Şimdi Ara

Motorda tekerleğin kaymasından korkuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ufakken bi gün eve geliyorum okuldan dedemin bisikletindeydim yağmur yağmıştı yerler hafif ıslak. Tekerleklerde ince dede bisikletleri olur ya öyle bir bisiklet direksiyonu titretesim geldi azıcık sağ sol yapmaya kalmadan kendimi yerde buldum hızla da gidiyordum. Kalktım ön sepete koyduğum çantam düşmüştü almak için uzandım ellerim tutmuyordu sonra beni gören birkaç kişi geldi kaldırdılar gittim eve, elimde yer hızlı vurduğu için tutmamıştı sanırım neyseki pek bişey olmamıştı.

Sanırım bu olaydan dolayı tekerleğin kaymasından çok korkuyorum bisiklette pek olmuyor ama zaten bisikletin freni çok sıkı değil. Motorda çok çok düşük hızlarla giderken bile arka frene bilinçsizce abanınca kayıyor. 40 lı hızlarla ufak virajlara girince elim ayağım bolaşıyor aha diyorum gittim frene bassam tekerlek kayıcak elimi gazdan çekip Allah'a sığınıyorum sonra bakıyorum dönmüşüm virajı.

Geçen yine eve geliyorum hız 50 ya var ya yok. Çok çok ufak yamulma var yolda viraj değil viraj olarak saymıyorum orayı ben bir fena oldum böyle bütün el ayak uyuşmuş gibi oldu sanki viraj almıyorum gondolda yukardan iniyorum.

Geçen arkadaşlarla oturuyoruz az ilerdeki bir yere gidicez 50 adım herkes yürüyerek gitti bende arkadaşla muhabbete dalınca bunun motorun arkasına atladım motorda mondial drift dönemece geldik hafif hızlıyız benim gibi dönmek için dedim heralde geniş alıcak bir yatırdı 60 dereceden daha çok yattık heralde ben şok ben iptal. Sonraki yerdede aynı şekilde yatırdı motoru çok normalmiş gibi adamın bindiği motor drift tekerlekleride kötü öyle iyi bir tekerlek yok driftte. Benim motorda yamaha ybr 125 yazmadım sanıırm. Onun yatırdığı kadar yatırsam koruma demiri yere değer heralde.

Nasıl yenerim ben bu korkumu tavsiyeniz varmı ?

• Yatirmayin iste ne yatirmasi ya. gereksiz risk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaderde varsa ölmek neye yarar üzülemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rosso corsa 2 al bu arada altı üstü ybr dizmi deydirecen yatırma

• APOTHEON kullanıcısına yanıt
    Sadece yatırmak değil virajlarda gereken hafif eğimi bile veremiyorum. Beraber halısahaya gidiyoruz 4 motor hepimiz 2 şer kişi. Yoldaki viraji kalan 3 motor 40-50 ile sorunsuz geçti ben hızımı düşürmekten bi hal oldum 20-30 lara kadar düşürdüm.
  • Çal keke çal
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Hocam yatırmaktan kastım o değil azıcık yatısam yani 90 derece değilde 75 lere insem çok çok rahat dönerim ama ben hızımı düşürüyorum korkudan. Tekerleklere bakmıştım sizin önerdiğiniz çok pahalı zaten motor dedemin değiştiremem ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam yatırmaktan kastım o değil azıcık yatısam yani 90 derece değilde 75 lere insem çok çok rahat dönerim ama ben hızımı düşürüyorum korkudan. Tekerleklere bakmıştım sizin önerdiğiniz çok pahalı zaten motor dedemin değiştiremem ben.

İstanbuldaysan eğitim alabilirsiniz korkunu yenersiz youtubeden altın elbiseli adamı takip edebilirsin bilgini arttirir. Zaten motor güven vermiyorsa çok yatırma

• Tw Scott kullanıcısına yanıt
    İstanbulda değilim eğitim nasıl bir eğitim ? Altın elbiseli adamı izliyorum onun dışında motorcu muhabbetleri ve bir tane daha vardı bişey dede ama unuttum denk geldikçe izliyorum ama iş pratikte bitiyor. Güven vermek derken hocam onu anlamadım ama şöyle bişey var konuda bahsettiğim arkadaşın motor mondial drift yamaha ybr 125 e göre ufak. Aynaları ve koruma demirinide çıkartında tam bir bisiklet olmuş sanki elinizin altında pedallı kolay basit bişey varmış gibi. Bu motorun ön kısmı bile kocaman motora biniyorum ama sport mu diyorlar sport galiba sport değil sanki bi harley kullanıyorum öyle bir his veriyor tam rahat olamıyorum motorun üstünde.
  • Psikolojik bir baskı oluşturmuş sende o.
    Mesela sakatlanan futbolcular sürekli ikili mücadeleden kaçar daha temkinli oynar.
    Boşver böylesi daha iyi

• REGULARY kullanıcısına yanıt
    Evet hocam neyseki motorla kötü bir tecrübe yaşamadım. Ama ufakta olsa tecrübe edinmeden düzelmeyecek gibi duruyor.
  • Hocam dikkatli olun. Güvenlik önlemlerini her zaman alın. Bana sorarsanız mümkünse sürmeyin derim. Türkiyede asfalt berbattır genelde.

• Sence bu motor kimin? ? ? ANNENİNN :)

Şöyle bir düşündüm de, çok absürd olmuş yazdığım. Arkadaşlar regular show diye bir çizgi film var arkadaşın avatardaki karakter o çizgi filmden. Sürekli annenin diyor olay bu
    Kbakma murat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevyLacetti -- 17 Haziran 2016; 7:09:57 >
  • ChevyLacetti kullanıcısına yanıt
    Sakin ol kendine hakim ol.

Regular Show candır. Çok beğenilen bir çizgi dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 17 Haziran 2016; 23:52:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.