Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
119
Favori
1.163.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M.AtriX14

Ya delireceğim sayfa da ekran görüntüsü alma adında iki program önermişsiniz Screen Grabber ve Screenshot UX Trail diye programları indirdim ama ne hikmettir kullanamıyorum yaa. Arkadaşlar nasıl çalışır bu programlar hangi tuşa basacağız da ekran görüntüsü alabilelim. Telefon 97ç saattir açık onun SS 'ni alayım dedim alamadım..

Diğerini kullanmadım lakin Screenshot UX'i çalıştırın, daha sonra menünün en altında Update capture method'a tıklayın. Daha sonra Start Service diyerek çalıştırın. Sol üst köşede bir kamera logosu çıkacak, o logoya basınca istediğiniz menüden ekran görüntüsü alabilirsiniz. (Veya kendiniz de ayarlayabilirsiniz, telefonu sallayarak, durum çubuğuna monte ederek. Bu ayarlar uygulamanın menüsünde. Uygulamayı kurcalayın.)

• Benim telefondada reset sorunu çıktı. Bugün opera dondugu sıra reset attı kapanıp açıldı. Yine bugün şarja koydum kendiliğinden yine kapanmış. 15 gündür kullanıyordum sorun çıkmamıştı. Ama bugün 2 kere reset attı. Hepsi buradadan almıştım. değişim isteyecegim. ama üretimden kalkmış nasıl degişim verecekler merak ediyorum. Daha önce değişim isteyipte degişimi olan varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bayay

Benim telefondada reset sorunu çıktı. Bugün opera dondugu sıra reset attı kapanıp açıldı. Yine bugün şarja koydum kendiliğinden yine kapanmış. 15 gündür kullanıyordum sorun çıkmamıştı. Ama bugün 2 kere reset attı. Hepsi buradadan almıştım. değişim isteyecegim. ama üretimden kalkmış nasıl degişim verecekler merak ediyorum. Daha önce değişim isteyipte degişimi olan varmı acaba

Aynı problemden müzdaribim. Gelecek cevaplara göre karar vericem.
    Edit: arkadaşlar rootlu telefon ama problem olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterTrain -- 1 Mayıs 2012; 19:11:22 >

Benim telefondada reset sorunu çıktı. Bugün opera dondugu sıra reset attı kapanıp açıldı. Yine bugün şarja koydum kendiliğinden yine kapanmış. 15 gündür kullanıyordum sorun çıkmamıştı. Ama bugün 2 kere reset attı. Hepsi buradadan almıştım. değişim isteyecegim. ama üretimden kalkmış nasıl degişim verecekler merak ediyorum. Daha önce değişim isteyipte degişimi olan varmı acaba

hepsi burada değişim konusunda gerçekten çok yüzsüz davranıyor adamı çileden çıkartıyor ne telefonda çıkan görevli sorularınıza adam gibi cevap verebiliyor nede iletişimden sorduğunuz sorulara cevap veren var. bu arada iki kere reset atması değişim nedeni değildir gayet normal bir durum bende iki aydır kullanıyorum şu ana kadar bir kere reset attı önemli olan art arda defalarca 5-10 kez gibi tekrarlamaması yinede sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: iu80

quote:

hepsi burada değişim konusunda gerçekten çok yüzsüz davranıyor adamı çileden çıkartıyor ne telefonda çıkan görevli sorularınıza adam gibi cevap verebiliyor nede iletişimden sorduğunuz sorulara cevap veren var. bu arada iki kere reset atması değişim nedeni değildir gayet normal bir durum bende iki aydır kullanıyorum şu ana kadar bir kere reset attı önemli olan art arda defalarca 5-10 kez gibi tekrarlamaması yinede sen bilirsin

zati 2 reset için göndermem. hergün 2-3 defa reset sorunu olursa gönderecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serji

quote:

Orijinalden alıntı: caspertxt

Bugun dikkati mi ceken bisey oldu telefonu vadafon hattimla kullanirken sarj süresi 3ila 4 gun gidiyordu bugun turksell hattimi taktim full şarj da şu saate itibari ile %40 ta vadafone 64kb turkcell 128kb sim kartlari bununla bi ilgisi olabilirmi .

Ben de Vodafone kullanıyordum, Avea geçtim hafta sonu, şimdi daha fazla dayanıyor şarj. Sanırım şebeke ve sim kart ile ilgili bir durum.

Bende bilemedim bukadarda farketmez ki şarj süresi sanirim vadafone devam :-D

DH Motorola ATRIX
  • Arkadaşlar kısmetse şengülerden telefonu alacağım ama almadan önce telefonu ellemek kurcalamak istiyorum. şengülerden alanlar izin veriliyor mu söyleyebilir mi
  • arkadaslar dizi izle uygulamasini kullanan varmi aranizda?uygulamadaki videolari acabilmek icin vitamio arm v7 istiyor,yukluyorum ancak videolari yine acmiyor.varsayilan programi secmek icin uyarida geliyor uygulamalar arasinda vitamio gozukmuyor..varmi sizdede boyle bir problem acaba?
  • arkadaşlar telefonu kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti çok memnunum bir problem yok da şu foto çekme tuşu olayı çok canımı sıkıyor doğru dürüst sağa sola çekim tuşu koymamışlar ekrandaki o bit gibi yuvarlağa basacam diye 40 takla atıyorum bu problemin çözümü var mıdır????

RADYASYON VİTAMİN DEĞİLDİR!
  • telefona alışıncaya kadar go launcher la kurcalayın, daha sonra yandex launcher a geçin bi zahmet alan herkese söylüyorum.
  • merhaba arkadaşlar bir sorum var müzik çalarımda yada winamp'ta şarkı isimlerinde veya sanatçı isimlerinde türkçe karakter sorunu var ama dosya yöneticisinde albüm ismine bakıyorum bir sorun yok nasıl düzeltebilirim bunu bilen var mı acaba ?

Orijinalden alıntı: gitaros

arkadaşlar telefonu kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti çok memnunum bir problem yok da şu foto çekme tuşu olayı çok canımı sıkıyor doğru dürüst sağa sola çekim tuşu koymamışlar ekrandaki o bit gibi yuvarlağa basacam diye 40 takla atıyorum bu problemin çözümü var mıdır????

Sorma hocam kendimden baska herkesin resmini cekebiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tizzy

quote:

Aynı problemden müzdaribim. Gelecek cevaplara göre karar vericem.
    Edit: arkadaşlar rootlu telefon ama problem olur mu?

ben yeni değişim yaptım, hb sizin telefonu aldığı yere geri yollayıp yenisini istiyor, yani problem yok. dun elime aldığım yeni tel de 20 dakka önce zedge de gezerken reset attı. artık sıkıldım bu işten.

• quote:

Orijinalden alıntı: paxal

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Atrix'i satmadan önce çekmiştim.Sizlerlede paylaşmak istedim

Profosyonel isi bir foto olmus :) guzel yakalamissin.

Çok sağolun.Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

quote:

Orijinalden alıntı: gitaros

arkadaşlar telefonu kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti çok memnunum bir problem yok da şu foto çekme tuşu olayı çok canımı sıkıyor doğru dürüst sağa sola çekim tuşu koymamışlar ekrandaki o bit gibi yuvarlağa basacam diye 40 takla atıyorum bu problemin çözümü var mıdır????

Sorma hocam kendimden baska herkesin resmini cekebiliyorum

Camera 360 uygulamasını kullanıyorum. Çok güzel bir uygulama ve ses tuşlarına deklanşör özelliği atayabiliyorsunuz, isteğe bağlı olarak zoom özelliği de atayabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: usbcfk

Arkadaşlar telefona kaybettiğini kişiler nereye gidiyor bir turlu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim tsk

Sorunuda al git diyorsunuz galiba arkadaşlar cevabını bilen yok mu cidden suruyorum yaaaa

Orijinalden alıntı: quantifier

ya heryerde satıştan kaldırılmış, internette nerde bulabilirim bilen var mı ?

Şengüller TİM Merkez ile iletişime geçtiğimde ellerinde kapalı kutu Atrix modellerinden olduğunu söylediler, Kutu ve aksesuarlar zarar görmediği sürece 7 gün içinde iade/değişim için ürünü geri alabileceklerinide söyleyince de 899TL'den siparişimi telefondan online olarak verdim
    3) Motorolanın bugüne kadar hiç servisine denk gelmedim :) Yani servis agı nasıl ve gerçekten müşteri hizmeti iyimi?
    4)Bundan önce iphone kullanıyordum (3g) ve JB yapıp telefon üzerinde istediğim herşeyi yapabiliyordum ve hiç tırsmıyordum. Ama çok ugraştırdığından ve artık devir android devri olduğundan android türü telefon almaya karar verdim. Galaxy w araştırırken root rom gibi şeyleri araştırıp öğrenip bu telefon üzerinde uygulayabilirim diyordum ama atrixin forumunu okuduğumda bu öz güveni göremedim kendimde.Çok sıkıntılı olduğu söylenir. Prof olmadıktan sonra yapmayın deniyor. Atrixten korkmalımıyım :) Root rom yapmicak olsam orjinal yazılımıyla telefonu tam anlamıyla rahatça market downloadlarıyla kullanabilirmiyim acaba?Yani bütün ihtiyaçlarımı karşılarmı?
    5) telefonun tanıtım videolarını izlerken fotografları büyütüp küçültme sırasında takılarak işlem yaptıgını farkettim çok rahatsız edici duruyodu sizce de öyle değilmi? Dokunmatik hassasiyeti nasıl? menülerde dolaşırken uygulamaları kurcalarken takılmalar kasmalar oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi "SaulGoodman" -- 2 Mayıs 2012; 1:42:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnbbk

4-5 gündür galaxy w araştırıyordum ve almayı düşünüyordum ama atrixe bakınca fikrim değişmeye başladı. Şimdi beni bu telefonu almada ikna etmenizi istiyorum onun için bir kaç sorum var:)
    1) Youtube dan videolarını izledim ekran biraz sönük geldi yani renkler canlı durmuyordu galaxy w daha canlı. gerçekten ölemi?
    2) Telefonun üretimi durduruldu deniyor bu biraz sorun değilmi? Piyasaya yeni sürülen bir telefonun bu kadar çabuk üretimi durdurulması insanı düşündürüyor biraz.
    3) Motorolanın bugüne kadar hiç servisine denk gelmedim :) Yani servis agı nasıl ve gerçekten müşteri hizmeti iyimi?
    4)Bundan önce iphone kullanıyordum (3g) ve JB yapıp telefon üzerinde istediğim herşeyi yapabiliyordum ve hiç tırsmıyordum. Ama çok ugraştırdığından ve artık devir android devri olduğundan android türü telefon almaya karar verdim. Galaxy w araştırırken root rom gibi şeyleri araştırıp öğrenip bu telefon üzerinde uygulayabilirim diyordum ama atrixin forumunu okuduğumda bu öz güveni göremedim kendimde.Çok sıkıntılı olduğu söylenir. Prof olmadıktan sonra yapmayın deniyor. Atrixten korkmalımıyım :) Root rom yapmicak olsam orjinal yazılımıyla telefonu tam anlamıyla rahatça market downloadlarıyla kullanabilirmiyim acaba?Yani bütün ihtiyaçlarımı karşılarmı?
    5) telefonun tanıtım videolarını izlerken fotografları büyütüp küçültme sırasında takılarak işlem yaptıgını farkettim çok rahatsız edici duruyodu sizce de öyle değilmi? Dokunmatik hassasiyeti nasıl? menülerde dolaşırken uygulamaları kurcalarken takılmalar kasmalar oluyormu?

1 galaxy w görmedim ama atrixin kalitesi benım notebook dan daha parlak. parlaklık iyi bu konuda sıkıntı olmaz

2..türkcell kampanyayı ilk başlattıgındada bitecegi tarih yazıyordu ..huweai ideosx5 cok tutuldu ama satışı erken bitti..çeşit cok olunca

3.teleservis bakıyor motorolaya .teleservis hakkındada pek iyi şeyler duyamassın

4.root işi okadr zor değil adım adım anlatılmış zaten yaparsın..10 gün bilemedin 20 gün sonra yazılımı yükseltmek istersin hiç bişe olmasa bile insanoğlu hep daha fazlasını ister

5 .evet takılıyor resim büyütüm küçültürken..bu donanıma sahip telefon nasıl böyle olur bende anlamadım ..cameradan cektigindede resmi altta aldıgında da takılıyor..farklı room yüklemedim belki gideriliyordur rom ile bu konuda bilgim yok

6 dokunmatigi takmin eder sıkıntı olmaz...takılma olmuyor menülerde 1gb ram ile takılırsada artık ne diyim.

not: aldıgın telefon kesin reset atar bir kaç kere...aşırı ısınıyor.720p video izlerken 6. dakikada ısıyı hissediyorum..eğer cok oyun oynıcaksan nete çok gireceksen 1 saat nete anca takılırsın 30 dakika anca oyun oynayabilirisn işin zor olur elin yanmasın
    ben tavsiye etmyorum ama aldık bir kere kullanıcaz artık böyle..sürekli sıkıntı yaşamak istemiyorsan alma.

bir rivayete göre android 4 güncellemesi gelecek belki ozman bazı sıkıntılar aşılır belki belki ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 2 Mayıs 2012; 2:26:06 >

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.