Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
119
Favori
1.162.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can1933

GÜNCELLEME OLMADIGI DGRUM ARKADASLAR?

https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c

almayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

quote:

Orijinalden alıntı: can1933

GÜNCELLEME OLMADIGI DGRUM ARKADASLAR?

https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c

almayacak

neden alımıyor kı işte. ah motorola ah.. peki telefonu satan hala teknolojı magazaları varmıdır.. birde hıc androıd kllanmadım. gncelleme aldıgında degısen ne eskı sistemle?
  • Arkadaşlar elimizden geleni ardımıza koymayalım hiç belli olmaz destekleyelim... (son 154 kişi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 15 Ekim 2012; 22:13:28 >

• arkadaşlar parmak izi okuyucusunu hangi programı indirerek, nasıl kullanabilirim bilgisi olan varsa paylaşabilirmi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: logsima

arkadaşlar parmak izi okuyucusunu hangi programı indirerek, nasıl kullanabilirim bilgisi olan varsa paylaşabilirmi teşekkürler

Programa gerek yok ayarlar kısmında parmak izi okuyucusu ayarı var zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyanali51

quote:

arkadaşlar parmak izi okuyucusunu hangi programı indirerek, nasıl kullanabilirim bilgisi olan varsa paylaşabilirmi teşekkürler

Çok teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim

Bu kilitlerkende açarkende tuşa bir kere basmamız gerekiyor sanırım direk açsaydı ve kilitleseydi çok iyi olurdu sanki onunda ayrı bi ayarımı varki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim

Bu kilitlerkende açarkende tuşa bir kere basmamız gerekiyor sanırım direk açsaydı ve kilitleseydi çok iyi olurdu sanki onunda ayrı bi ayarımı varki

önceki sayfalrda ona bi çözüm yok diye yazıldı sadece marketten ses tuşu ile açıp kapama şansımız var o programın ismide verildi son 15 sayfayı oku mutlaka bulursun.

• Beyler 2 sorum olacak
    1-) Telefon sessizdeyken titreşime alamadım.Nasıl alacağız? Mesaj geldiğini anlamıyorum mesela

2-)www.akilliphone.com adlı site güvenilirmidir,kılıf sipariş edeceğimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 15 Ekim 2012; 22:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cevap vercek olan yok mu ? öncede sormuştum cevap alamadım. dock ile tv ye bağlandığında telefon ekranından klavye ve mause işlevi çalışan varmı bende çalışmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Beyler 2 sorum olacak
    1-) Telefon sessizdeyken titreşime alamadım.Nasıl alacağız? Mesaj geldiğini anlamıyorum mesela

2-)www.akilliphone.com adlı site güvenilirmidir,kılıf sipariş edeceğimde.

Sesizden titresime almak icin bir kere ses acma tusuna bas

Guvenilir site bende aldim ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cymeria

dokunarak odaklanma bende yok sanıyordum ama bugün keşfettim, ortadaki odak kutusunu sürükleyip bırakabilirsiniz odaklanmak istediğiniz yere.

Gerçekten de varmış ya :) Hocam eyvallah ben farketmemiştim.Normalde direkt ekrana dokunduğun yere odaklanması gerekiyor Samsung Galaxy Wonder'da öyleydi ama Atrix'te tutup sürüklemek gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 15 Ekim 2012; 22:58:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar sayfa yorum var
    Güzel bir video inceleme hala yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

O kadar sayfa yorum var
    Güzel bir video inceleme hala yok

youtube da hazırları var zaten
  • quote:

arkadaşlar cevap vercek olan yok mu ? öncede sormuştum cevap alamadım. dock ile tv ye bağlandığında telefon ekranından klavye ve mause işlevi çalışan varmı bende çalışmıyor...

teli tv ye bağladığında tel ekranını sadece maus olarak kullanabilirsin, klavye olarak kullanamazsın.
  • şuan telefonun alınabileceği en iyi site neresidir ?

hepsiburadanın paket içeriği hoşuma gitti acaba onu alsammı bir sorun olurmu kredi kartıyla alıcamda sorun çıkmasını istemiyorum alanlar varsa yazsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frd4242

Arkadaşlar hb dan iade alan var mı ? 11 gün oldu hala bekleyin diyorlarda bana.... iade eden arkadaşlar sizde durum nedir?

değişim için bekliyorum 5 gün oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagu38

quote:

Arkadaşlar hb dan iade alan var mı ? 11 gün oldu hala bekleyin diyorlarda bana.... iade eden arkadaşlar sizde durum nedir?

bende gönderdim cuma günü ellerine geçmiş serviste gözüküyor.Tamir edip onunkini bana ,benimkini sana, seninkini ona gönderirler hepimizin tamir görmüş cihazı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebrarkara

quote:

arkadaşlar cevap vercek olan yok mu ? öncede sormuştum cevap alamadım. dock ile tv ye bağlandığında telefon ekranından klavye ve mause işlevi çalışan varmı bende çalışmıyor...

teli tv ye bağladığında tel ekranını sadece maus olarak kullanabilirsin, klavye olarak kullanamazsın.

Oncelikle tesekkurler fakat bende bagladigimda tel ekraninda hicbir hareket yok sadece usb den bagladigim mausela hareket ettirebiliyorum:(

Birde ben bu yandex shell yukledim ve cok hosuma gitti kasma olayi gecti... fakat eski moto launcherine ulasamiyorum acaba arka planda calisip pil ve ram israfi yaparmi ki?

Son birsey bende ram 376 kullanilan 333 bos yaziyor normalmidlr bu degerler toplan 709 mb ram var demekki sizlerde de durum aynimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 16 Ekim 2012; 0:28:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosima

quote:

Orijinalden alıntı: fagu38

quote:

bende gönderdim cuma günü ellerine geçmiş serviste gözüküyor.Tamir edip onunkini bana ,benimkini sana, seninkini ona gönderirler hepimizin tamir görmüş cihazı olur

tamir ibaresi veya herhangi bir sıkıntılı durum olursa tekrar yollarım diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.