Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.464
Cevap
119
Favori
1.163.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adopol

quote:

Orijinalden alıntı: anelka4411

quote:

Orijinalden alıntı: adopol

Merhaba arkadaslar. Bende uzun incelemelerden sonra atrix aldim ve 5 gündur kullaniyorum. Almadan önce birçok yorum okudum. Yabanci sitelerde dahil. Dusuncelerimi yazmadan önce sunu belirteyim cihazimi yarin üzülerek iade edecegim.
    Dokunmatik ekranin üst kisminda yaklasik bir cm lik bir kisim ölü. Pixel değil Dokunmatik özelliği calismiyor. Bu problem telefonu kullanmaya basladiktan üç gün sonra ortaya cikti. Fabrika ayarlarina dondum. Duzeldi. Bes dakika sonra yine ayni durum tekrarladi. Konuyu arastirdim. Digitilizer denilen ve Dokunmatik ile ilgli bir parçadan kaynaklandigini gördüm.
    Bunun disinda ekranda zamansiz donmalar oluyordu. Bu zasten forumda bahsedilen bir problem. Isinma keza öyle.
    Tum bu tecrübenin sonunda bu cihaz ile ilgili benim dusuncem. Sadece performasns dusuncesi ile bu cihaz alinmaz. Bu cihaza ait kronik hardware sorunlari var ve bunlar dokunmatigi etkiliyor. Mesela su an bu mesaji yazarken w tusuna basamadigimi farkettim Cunku ölü bölgeye denk geliyor. Eger iade de sorun yasamazsan samsung w almayi dusunuyorum.
    Sunu daha belirteyim telefonu gerçekten çok devrim. Neden yenisi ile degistirmiyorsun diye sorarsaniz. Yabanci sitelerde bir sene sonra bile bu sorunun ortaya ciktigi soyluyorlar. Her sene telefon degistirmeyen bir adam olarak maceraya gerek olmadigini dusunuyorum.

w ye basamiyorsan nasil galaxy w yazdin????????

ekranı yan çeviriyorum ve böylece "W" harfi artık dokunmatiğin çalıştığı bölgeye denk geliyor.
    Arkadaşlar yazdıklarımdan dolayı telefonu kötülüyorum falan zannetmeyin, daha önce galaxy ace kullanıyordum.daha şık, daha büyük ekran, daha iyi işlemci ve hdmı çıkışından dolayı bu telefonu aldım. Aldıktan sonra çokta iyi yapmışım dedim. Ama problemi görüp internette araştırdığımda bu sorunun bu telefon için kronik bir problem olduğunu gördüm ki , aldıktan bir sene sonra bile bu sorunla karşılaşan kullanıcılar var yurt dışında. Bu durumunda bir tasarım hatasından kaynaklandığı belli. Açma kapama tuşunun bulunduğu noktanın çok yakınına konumlandırılmış bu digitilizer. Bana göre bir süre sonra bir çok telefon bu sorunu verecek. Ondan dolayı ben farklı bir markayı kullanmayı tercih edeceğim. Tabiiki değiştirebilirsem.
    Kullanana arkadaşlar umarım böyle bir sorunla karşılaşmazlar ve keyifle telefonlarını kullanmaya devam ederler...

Hocam illaki sorun olacaktır. İnsan üretimi bunlar. Benim ki canavar gibi maşallah. Size sorunlu denk gelmiş. 1 seneye kalmaz 10 yeni model cikar zaten. Illa aliriz onlardan birini. Htc one x al benisi cok yuksek. Galaxy s3 gelecek. Sony lg motorola derken yeni bir cihaz almisiz.Seneye atrix iolanlarin elinde yeni cihazlar olacaktir. Alacaginiz cihaz iyi olur hocam insallah.

• şarj süresinin iyi olması için ekran ayarlarında tüm canlandırmaları kapattım ayrıca yazı yazarken titreşimi kapattım şu anda şarj süresinden memnunum :)
  • Bugun dikkati mi ceken bisey oldu telefonu vadafon hattimla kullanirken sarj süresi 3ila 4 gun gidiyordu bugun turksell hattimi taktim full şarj da şu saate itibari ile %40 ta vadafone 64kb turkcell 128kb sim kartlari bununla bi ilgisi olabilirmi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Motorola ATRIX
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekilhan

şarj süresinin iyi olması için ekran ayarlarında tüm canlandırmaları kapattım ayrıca yazı yazarken titreşimi kapattım şu anda şarj süresinden memnunum :)

görev yöneticisinden otomatik sonlandır..secenegini kullan %40 artsın şarj süren

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melancohly

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Arkadaşlar USB'den şarj etmesini engellemenin bir yolu var mıdır acaba?

usb'den şarj olmasında ne gibi bi sorun var ki bu kadar taktınız? benim bilmedigim bişey varsa söyleyin

Aynen ne gibi bir sıkıntı var ki kullandığımız pil li-ion polimer tip istediğin an şarj edilebilir, istediğin anda çekilebilir:)Merakla bekliyorum cevaplarınızı.

önceki telefonlarımdada sürekli full doldurur full boşaltırdım şarj konusunda...birkaç telefonumuda yarım yamalak şarj ettigimden batarya şişti bir süre sonra öldü...

bataryaların bu tar özelligi oldugunu bilmiyordum....siz şimdi bu pataryanın istegimiz zamn şarj edebilecegimiz yarım yarım doldursak bile sorun olmayacagınımı söylüyorsunuz ?

birde telefonu kapayıp acınca şarj doluyor bu konuda düşüncen nedir acep

Bataryayi yarim, ceyrek doldurun farketmez. Batarya omrune veya kapasitesine hicbir negatif etkisi olmaz.

bu batarya özelliginden dolayı ?

Aynen öyle. Nikel Kadmiyum pil olsa sonuna kadar şarj etmeniz ve 10-12 saat şarjda kalsın gibi şeyler söylenebilirdi lakin Lityum İyon türevi bir pil için bu gereksiz çünkü hafıza olayı yoktur Lityum İyon ve türevi pillerde.

Bu arada derin deşarj pilin hücrelerine zarar veriyor. Bunu da aklınızdan çıkarmayın. Bataryalarınızı tamamen boşaltıp şarj etmeyin, %15 seviyelerindeyken şarj edin.

kardeş eminmisin bizim arkadaşın laptop bataryaı sürekli takılıydı 1 sene sonra batarya öldü 5 dakikada bitiyordu .li.ion pil üstünde öyle yazyor az önce baktım..atrix in bataryası bu pille aynı değilmidir

• ya motorola atrix almaya karar verdim ama bi türlü bulamıyorum.hepsiburada,ereyon,hızlıal,istanbul bilişim hepsinde bitmiş ya bildiğinizi bi site yokmu acaba??

Orijinalden alıntı: r_aktan

ya motorola atrix almaya karar verdim ama bi türlü bulamıyorum.hepsiburada,ereyon,hızlıal,istanbul bilişim hepsinde bitmiş ya bildiğinizi bi site yokmu acaba??

..netten bitti satış bende arkadaşa aradım malesef bulamadım..türkcell bayilerine baktınmı turkcell de de bugun cihazın kampanya satışı bitti...burayı takip ettiysen 1 haftadır konuşuluyordu cogu yerde bittigi ...

evo 3d almanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 30 Nisan 2012; 21:04:30 >

• Arkadaşlar telefona kaybettiğini kişiler nereye gidiyor bir turlu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim tsk

Orijinalden alıntı: caspertxt

Bugun dikkati mi ceken bisey oldu telefonu vadafon hattimla kullanirken sarj süresi 3ila 4 gun gidiyordu bugun turksell hattimi taktim full şarj da şu saate itibari ile %40 ta vadafone 64kb turkcell 128kb sim kartlari bununla bi ilgisi olabilirmi .

Ben de Vodafone kullanıyordum, Avea geçtim hafta sonu, şimdi daha fazla dayanıyor şarj. Sanırım şebeke ve sim kart ile ilgili bir durum.

quote:

şarj süresinin iyi olması için ekran ayarlarında tüm canlandırmaları kapattım ayrıca yazı yazarken titreşimi kapattım şu anda şarj süresinden memnunum :)

görev yöneticisinden otomatik sonlandır..secenegini kullan %40 artsın şarj süren

Görev yöneticisi dediğin nedir ? Ben öyle bişi görmedim hiç ya da bulamadım...

Orijinalden alıntı: eL_TuRCo

quote:

quote:

görev yöneticisi ..icon da da böyle yazıyor ..menüde var iyi bak

• quote:

quote:

quote:

Görev yöneticisi olarak Advanced Task Killer'ı tavsiye ederim. Yarım saat de bir otomatik olarak açık kalan programları kapatması için ayarlarsanız şarj süresinde hissedilir bir fark görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: stinger

quote:

quote:

quote:

Görev yöneticisi olarak Advanced Task Killer'ı tavsiye ederim. Yarım saat de bir otomatik olarak açık kalan programları kapatması için ayarlarsanız şarj süresinde hissedilir bir fark görebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rechild.advancedtaskkiller&feature=search_result

task killerin ..şarjı aşırı şekilde harcadıgını 2 3 sayfa önce acıklamıştık...ayrıca telefonun görev yöneticisinde telefonun ışıgı kapandıktan sonra 2 dakkika sonra kapanmasını istediginiz tüm programları devre dışşı bırakıyor yani task killer ile hiç alakası yok..task killer tüm programları kapattıktan sonra..tuş kilitini kitleyince o programlar tekrar çalışıyor

task killer ile programları sonlandırın telefonu kitleyin 1 dakika sonra telefonu acıp task killer e baktıgınız o programların tekrar acık oldugunu görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 30 Nisan 2012; 23:32:34 >

• ayrıca dedigim gibi taks killeri kaldırıp görev yöneticisinden dedigimi yaparsanız şarjınızın her gün bittigi saatte yaklaşık %40 ila %30 kadar kaldıgını göreceksiniz..

saygılarımla

Bide bu görev yöneticisinden tüm programları seçtim ama ben şarj da bir değişiklik olmadı.(Bu benim gözlemim.)sorun bende mi acaba

• Gelecek olsa bu satış hızıyla gelirdi herhalde. 2 haftadır mal gibi galaxy w ile xperia Neo V araında gidip geliomuşum atrix dururken.

Orijinalden alıntı: messi93

Benimde bir sorum var şimdi müzik açıyorum ekranı kilitledikten 10 15 saniye sonra müzik duruyor. Ekran açık olunca kapanmıyor. Bunun çözümü nedir ?

Bide bu görev yöneticisinden tüm programları seçtim ama ben şarj da bir değişiklik olmadı.(Bu benim gözlemim.)sorun bende mi acaba

messi yazmıştım kardeşim sordugunda müzik programını +sesli okumalar +müzigi gösterleştiren duvar kagıtları bu 3 ünü kaldır otomatik kapama seceneginden

neyi kullanmak istiyorsan onu kaldır seceneklerden

Orijinalden alıntı: messi93

Benimde bir sorum var şimdi müzik açıyorum ekranı kilitledikten 10 15 saniye sonra müzik duruyor. Ekran açık olunca kapanmıyor. Bunun çözümü nedir ?

görev yöneticisinden müzik ile ilgili programı kaptınca müzik progrmalrı devre dışı kalıyor 2 dakıka sonra..başka türlü bir sorunsa bilgim yok

bende bayagı bir değişiklik oldu 1 2 kişi daha yazmıştı işe yaradıgını ama...mantikli dusunursende telefon bostayken %50 60pil harciyor arkada calisan programlardan dolayi bunlari devre disi birakinca.sarjin daha az gitmesi gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 1 Mayıs 2012; 1:25:00 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.