Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
119
Favori
1.162.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun oynamayı seven arkadaşlar, mame emulatör deneyen oldu mu?
  • Beyler igo yu kurdum 540x960 skin i yükleyince gps yerimi bulmuyor 800x480 de sorun yok nasıl saçma bir iştir anlamadım gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Oyun oynamayı seven arkadaşlar, mame emulatör deneyen oldu mu?

mame4droid adlı emulatoru indirdim. Rom attım bir tane Popeyes çalıştıramadım. Onay istedi ama beceremedim.Lakin düzgün romla çalışıcağını inanıoyrum
  • Bende pazar gunü hızlı aldan sipariş verdim acaba elime nezaman gecer keske Radyosu'da olsaydı is yerimde bu özellik gercekten iyi oluyor eskiden htc touch 2 ardı bende onunda radyosu yoktu ama internetten bulduğum radyo programı ile çalışmıştı turkcell kampanyasında almıştım adamlar TRT bandrolu ne para vermemek icin bu özelliği kapamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz4565 -- 15 Ekim 2012; 11:33:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • navigasyon isteyenler için atrix te sorunsuz çalışıyor en çok kullanılan son sürüm en güncel harita ve speedcam

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/90fMdmzD0CJw5

rardan çıkar igo klasörü olarak hafızaya at 2 tane apk dosyası var 2 sinden birini kur sorun olursa sil diğerini kur

ayarlardan ses kapalı olabilir sesi açın ses çıkmaz ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeyesCC3 -- 15 Ekim 2012; 11:03:00 >

• Bu telefon için kılıftır, ekran koruyucu filmdir vs. türü şeyleri nereden temin edebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

quote:

Orijinalden alıntı: herakles24

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4565

Arkadaslar 800tl bütçeye alınacak en hızlı telefon bumu

o kadar bile vermene gerek yok 664 tl versen yeter
    yada hb den 669 tel bi 100 tl indirim kuponu alıyosun :) bu fiyatlara bundan daha iyi bi tel bulan biri söylesin bana
    bu arada 12 taksit peşin fiyatına kaçırma derim

ben bugun hepsiburada'dan 679 liraya aldım 100 liralık hediye çeki falanda vermedi. Nerden çıktı bu?

26-30 EYLÜL ARASI ALANLARA HEDİYE ÇEKİ VERMİŞLERDİ 100 TLELİK

• quote:

Orijinalden alıntı: wacker@

quote:

Orijinalden alıntı: herakles24

arkadaşlar 2saat 2 dk sonra hediye çekleri tanımlanıcak zanedersem hediye çeki tanımlanan kimler varsa bi konuya msj atsın

İlk kampanyadan kazanılan çekler kasım ayında tanımlanacak.

Kazanılan 30 TL lik çekler 15-30 Kasım tarihlerinde tanımlanacak ve kullanılabilecektir. Kazanılan 100 TL lik çeklerin 50 TL si 15-30 Kasım tarihlerinde, kalan 50 TL ise 15 – 31 Aralık 2012 tarihlerinde tanımlanarak kullanılabilecektir.

PARDON TARİHLERİ KARIŞTIRMIŞIM HOCAAM KUSURA BAKMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok now

quote:

mame4droid adlı emulatoru indirdim. Rom attım bir tane Popeyes çalıştıramadım. Onay istedi ama beceremedim.Lakin düzgün romla çalışıcağını inanıoyrum

Ben noe v'de tekken tag 17 fps falan alalbilmiştim (fps belki yanlış olabilir, çok tekliyordu ama çalıştı). Bu cihazın bana göre gücü bu rom ve emulatör ile belli olacak. Umarım deneyen biri çıkar. Akıcı çalıştırır ise cihazı alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bezginank

Selam arkadaşlar.

Vatandan aldığım micro hdmi aparatı ve dock ile tv ye bağlandım. 35 tl yede mouse + klavye seti aldım. 106 full hd de zevkten dört köşe oldum. Evde laptop kullanmıyorum artık.

Esas yardım istediğim konu klavye+ mouse seti ile oyun oynamak istediğim de klavyenin iş görmemesi. Sadece mouse çalışıyor. Oyunların ayarların da klavye ile ilgili bir seçenek yok. TV de oyunları klavye ile oynamak için ne yapabilirim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakari.The.Redskin

Bu telefon için kılıftır, ekran koruyucu filmdir vs. türü şeyleri nereden temin edebiliriz?

• quote:

quote:

quote:

Ben noe v'de tekken tag 17 fps falan alalbilmiştim (fps belki yanlış olabilir, çok tekliyordu ama çalıştı). Bu cihazın bana göre gücü bu rom ve emulatör ile belli olacak. Umarım deneyen biri çıkar. Akıcı çalıştırır ise cihazı alabilirim.

romu nerden bulabilirim. Eğer yardımcı olabilirsiniz denerim sizin için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler arkadaşım. Gerçekten süper olur.
    Yanılmıyosam bu adresten indirmiştim ama hangisi olduğunu bilmiyorum.
    Birde farklı oyunların rom dosyaları mevcut. Böylece oyun arşiviniz genişleyebilir tavsiyemdir...

romhustler.net
    Tekken Tag Tournament (US, TEG3/VER.C1) ROM Download for MAME - Rom Hustler
    http://romhustler.net/rom/mame/tekken-tag-tournament-us-teg3-verc1

Edit: Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 15 Ekim 2012; 13:37:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birde farklı oyunların rom dosyaları mevcut. Böylece oyun arşiviniz genişleyebilir tavsiyemdir...

hocam direk dosyayı atıcakmıyız?

7-zip olayı felan varsa naıl olcak iş? ayrıca tavsiye ettiğiniz başka emu var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Orijinalden alıntı: 72Falcon

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Orijinalden alıntı: 72Falcon

Bu kadar sorunlu,çetrefilli bir telefon görmedim,1 haftadır atrix ile ilgili herşeyi araştırıyorum telefonlardan soğudum,alıp başıma bin türlü dert açacağına hiç almam daha iyi,böyle bktan bi durum yok,her kafadan bi ses çıkıyor,elinde atrix olanlar öve öve bitiremiyor,atrix'den ağzı yananlar telefonu itin gtne sokuyor,adam gibi biri çıkıp da doğru dürüst inceleyip anlatmamış telefonu...

O zaman sen Samsun Galaxy Wonder al atrixten fazla para ver, atrixin yarı özelliklerinde bi telefon kullan arkadaşım.Motorola babamızın şirketi değil ki sebepsiz övelim burda.

Elinde Atrix olduğu için illaki subjektif yorum yazacaksın,belki haklı olarak...Fakat iyi donanımına rağmen alınca başımı ağrıtacak bana sorun yaratacaksa,verimli kullanamadıktan sonra ne yapayım ben onca donanımını,varsın galaxy w daha düşük donanımlı olsun,en azından doğru düzgün sorunsuz kullanırım diye düşünüyorum.Telefonu alan her 2 kişiden 1'i iade etmiş,servise göndermiş,bu kadar sorun yaşanması normal değil.

Birader elimde galaxy wonder da var atrix de var niye atrixi övüyorum da wonderi övmüyorum? Motorola benim babamın malı mı yoksa Samsungla kan davam mı var ?

Cihazda bi kusur olsa ilk başta eleştirecek olan benim burada.Şimdi bir sıkıntı yok ama ilerde olursa çatır çatır eleştireceğimden emin olabilirsin.Sonuçta ben buna para veriyorum adam gibi kullanamayacaksam niye seviyormuşum gibi taklit yapayım akıl var mantık var!

Senin atrix ile karşılaştırma yaptığın wonder bunun yarısı kadar performans verecek sana.Ben ikisini de kullandığım için biliyorum.Karar senin git istediğini al ama burda bu cihaz sorunlu falan yazıp insanların kafasını bulandırmaktan vazgeç artık.Senin gibiler yüzünden ben az kalsın vazgeçiyordum atrix almaktan.

ocam
    atrix ile wonder arasında fotoğraf kalitesi nasıl birer resim eklersen

• Buyrun beyler kamera yı soran arkadaşlar için kendi çekimlerim..

İlk fotoda ikiz kardeşimde çıkmış

• görsel olarak iyi bir rom önerisınde bulunurmusunuz..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam direk dosyayı atıcakmıyız?

7-zip olayı felan varsa naıl olcak iş? ayrıca tavsiye ettiğiniz başka emu var mı ?

Sıkıştırılmış dosyayı klasöre çıkararak emu'nun rom's klasörüne atacaksın arkadaşım. Bende şuan android yok deneyemiyorum. O linklerden bir tanesi çalışıyordu.

• Jelly bean kurdum , çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

quote:

Orijinalden alıntı: Yakari.The.Redskin

Bu telefon için kılıftır, ekran koruyucu filmdir vs. türü şeyleri nereden temin edebiliriz?

http://www.akilliphone.com/search/atrix

Sert malzemeden değilde şu silikon türü yumuşak malzemeden imal kılıflardan bulabilsek ne hoş olurdu...
  • 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.