Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.464
Cevap
119
Favori
1.163.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bu telefonu garantili olarak nereden satın alabilirim ?

Orijinalden alıntı: enesx86

Selam arkadaşlar. Bu telefonu garantili olarak nereden satın alabilirim ?

sıfırını bulaman biraz zor gibi satışı bitti ..bir önceki sayfada bir arkadaş satıyor 2. el zaten en fazla 1 ay kullanılmıştır 23 ay garantisi vardır

şunu ekliyim konudan ayrı. şarja akşam takıp sabah aldıgımda en az 2 gün

şarja taktıgımda 2 ssaat sonra dolu gösteriyor cıkarıyorum buda.1 gün gidiyor kullanım aşagı yukarı aynı...neden acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 5 Mayıs 2012; 0:55:16 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychô -- 5 Mayıs 2012; 2:05:21 >

Orijinalden alıntı: psychô

Önümüzdeki haftalar içerisinde telefonun satışının tekrar başlaması kuvvetle muhtemel.

Sizin şahsi yorumunuz mu yoksa bir duyum mu aldınız? :)

Orijinalden alıntı: sefa0304

merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olucak atrix 2 mi daha iyi yoksa atrix mi bide iyiyse ne yonden iyi ban açıklar mısınız

atrix 4 g daha iyi

Orijinalden alıntı: sanctum22
    Sizin şahsi yorumunuz mu yoksa bir duyum mu aldınız? :)

Aldığım bir duyuma dayanarak söyledim hocam.

Orijinalden alıntı: damn2u

Mesajlarımı okuyan arkadaşlar hatırlayacaktır telefonu yeni kullanmaya başlayan birisiyim, kutunun jelatininden garanti bandına kadar her şeyi açan birisi olarak telefonun içinde facebook messenger, need for speed ve bir kullanıcıya ait dosyalar bulan bir kişiyim, bunları bile göz ardı edip kullanmayı düşünüyorken Palringo Messenger yükleyip kullanmaya başladıktan sonra uygulamanın menüleri arasında dolaşırken siyah renkte telefon ekranının deli gibi titrediğini fark ettim, resmen bardağı taşıran son damla oldu.

Telefonu en kısa sürede iade edip yeni bir telefon almayı düşünüyorum, zaten fiyatının düşük olmasından kıllanan bir çok kişi haklıymış demekten kendimi alamıyorum.

dediğiniz durum ekran kalitesinden kaynaklanabilir. hatta tft lcd olup 540x960 pixel olmasından dolayı geçişlerde iz bırakıyormuş hissi de verebilir. zira huaiwei ve galaxy ace'in yanılmıyorsam pixel'leri atrix'e oranla çok daha düşük. ancak ikisinden de çok çok hızlı bir cihaz. geçen günde ben servise yolladım atrixi. ekran aydınlatması çok bariz bir şekilde dalgalanıyordu. acaba yüklediğim bir launcher'in ekran aydınlatması widget'inden mi kaynaklanıyor diye format attım. gene de düzelmedi ve servise yolladım. ancak şunu söyleyim telefondan yine de hiç soğumadım çünkü performans olarak cidden çok hızlı bir cihaz. bundan önce kullandığım htc desire'ı bile gölgede bırakıyordu hız olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

beyler 3d video telefonda gözlüklü izlemek mümkünmüdür atrix de ?

eski tür 3d filmleri gözlükle izleyebilirsiniz ama onları internette bulmak zor. ama yeni nesil half sbs dediğimiz filmleri izleyemezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sagamor

dediğiniz durum ekran kalitesinden kaynaklanabilir. hatta tft lcd olup 540x960 pixel olmasından dolayı geçişlerde iz bırakıyormuş hissi de verebilir. zira huaiwei ve galaxy ace'in yanılmıyorsam pixel'leri atrix'e oranla çok daha düşük. ancak ikisinden de çok çok hızlı bir cihaz. geçen günde ben servise yolladım atrixi. ekran aydınlatması çok bariz bir şekilde dalgalanıyordu. acaba yüklediğim bir launcher'in ekran aydınlatması widget'inden mi kaynaklanıyor diye format attım. gene de düzelmedi ve servise yolladım. ancak şunu söyleyim telefondan yine de hiç soğumadım çünkü performans olarak cidden çok hızlı bir cihaz. bundan önce kullandığım htc desire'ı bile gölgede bırakıyordu hız olarak.

TFT kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum, en azından motorola 1 kaç dolar daha harcayıp daha iyi bir ekran kullansa çok daha iyi olurdu kendi prestiji için.

Ben telefonumu aldığım yere bugün kargoluyorum, ellerinde muadil başka bir marka/model ürün olmadığından sıfır kapalı kutu bir Atrix isteyeceğim, onuda forumdan satmayı planlıyorum. Malum para iadesi istersem taksit taksit banka geri ödeme yapıyor, Galaxy S II almak için arada ki 630TL farkı vermeye hiç niyetim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

TFT kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum, en azından motorola 1 kaç dolar daha harcayıp daha iyi bir ekran kullansa çok daha iyi olurdu kendi prestiji için.

Ben telefonumu aldığım yere bugün kargoluyorum, ellerinde muadil başka bir marka/model ürün olmadığından sıfır kapalı kutu bir Atrix isteyeceğim, onuda forumdan satmayı planlıyorum. Malum para iadesi istersem taksit taksit banka geri ödeme yapıyor, Galaxy S II almak için arada ki 630TL farkı vermeye hiç niyetim yok.

size tavsiyem onun yerine razr droid olur. forumlarda okuduğum kadarıyla hiç bir sorunu yokmuş ve ekranı da haliyle atrixle kıyaslanamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: anthuan

Atrixte line runner oynayan var mi?line runner ve temple run bu iki oyunda telefon kasiyor.bu arada telefonu aldigimda need for speed bende de vardi

Temple run'ı sorunsuz takılmadan oynuyorum çıktığından beri.

size tavsiyem onun yerine razr droid olur. forumlarda okuduğum kadarıyla hiç bir sorunu yokmuş ve ekranı da haliyle atrixle kıyaslanamaz.

Teşekkürler fakat o kadar yüksek fiyatlı bir ürün almayı planlamıyorum, en azından 1500TL limitine ulaşmak istemiyorum, zaten Galaxy S II 1300-1400TL civarında sıfır garantili olarak bulunurken Razr tercih etmem, Razr Maxx olsa iki kez düşünebilirdim.

Orijinalden alıntı: anthuan

Atrixte line runner oynayan var mi?line runner ve temple run bu iki oyunda telefon kasiyor.bu arada telefonu aldigimda need for speed bende de vardi

bu oyunlarda kasarsa çöpe atarım telefonu :D ..nfs 6 ... pes 2012 ....modern combat3 ....gta 3..

bunların hepsini oynuyorum 1 kere bile kasıldıgını görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 5 Mayıs 2012; 14:29:56 >

Orijinalden alıntı: akinov5

quote:

Orijinalden alıntı: ikoraist

arkadaşlar telefonumda söyle bir sorun var karşılaşan ve veya çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim

kulaklık ile müzik dinlerken mesaj aldığımda telefon üzerinde bulunan dahili hoparlörden dışarı bildirim uyarı sesiyle birlikte müziği de dışarı veriyor. yani mesaj geldiğinde telefon müziği dışarı vermeye başlıyor (kulaklıkla birlikte ) bir kaç saniye kadar.

Bende cok muzik dinleyen insanim bende boyle bir sorun olmadi. mesaj bildirim sesi kulakliktan cikiyo normal yani

garip bir durum her zaman olmuyor zaten ama ara ara rastlıyorum acaba format sorunu çözer mi be böyle bir durumda nasıl bir format atmam gerekir
    M5A99X EVO R2.0 Phenom II X6 1090T Black Edition 3.2GHz / 3.6GHz Turbo Core 9MB Cache Seasonic M12 II 620W 80Plus Bronze Modüler Sapphire HD7850 GDDR5 1GB 256BIT Aerocool X Predator Evil BlackKingston HyperX 8GB(2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram

• telefonunu satmak isteyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.