Şimdi Ara

Motorola Atrix Custom Romları ve Kurulumları & YENİ KERNEL KULLANAN ROMLAR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
12.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: semihh95

herşey çalışsın stabil olsun şarjı iyi gitsin dersek ne yüklemeliyiz:)

Seninde ilacin cm7 mrom hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aokp milestone jb romun linkler ölu baya aramiştin bulamamaştim sizin verdiginiz xdadakilerde ölü link sizde var mi acaba bu rom ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Ee

Hocam aokp milestone jb romun linkler ölu baya aramiştin bulamamaştim sizin verdiginiz xdadakilerde ölü link sizde var mi acaba bu rom ?

Hocam ben hep sildim onları ya hatta dün pc yi temizliyordum son bir Mrom kalmış en son onu sildim : ) Ama xda da bulursun orada linkleri sağlam tutarlar genelde olmadı atrix forumu var bir tane orada bulabilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PROF.EMULASYONCU

quote:

Neutrino 2.9 gt 1.3 ghz overclocklu versiyonu performans gercekten cok iyi hocam.
    Normal kullanimda 1 ghzde kullanirsaniz stock romla ayni gider şarj

eyv deneyelim. launcher ne tavsiye edersin şöyle seri çalışan hızlı kasmayan ??

Hocam launcheri iyiydi değiştirme geregi duymamistim.İstersen Apex kullanabilirsin arkadasin dedigi gibi.
    Buarada önerebilecegim diğer bir rom ise cm7 mromdur atrix kullancilar arasinda efsanedir.

Neutrino gt overclockludur 1.3 ghz ile calisir performansi iyidir.Şarj durumuda 1 ghzdeyken stock rom kadardir.

Cm7 mrom 1 ghzle calisir.İsterseniz tabi bi kernelle 1.4 ghz yapabilirsiniz.Şarj durumu 1 ghzdeyken stock romla ayni hatta biraz daha fazla gibi geldi bana.1.4 ghz yapinca performans ciddi şejikde artiyor.

Neutrino 2.9 gt 1.3 ghz antutu 9400.
    Cm7 mrom 1.4 ghz yapinca 10959 aldi antutudan.

hemen mrom u indiriyorum 30032013 versiyonunu buldum bilmiyorum yeni var mı?

Neutrino sarmadı herşeye force close

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerçekimi -- 20 Şubat 2014; 19:52:57 >

• yok ya bu mrom u da sevmedim çok dandik geldi. atrix e bi rom bulamadım stok kullanalım gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROF.EMULASYONCU

yok ya bu mrom u da sevmedim çok dandik geldi. atrix e bi rom bulamadım stok kullanalım gitsin

Stok gibi olmuyo tabi Ama performansi iyidir.

• selam arkadaşlar...ben telefonu aldığımdan beri stok yazılımla kullanıyorum...sıkılmaya başladım ama rom yükleme rootlama gibi terimler bana yabancı...ilk defa yapacağım ve nasıl yapıldığına dair detaylı bir link ya da sizlerden birinin yardımı ile daha kolay olacak...şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pammojo

selam arkadaşlar...ben telefonu aldığımdan beri stok yazılımla kullanıyorum...sıkılmaya başladım ama rom yükleme rootlama gibi terimler bana yabancı...ilk defa yapacağım ve nasıl yapıldığına dair detaylı bir link ya da sizlerden birinin yardımı ile daha kolay olacak...şimdiden teşekkür ederim...

Valla iyi dayanmissin bunca zaman telefonu stock kullanarak : ) telefonu kullanan arkadaslar yardimci olacaktir

• Bu rom işine bende mi girsem acaba. Performans yönünden aşırı bir fark oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

selam arkadaşlar...ben telefonu aldığımdan beri stok yazılımla kullanıyorum...sıkılmaya başladım ama rom yükleme rootlama gibi terimler bana yabancı...ilk defa yapacağım ve nasıl yapıldığına dair detaylı bir link ya da sizlerden birinin yardımı ile daha kolay olacak...şimdiden teşekkür ederim...

Valla iyi dayanmissin bunca zaman telefonu stock kullanarak : ) telefonu kullanan arkadaslar yardimci olacaktir

garanti dışı kalır diye elleşmedim...iyi ki de öyle yapmışım...wireless sorunundan servisteydi...bugün para iadesi aldım...yeni arayışlara girme zamanı tavsiyelerinizi alabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pammojo -- 25 Mart 2014; 0:52:28 >

• quote:

quote:

quote:

garanti dışı kalır diye elleşmedim...iyi ki de öyle yapmışım...wireless sorunundan servisteydi...bugün para iadesi aldım...yeni arayışlara girme zamanı tavsiyelerinizi alabilirim...

Ben androidden kurtuldum birdaha da bulasmam ucan android cikarsalar yine almam bundan sonra kullandigim ve kullanacagim tek sistem wp dir ve siddetle tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

Bu rom işine bende mi girsem acaba. Performans yönünden aşırı bir fark oluyor mu?

Tabiki romun esas amaci telefonun verdiginden daha fazlasini almak zaten ama sorunsuzda rom yoktur

• quote:

quote:

Bu rom işine bende mi girsem acaba. Performans yönünden aşırı bir fark oluyor mu?

Tabiki romun esas amaci telefonun verdiginden daha fazlasini almak zaten ama sorunsuzda rom yoktur

Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Her romda bir sıkıntının olması meselesi de bu işe soğuk bakmama sebep oldu diyebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Her romda bir sıkıntının olması meselesi de bu işe soğuk bakmama sebep oldu diyebilirim.

Aslında yanlış genelleme yaptım şöyle ki ben atrix kullanırken 2.3 temelli romlar sıkıntısızdı ama 2.3 eski bir sürümdü android için ve insanlar sıkılmıştı diğer telefonlar jb ye geçmişti çoktan, telefonda ics ve jb güncellemesi almayınca yapımcılar kendi çabaları ile ics ve jb romları yazmaya başladılar tabi ellerinde atrix için ics ve jb driverları olmadığı için devamlı sorun çıkarıyordu .. Kamera,video çekimi vs tarzı sorunlar ama 2.3 romlarında hiç sıkıntı yoktu çünkü telefon 2.3 sürümü kullanıyordu .. Şimdi jb kullanan telefonlara yazılan romlarda atrix kadar sıkıntı olmaz çünkü yapımcıların ellerinde driverlar var anca ufak tefek yazılımsal sorunlar çıkar ama çıkar sonuçta pc başında sıradan biri yapıyor bu romu elindeki imkanlar kısıtlı .. Düşün atrix için kernel yaparlarken kaç tane telefon yaktılar anca bağışlarla 2. el atrix aldılar da projeyi zar zor sürdürdüler böyle devam eden bir projede sıkıntılar sorunlar olması kaçınılmazdı vs vs : )

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında yanlış genelleme yaptım şöyle ki ben atrix kullanırken 2.3 temelli romlar sıkıntısızdı ama 2.3 eski bir sürümdü android için ve insanlar sıkılmıştı diğer telefonlar jb ye geçmişti çoktan, telefonda ics ve jb güncellemesi almayınca yapımcılar kendi çabaları ile ics ve jb romları yazmaya başladılar tabi ellerinde atrix için ics ve jb driverları olmadığı için devamlı sorun çıkarıyordu .. Kamera,video çekimi vs tarzı sorunlar ama 2.3 romlarında hiç sıkıntı yoktu çünkü telefon 2.3 sürümü kullanıyordu .. Şimdi jb kullanan telefonlara yazılan romlarda atrix kadar sıkıntı olmaz çünkü yapımcıların ellerinde driverlar var anca ufak tefek yazılımsal sorunlar çıkar ama çıkar sonuçta pc başında sıradan biri yapıyor bu romu elindeki imkanlar kısıtlı .. Düşün atrix için kernel yaparlarken kaç tane telefon yaktılar anca bağışlarla 2. el atrix aldılar da projeyi zar zor sürdürdüler böyle devam eden bir projede sıkıntılar sorunlar olması kaçınılmazdı vs vs : )

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.