Şimdi Ara

Motorola Atrix Custom Romları ve Kurulumları & YENİ KERNEL KULLANAN ROMLAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
12.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneyin derim

urulum sekli diğerleriyle aynı

Known to be working:
    Calls
    Vibration
    Audio (notifications, calls, ringtones, alarm, ...)
    Wifi
    GPS
    Mobile Network
    Browser (rotation works)
    Music
    Gmail
    Camera
    Video Camera
    Button lights
    Dock Audio
    Wireless signal icon
    WiFi Tethering
    Bluetooth
    Hardware Acceleration
    many things working...

Known bugs (see limitations/tips block below for more info):
    Front camera
    MTP don't show files
    All bugs from CM10.1 are present... be patient.

Features not supported
    No fingerprint navigation or unlock
    Wifi Direct
    Facelock

Download links
    Firmware
    2013-05-20
    Kernel changed from 2.6.32 to 3.1.10 (thanks Olympus Kernel Project for the kernel).
    Sync with CM10.1 (4.2.2).
    http://d-h.st/nrR

Google Apps
    gapps:
    http://d-h.st/xEb

• Arkadaşlar öncelikle selamlar . Benim sorum (sorunum) şu şekilde , herşey yapıldı yüklendi sorunsuz sıkıntı yok lakin , motoblur'a eklenmiş telefon numaralarımı alamıyorum . motoblur bağlantısı olmuyor . nasıl bağlayabilirz ? Yardımcı olursanız sevinirim ve bunldan farklı olarak hocam bu gün 3 kere tekrarladım kurulumu çünkü 3 kere telefon çekmeme sorunuyla karşılaştım . şuan yine aynı sorun var . cevaplarsanız sevinirim . Bekliyorum sürekli wipe atıp tekrar mı yüklicez anlamıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasiyus

Arkadaşlar öncelikle selamlar . Benim sorum (sorunum) şu şekilde , herşey yapıldı yüklendi sorunsuz sıkıntı yok lakin , motoblur'a eklenmiş telefon numaralarımı alamıyorum . motoblur bağlantısı olmuyor . nasıl bağlayabilirz ? Yardımcı olursanız sevinirim ve bunldan farklı olarak hocam bu gün 3 kere tekrarladım kurulumu çünkü 3 kere telefon çekmeme sorunuyla karşılaştım . şuan yine aynı sorun var . cevaplarsanız sevinirim . Bekliyorum sürekli wipe atıp tekrar mı yüklicez anlamıyorum .

dostum benim baya oldu bu telefonu satalı hani atrixte neyin nasıl olduğunu unuttum ana konuya sormalısın bence
  • herşey çalışsın stabil olsun şarjı iyi gitsin dersek ne yüklemeliyiz:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

herşey çalışsın stabil olsun şarjı iyi gitsin dersek ne yüklemeliyiz:)

son durum nedir bilemiyorum atrixlerde ben telefonun şeklini şemalini unuttum : ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

son durum nedir bilemiyorum atrixlerde ben telefonun şeklini şemalini unuttum : ))

bilen vardır sanırım :)

• quote:

quote:

quote:

bilen vardır sanırım :)

valla bilenler şuanda androidin zirvelerindedir ama çıkar belki eskilerden bir iki kişi : )
  • bende zirveden yeni indim idaretenlik :)

• Harbiden oc yapabilecegim stabil herseyi calisan rom hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oc ben pek tavsiye etmem ama bugüne kadar pek bir değişiklik olmadığını var sayarsak cm romları en iyisi .. Ben en son bıraktığımda yeni kernel yazılıyordu oda yazıldıysa yeni kernel üzerine olan romların çoğu iyidir ama o kernel yazıldıysa bile %80 de olsa başarılı olduğunu sanmıyorum .. O yüzden cm ve miui iyidir
  • quote:

oc ben pek tavsiye etmem ama bugüne kadar pek bir değişiklik olmadığını var sayarsak cm romları en iyisi .. Ben en son bıraktığımda yeni kernel yazılıyordu oda yazıldıysa yeni kernel üzerine olan romların çoğu iyidir ama o kernel yazıldıysa bile %80 de olsa başarılı olduğunu sanmıyorum .. O yüzden cm ve miui iyidir

sızıntı rom 4.0.4 ü denedim çok akıcı süper hoşuma gitti fakat oc yok. Elmasrom diye birşey buldum onu deniyorum oda iyi hafif hızlı ama 2.3 şimdi kernel yüklicem 1.45ghz diyo bakalım ne olacak.
  • Neutrino 2.9 gt 1.3 ghz overclocklu versiyonu performans gercekten cok iyi hocam.
    Normal kullanimda 1 ghzde kullanirsaniz stock romla ayni gider şarj

• semihh95 kullanıcısına yanıt
    Neutrino 2.9 veya cm7 mrom
    İkiside gingerbreaddir.şarji stoc romla ayni gitti bende ikiside stabil.

• selamlar. atrixime ilk kez 1 ay önce falan rom attım vehttp://forum.donanimhaber.com/m_82033502/f_/key_atrix%252Brom//tm.htm#82120247 bu rom'u yükledim ancak şarjım çok çabuk bitiyor ve şarj sırasında %80den yukarı çıkmıyor. cmw'den wipe battery stats da yaptım, battery fix, battery calibration da denedim sonuç aynı, değişmedi, bi yerde bi hata yaptığımı düşünüyorum. soruma gelecek olursam kurduğum rom'dan daha düşük ama jb olan başka bir cm rom kurmam için ne yapmam gerekir? önce stock rom'a mı dönmem gerekir, yoksa başka bir işlem mi gerekir? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Ee

Neutrino 2.9 gt 1.3 ghz overclocklu versiyonu performans gercekten cok iyi hocam.

eyv deneyelim. launcher ne tavsiye edersin şöyle seri çalışan hızlı kasmayan ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROF.EMULASYONCU

quote:

Neutrino 2.9 gt 1.3 ghz overclocklu versiyonu performans gercekten cok iyi hocam.

apex
  • quote:

quote:

quote:

apex

şuan orjinal kurulu. her seferinde orjinal rom a geri döndüm. acaba oc kernel kurup mu kullansak bilemedim.

• Valla yukarılarda da dediğim gibi ben androidden kurtulalı çok oldu takip etmedim hiç romları falan ama tablette apex kullanıyorum anca launcher tavsiyesi verebilirim o yüzden .. Ama hatırladığım kadarıyla atrixte en iyi çalışan gb romlarıydı
  • quote:

quote:

Hocam launcheri iyiydi değiştirme geregi duymamistim.İstersen Apex kullanabilirsin arkadasin dedigi gibi.
    Buarada önerebilecegim diğer bir rom ise cm7 mromdur atrix kullancilar arasinda efsanedir.

Neutrino gt overclockludur 1.3 ghz ile calisir performansi iyidir.Şarj durumuda 1 ghzdeyken stock rom kadardir.

Cm7 mrom 1 ghzle calisir.İsterseniz tabi bi kernelle 1.4 ghz yapabilirsiniz.Şarj durumu 1 ghzdeyken stock romla ayni hatta biraz daha fazla gibi geldi bana.1.4 ghz yapinca performans ciddi şejikde artiyor.

Neutrino 2.9 gt 1.3 ghz antutu 9400.
    Cm7 mrom 1.4 ghz yapinca 10959 aldi antutudan.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.