alanlardan biriyim. Telefondan gayet memnundum fakat bir problem ortaya çıktı. Temple Run ve türevi oyunlarda adam sola çekiyor. Kalibrasyonda bir problem var sanırım. Nasıl çözebilirim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

İyi Akşamlar.

Guncel

• https://www.facebook.com/groups/238425519593903/

üye olun çok faydalı şeyler paylaşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can1933

quote:

quote:

quote:

quote:

custom icsler var 7 ay once 888 e aldm

• arkadaslar benim atrixin sag köseden karanlikta isik geliyor sizdede varmi ve bir plastik parca disari cikmis 1mm kadar bu sorun yasayan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: baser

Jelly bean kurdum , çok başarılı.

anlatta bizde yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hectorx34

şuan telefonun alınabileceği en iyi site neresidir ?

hepsiburadanın paket içeriği hoşuma gitti acaba onu alsammı bir sorun olurmu kredi kartıyla alıcamda sorun çıkmasını istemiyorum alanlar varsa yazsın ?

Hocam ben dün gece buradan aldım çok araştırdım telefonu en sonunda almaya karar verdim. Webdenal iyi bir sitedir daha önce çok alış verişim oldu paket içeriği hepsiburadaki ile aynı arada 40 50 lira oynuyor hatta :) iPara alın taksitte yaparsınız daha uygunda olur...

Alımda v.s sorun olmazda umarım telefonda sorun olmaz bizde pişman olmayız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

quote:

Orijinalden alıntı: baser

Jelly bean kurdum , çok başarılı.

anlatta bizde yapalım

arayarak buldum sayılır yalnız.
    cihazla gelen romu nasıl tamamen yedek alabiliriz.
  • hburada da 949 olmus gene
  • bu atrix fenomen oldu resmen. bizim insanımız riski seviyor. HB'de yine çek kampanyası var şeytan diyo git al. bile bile lades mi diyeceğiz? beni şüphelendiren şey HB'de yorumlar 26 temmuz son tarihli. ondan sonra yorum yok. büyük ihtimal yayınlamıyorlar bu son ürünler yüzünden. ben de başka bir ürün için olumsuz yorum yapmıştım yayınlamadılar. demekki çok ucuza alıp stokladılar bu atrix'i.
  • Bu urunden en az %30 kar etmezse kapatip gitmesi lazim hbnin benim tahminim 679 tl satiyorlar alisi bu telin 475 tl dir belkide 450 tl benim tahminimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 16 Ekim 2012; 11:12:15 >
  • Bootloaderı kapalı telefona CWM Recovery yükleyebiliyor muyuz? XDA'da felan hep UNLOCKED cihazlar için CWM var, orijinal stock roma yüklenebiliyor mu bir fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorcerer

Bootloaderı kapalı telefona CWM Recovery yükleyebiliyor muyuz? XDA'da felan hep UNLOCKED cihazlar için CWM var, orijinal stock roma yüklenebiliyor mu bir fikri olan var mı?

Hayır bootloader kilidini açmadan cwm recovery yükleyemezsiniz. kesinlikle

• ICS için en stabil sürüm.

XDA Developers
    *** RETIRED *** AtrICS ROM
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1938821

• Arkadaslar stabil ics ciktiiiiiiiii 20 saattir tek bir reset yok super rom ekran kalitesi %35 artti isteyene link verebilirim yada motomodtryr girin gorun

• quote:

Orijinalden alıntı: qitarist-_-cocuq

Arkadaslar stabil ics ciktiiiiiiiii 20 saattir tek bir reset yok super rom ekran kalitesi %35 artti isteyene link verebilirim yada motomodtryr girin gorun

Ben hala motorolanın kendi güncellemesini bekliorum umutluyum.
    Peki bu sürümde çalışmayan bişey varmı.
    Ayrıca türkçe dil destegi ve parmak izi ve video kaydedici çalışmayan bir rom benim gözümde sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 16 Ekim 2012; 11:45:00 >
  • 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.