Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • motorola yeni (gingerbread) android ver. 2.3.4 ü sitesinde yayınladı.. bence diğer sürümlerden daha stabil olmuş. fazla deneme şansım olmadı ama 1080p video playback özelliği gelmiş.. bir sürü iyileştirme yapılmış. ilgilenenler e duyurulur.

"http://direct.motorola.com/hellomoto/motosupport/source/SoftwareUpdateSummary.asp?country=USA&language=ENS&web_page_name=SUPPORT&strCarrierId=ATT&strPhone=Motorola%20ATRIX%28TM%29%204G&strCable=Micro%20USB%20Data%20Cable&strURL=https://rsddownload.motorola.com/download/SoftwareUpdateforATTATRIX4Gversion.4.5.91.pdf "

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

millet hala ios diye kıçını yırtıyor lol diyorum

androidin iosdan iyi olan bir özelliğini yazarmısın şuruya,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

androidle iosu biraz bilen birinin edecegi laflar degil bu.

her seyden once android daha acik, daha esnek, cok daha az kisitlama var. flash'a bluetootha usb otg ye hic girmiyecem bile. bir andorid telefonunuz varsa telefona yukleme yada benzeri isler icin itunes u gectim bir pc ye bile ihtiyaciniz kalmiyor.

kaldiki ios androidde senelerdir olan widget ve sesi metine ceviren dictation gibi ozellikleri ios5de kopyalamaya hazirlanirken su dediginiz soz cok komik kacmiyor mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Gerçekten sağlam cihaz...
    Ama bu cihazı bundan 9 ay önce çıkmış bir başka cihaz ile kıyaslayan arkadaşlara teessüf ediyorum.
    Hele bi iPhone 5 çıksın bakalım. Nedir ne değildir o zaman bakarız duruma.
    Bu arada bazı arkadaşlar iPhone'un donanım ile alt edilemeyeceğini hala öğrenememiş.

arkadasım apple iyi güzel yapıoda uygulama işletim sistemi ekranı güzel ama minnacık pil koyuyolar telefonun parlaklıgını yarıya düşürüyosun 1 günü ya çıkarıyo ya çıkarmıo parlaklıgı düşürünce kaliteli ekranın bana faydası kalmıo :S şu pil işine apple ın el atması lazım.

+ yazılım desteği martavalını boşver iostaki tüm popüler yazılımlar zaten androidde var 1milyon yazılım 100milyon yazılım falan onlarda hikaye itouch 3g sahibiyim alette yüklü olan oyunlar uygulamalar belli bu uygulamarın zaten hepsi androidde var örnek bir kamera kayıt programından yüzlerce var iosta app storedan hepside aynı yani aralarında fark yok... androiddede hepsi var şuan yaızlım yönünden eşitler eskiden hız ve akıcılık sorunları vardı artık onlarda aşıldı

KISACA BU ALETE KARŞU İP4 DHA İYİ DİYEN FANDIR

allah akıl versin sen uçmuşşun be birader

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

quote:

her seyden once android daha acik, daha esnek, cok daha az kisitlama var. flash'a bluetootha usb otg ye hic girmiyecem bile. bir andorid telefonunuz varsa telefona yukleme yada benzeri isler icin itunes u gectim bir pc ye bile ihtiyaciniz kalmiyor.

kaldiki ios androidde senelerdir olan widget ve sesi metine ceviren dictation gibi ozellikleri ios5de kopyalamaya hazirlanirken su dediginiz soz cok komik kacmiyor mu.

ya nokidan sonra size android fazla geldi sindiremediniz hele bir onu sindirin ios için fan kurup size öğretiriz yardımcı oluruz yani üzülme bukadar

• Cok iyi bir alet sevdim keratayi iyi pazar kizisiyor cok daha iyi telefonlar cikmaya basladi2-3 sene sonra i4 u satar bende iyi bir tel alirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

quote:

ya nokidan sonra size android fazla geldi sindiremediniz hele bir onu sindirin ios için fan kurup size öğretiriz yardımcı oluruz yani üzülme bukadar

cehalet ve ukalalik.... cok kotu bir kombinasyon.

peki siz iosla yapipda anroidle yapamiyacaginiz tek bir sey soyliyebilirmisiniz. tek bir sey. benim ios a karsi sayabilecegim onlarca seye karsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 9 Ağustos 2011; 15:01:40 >

• arkadaşın mesajından bir iphoneu bile olmadıgını ve iphone hasreti ile yandıgını sezdim sanki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak etme iphoneun her neslini kullandim. acikcasi ilk iphonedan sonra beni cezbeden bir sey olmadi.

hala diger telefonlari iphonea parasi yetmiyenlerin aldigini saniyorsunuz ya. cok komik. tabi o kadar insan sgs2 ye 1600-1700tl verdikden sonra 100-200tl cikaramiyacak kadar gariban. yazik onlara.
  • evet bir fanboy daha..

• ya o değilde iphone iphone diyorlar al işte sana telefon..tamam iphone verilen önem verilmez.. ama bunuda boşlamayın bi kere almanyada falan 600 avroyken burda 960 avro olan iphone4 ü kim almak ister...
    Buun bi tek teması cok koyu ve uyuz gibime geldi.. biraz daha sevimli olabilirdi..
    TEŞEKKÜRLER
  • Evet arkadaşlar; Atrix 4g ile yaşadığım çok ilginç bir gelişme yazmak istedim.
    Hem belki bir bilen çıkar sorunu hallederim.
    Yaklaşık 4 gün önce telefonumdaki her şey kendiliğinden silindi.
    Ne müzik ne video ne fotoğraf kaldı. İlginç olan şey ise;
    telefon hafızası 10.71 gb / 10 71 gb yani tamamen boş olmasına rağmen
    bazı büyük boyutlu oyunların hala çalışıyor oluşu idi.
    Bu durum telefonu restart ettikten sonra da devam etti.
    Hafızada olmamalarına rağmen çoğu uygulama ve oyunlar çalışmakta.
    Dün akşam 3 adet fotoğraf çektim. Resimler yerinde duruyordu ancak
    şimdi baktığımda ise resimlerin yerinde yeller esiyordu.

Şimdi ne oluyor bu telefona? Bilmediğim bir ayarı mı var acaba?
    Yoksa bir virüs mü yapıyor bunları?
    Böyle bir sorun ile karşılaşan arkadaşlar var mı? Sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorceress -- 16 Ağustos 2011; 17:35:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutarslan.com

quote:

Orijinalden alıntı: harunsuv

flash'a olan önemin azaldığını düşünmüyorum. flash videolar dışında komple flash ile yapılmış siteler halen bol miktarda mevcut.

haklısın geçen iphonumla bir restoranın web sayfasından numarasını alıp aramak istedim ama bir türlü açamadım internet cafeye gidip almak zorunda kaldım canımı sıktı bu durum.

edit: fiyatını bende merak ettim. ebayda 793dolara var ama türkiyede satışta değil galiba?

Puffin browser kurarsaniz her turlu flash siteleri acabilir ve videolarida oynatabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Evet arkadaşlar; Atrix 4g ile yaşadığım çok ilginç bir gelişme yazmak istedim.

Gingerbreak kullandınız mı? Root yetkisi verdiğiniz uygulamalara bir göz atın.
    Root değilseniz fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Evet arkadaşlar; Atrix 4g ile yaşadığım çok ilginç bir gelişme yazmak istedim.

Gingerbreak kullandınız mı? Root yetkisi verdiğiniz uygulamalara bir göz atın.
    Root değilseniz fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin.

Telefonun pilini çıkarıp 1 dakika kadar beklersek bilgiler kayboluyor. Ben bunu anladım

• atrix 4G ye samsung galaxy S2 deki gibi flash disk takılıyormu acaba bilgisi olan varmı
  • fiyatı hala duyurmadılar
  • gelmıcek benc türkiyeye bu cıhaz ından duyurmadılar fıyat ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

100 TL. fazla verip HTC Sensation almaya kadar verdim teşekkürler hocam.

Atrix gibi bir cihaz yapıp için FM Radio koymamak gibi bir gerizekalılıktan dolayı vazgeçtim almaktan.

Hocam atrix de radyo olmadığına emin misiniz ben var diye biliyordum
  • slm arkadaslar motorola atrix var versiyon 2.3.4 cihazı root ve unlock yaptım ama bir türlü android recovery yükleyemedim yükleyemeyincede baska room yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.