Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
119
Favori
1.163.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buzahir

mesajlarınıza girdiğinizde sağ tarafta siyah mesaj kutucuğu mesajın iletildiği anlamına geliyor :)

Siyah ve sol'a doğru üstünde yeşil ok çekilmiş olan işaretten bahsediyorsunuz sanırım? Bu ise peki teşekkürler. Peki mesaj iletilmediğinde orada ki işaret ne oluyor?

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: buzahir

mesajlarınıza girdiğinizde sağ tarafta siyah mesaj kutucuğu mesajın iletildiği anlamına geliyor :)

Siyah ve sol'a doğru üstünde yeşil ok çekilmiş olan işaretten bahsediyorsunuz sanırım? Bu ise peki teşekkürler. Peki mesaj iletilmediğinde orada ki işaret ne oluyor?

kırmızı ünlemli bişi idi sanırsam. gönderilmeyi bekliyosada mavi oluyo. zaten ilk gönder dediğinde mavi oluyor sonradan yeşil
    Sarı dalgalı saçına, yüzüne, dudağına, gülüşüne, bakışına, gözüne, endamına, eline, parmağına, sesine, ismine, yürüyüşüne oturuşuna, yanağına, gamzene, burnuna, boynuna, sarılmana, sevmene, kokuna, koynuna, sıcaklığına, herrşşeyine sana tarifsiz aşığım. Düşünebildiğim kadar hızlı konuşabilmem gerek sevgimi anlatmak için... AB RH(-)
  • ses kaydedici nerede acaba bulamadım da.

Orijinalden alıntı: erdemakbıyık

kırmızı ünlemli bişi idi sanırsam. gönderilmeyi bekliyosada mavi oluyo. zaten ilk gönder dediğinde mavi oluyor sonradan yeşil

Tamamdır teşekkürler.

kulaklık ile müzik dinlerken mesaj aldığımda telefon üzerinde bulunan dahili hoparlörden dışarı bildirim uyarı sesiyle birlikte müziği de dışarı veriyor. yani mesaj geldiğinde telefon müziği dışarı vermeye başlıyor (kulaklıkla birlikte ) bir kaç saniye kadar.
    M5A99X EVO R2.0 Phenom II X6 1090T Black Edition 3.2GHz / 3.6GHz Turbo Core 9MB Cache Seasonic M12 II 620W 80Plus Bronze Modüler Sapphire HD7850 GDDR5 1GB 256BIT Aerocool X Predator Evil BlackKingston HyperX 8GB(2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram
  • go launcher yüzünden uygulamalarım siliniyor. telefonu kapayıp açtığımda go launcher uygulama yada oyunu yükleyemediği için silinmiş olarak görünüyor. bir çözümü var mı acaba ?
    tecrubeleriniz lutfen ben mi abartiom...

Orijinalden alıntı: ikoraist

arkadaşlar telefonumda söyle bir sorun var karşılaşan ve veya çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim

kulaklık ile müzik dinlerken mesaj aldığımda telefon üzerinde bulunan dahili hoparlörden dışarı bildirim uyarı sesiyle birlikte müziği de dışarı veriyor. yani mesaj geldiğinde telefon müziği dışarı vermeye başlıyor (kulaklıkla birlikte ) bir kaç saniye kadar.

Bende cok muzik dinleyen insanim bende boyle bir sorun olmadi. mesaj bildirim sesi kulakliktan cikiyo normal yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajlarımı okuyan arkadaşlar hatırlayacaktır telefonu yeni kullanmaya başlayan birisiyim, kutunun jelatininden garanti bandına kadar her şeyi açan birisi olarak telefonun içinde facebook messenger, need for speed ve bir kullanıcıya ait dosyalar bulan bir kişiyim, bunları bile göz ardı edip kullanmayı düşünüyorken Palringo Messenger yükleyip kullanmaya başladıktan sonra uygulamanın menüleri arasında dolaşırken siyah renkte telefon ekranının deli gibi titrediğini fark ettim, resmen bardağı taşıran son damla oldu.

Telefonu en kısa sürede iade edip yeni bir telefon almayı düşünüyorum, zaten fiyatının düşük olmasından kıllanan bir çok kişi haklıymış demekten kendimi alamıyorum.

Mesajlarımı okuyan arkadaşlar hatırlayacaktır telefonu yeni kullanmaya başlayan birisiyim, kutunun jelatininden garanti bandına kadar her şeyi açan birisi olarak telefonun içinde facebook messenger, need for speed ve bir kullanıcıya ait dosyalar bulan bir kişiyim, bunları bile göz ardı edip kullanmayı düşünüyorken Palringo Messenger yükleyip kullanmaya başladıktan sonra uygulamanın menüleri arasında dolaşırken siyah renkte telefon ekranının deli gibi titrediğini fark ettim, resmen bardağı taşıran son damla oldu.

Telefonu en kısa sürede iade edip yeni bir telefon almayı düşünüyorum, zaten fiyatının düşük olmasından kıllanan bir çok kişi haklıymış demekten kendimi alamıyorum.

Aynı şekilde bendede var aslında o olay siyah üstüne beyaz yazılı yerlerde aşağı yukarı yaparken titreme gibi birşey oluyor ama fazla önemsemedim açıkcası.

• quote:

Mesajlarımı okuyan arkadaşlar hatırlayacaktır telefonu yeni kullanmaya başlayan birisiyim, kutunun jelatininden garanti bandına kadar her şeyi açan birisi olarak telefonun içinde facebook messenger, need for speed ve bir kullanıcıya ait dosyalar bulan bir kişiyim, bunları bile göz ardı edip kullanmayı düşünüyorken Palringo Messenger yükleyip kullanmaya başladıktan sonra uygulamanın menüleri arasında dolaşırken siyah renkte telefon ekranının deli gibi titrediğini fark ettim, resmen bardağı taşıran son damla oldu.

hocam need for speed ve face book zaten orjinalinde yüklü geliyor başka kullanıcıya ait dediğin dosyaları bilemiyorum ama benzetmiş olobilirsin sana şöyle söyleyeyim cihazı hart reset attır o rogramlar yine çıkacak çünkü orjinal rooma yüklemişler bilgin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

Aynı şekilde bendede var aslında o olay siyah üstüne beyaz yazılı yerlerde aşağı yukarı yaparken titreme gibi birşey oluyor ama fazla önemsemedim açıkcası.

Siyah renkli uygulama vb. şeylerden uzak mı duracağız yani? Şaka gibi bir olay. Lafım size değil gerçi, sineye çekip kullanmaya devam etmeyi düşünmüyorum, zaten aldığım yer ile de iletişim geçtim, sonucu merakla bekliyorum.

quote:

Siyah renkli uygulama vb. şeylerden uzak mı duracağız yani? Şaka gibi bir olay. Lafım size değil gerçi, sineye çekip kullanmaya devam etmeyi düşünmüyorum, zaten aldığım yer ile de iletişim geçtim, sonucu merakla bekliyorum.

Yok hocam o cihazdan kaynaklanan bi sorunmu yoksa ekran teknolojisi eski olduğundanmı öyle tam bilmediğimden dolayı pek araştırmadım ama cihazdan kaynaklanan bi sorunsa bende servise veririm. Ama başka oyunda yada nebileyim programda filan ekranda bi titreme yaşamadığım için sadece siyah üzerine beyaz yazıların olduğu yerde öyle olunca ekran teknolojisindendir deyip geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: radapaz

ses kaydedici nerede acaba bulamadım da.

cevap verecek arkadaş var mı?

Yok hocam o cihazdan kaynaklanan bi sorunmu yoksa ekran teknolojisi eski olduğundanmı öyle tam bilmediğimden dolayı pek araştırmadım ama cihazdan kaynaklanan bi sorunsa bende servise veririm. Ama başka oyunda yada nebileyim programda filan ekranda bi titreme yaşamadığım için sadece siyah üzerine beyaz yazıların olduğu yerde öyle olunca ekran teknolojisindendir deyip geçtim.

Galaxy Ace ve Huawei Ideos X5 modelleride TFT fakat onlarda da denememe rağmen bu tip problem yok, neyse zaten benimde kabullenmeme imkanı yok, istemeden de olsa en kısa sürede vedalaşacağım telefonla.

quote:

Galaxy Ace ve Huawei Ideos X5 modelleride TFT fakat onlarda da denememe rağmen bu tip problem yok, neyse zaten benimde kabullenmeme imkanı yok, istemeden de olsa en kısa sürede vedalaşacağım telefonla.

Hocam hangi uygulama yada oyunda bu sorunla karsilastiniz.bende denemek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

quote:

quote:

Hocam hangi uygulama yada oyunda bu sorunla karsilastiniz.bende denemek istiyorum.

Mesela blackmarkt kurun orda herhangi bir oyun filan açın özellikleri yazıyor ufak yazılarla siyah üzerine beyaz sekilde aşagı yukarı yaptıgınızda ekran titremeye başlıyor.

http://dl13.fileswap.com/download/?id=pjfdQ6nD23guRldnGSDlWiEIx5XZAc2sPXzg2Zv%2FZJjMU7kG%2FLECwe2lL%2BTh%2BD52kIq%2FnPcS3Zwza9d3vwGiQCmVdGkuv%2FLs39%2BmHpYmT876IlWZTpU04FM0M9bBEM0E&h=549d7373a4ceb2acae9fa069a9d7d3ff&t=4fa42c4a

Uygulama bu.

• quote:

quote:

Hocam içinize sinmediyse bencede iade imkanınız varsa iade edin benim servise vermekten başka çarem yok ama işte o telefondan kaynaklanan bir sorunmu değilmi onuda bilmeden vermek istemiyorum servise şimdi ekran değişir filan yine aynı şekilde gelir boşyere telefonu kurcalatmış olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ASiLKaN88
    hocam, genel olarak custom rom'a ihtiyacınız yok.. OTG kablosu ile usb cihazları bağlamak için ihtiyacınız olan hiçbir şey yok, tv'ye bağlayıp webtop, yani atrix'e özel linux arayüzünü kullanmak içinse cihazı root etmeniz gerekir. benim konumda video ve fotoğraflarda gördüğünüz gibi telefonun ekranını aynen tv'ye verebilmek için yalnız custom rom yüklemeniz veya yine bootloader unlock sonrası bu mirroring işlemi için uygun dosyaları yükelmeniz gerekiyor.

Bootloader unlock yaptığımızda tekrar garanti kapsamına almak mümkün olmuyormuş sanırım. Doğru mudur?

Orijinalden alıntı: Archangel Tyrael

wifi a bagliyken arada bir kopmalar oluyor mu sizde de? bikac kez oldu wifi kapatip acinca tekrar baglandi
    not: haftabasinda hb den ilk aldigimda aksam wifida 4 kere koptu, fabrika ayarlarina dondum sonra 1 haftada 2 kere asima geldi. yahu killanio insan
    tecrubeleriniz lutfen ben mi abartiom...

dün bendede oldu. telefonu kapayıp actım düzeldi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.