Şimdi Ara

Motorda kullanmalık telsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar geçen açtığım konuda hyo gt250r almaya karar verdim uzun yol yapacağım Marmaris Ayvalık Antalya arkadaşın arkadaşa da araba alıyoruz bana da motor yolda rahatlıkla haberleşmek için telsiz almaya karar verdik sizin öneriniz ne olurdu jak girişli sağlam sesi net anlaşılır bir ürün arıyorum şimdiden teşekkürler.

• Merhaba,

Motorola XTNI veya muadili PMR446 frekans bandinda calisan bir lisanssız telsiz alabilirsiniz. Ayrica bu telsizlere ait kulaklik mikrofon da alirsaniz motorda kullanirken size kolaylik saglar. XTNI telsizlerde de bir cok telsizde de oldugu gibi VOX (Voice Operated Transmission) denilen bir ozellik var. Yani eller serbest ozelligi. Ancak XTNI telsizlerde bu olay biraz daha "akilli". Son olarak batarya kapasitesi de onemli bir ayrinti. Bildigim kadari ile XTNI telsizlerin batarya bloklari 2200 mAh ve kullanima gore yaklasik 2-3 gun goturur.

Bilmenizi isterim ki lisanssız PMR bandinda da telsizler 2 gruba ayriliyor:
    1. Aselsan Cobra, Motorola TLKR Serisi gibi 2'li set halinde satilan, kalite ve performans olarak dusuk sinif. Bun telsizleri genellikle elektronik marketlerde bulabilirsiniz.
    2. Motorola XTNI, TYT TC-5000, HYT TC-446S gibi is amacli kullanilan ve yine PMR446 bandinda lisans gerektirmeyen, 1. maddedeki telsizlere gore goruntu ve performans olarak daha yuksek siniftaki telsiz grubu. Fiyat olarak 1. gruba gore biraz daha pahalidirlar elbette ve bu telsizleri de Motorola yetkili saticilarindan bulabilirsiniz.

Kullanan biri olarak tavsiyem, uzun sure kullanmayi dusunuyor iseniz ve bu konuya ayiracak yeterli paraniz varsa 2. sinif olarak tarif ettigim telsizlerden aliniz. Bu telsizleri genellikle lokal calisan insaat firmalari, bazi ozel guvenlik firmalari, otel, magaza gibi sektorler kullanir, cunku saglamdirlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: moztas

Merhaba,

Motorola XTNI veya muadili PMR446 frekans bandinda calisan bir lisanssız telsiz alabilirsiniz. Ayrica bu telsizlere ait kulaklik mikrofon da alirsaniz motorda kullanirken size kolaylik saglar. XTNI telsizlerde de bir cok telsizde de oldugu gibi VOX (Voice Operated Transmission) denilen bir ozellik var. Yani eller serbest ozelligi. Ancak XTNI telsizlerde bu olay biraz daha "akilli". Son olarak batarya kapasitesi de onemli bir ayrinti. Bildigim kadari ile XTNI telsizlerin batarya bloklari 2200 mAh ve kullanima gore yaklasik 2-3 gun goturur.

Bilmenizi isterim ki lisanssız PMR bandinda da telsizler 2 gruba ayriliyor:
    1. Aselsan Cobra, Motorola TLKR Serisi gibi 2'li set halinde satilan, kalite ve performans olarak dusuk sinif. Bun telsizleri genellikle elektronik marketlerde bulabilirsiniz.
    2. Motorola XTNI, TYT TC-5000, HYT TC-446S gibi is amacli kullanilan ve yine PMR446 bandinda lisans gerektirmeyen, 1. maddedeki telsizlere gore goruntu ve performans olarak daha yuksek siniftaki telsiz grubu. Fiyat olarak 1. gruba gore biraz daha pahalidirlar elbette ve bu telsizleri de Motorola yetkili saticilarindan bulabilirsiniz.

Kullanan biri olarak tavsiyem, uzun sure kullanmayi dusunuyor iseniz ve bu konuya ayiracak yeterli paraniz varsa 2. sinif olarak tarif ettigim telsizlerden aliniz. Bu telsizleri genellikle lokal calisan insaat firmalari, bazi ozel guvenlik firmalari, otel, magaza gibi sektorler kullanir, cunku saglamdirlar.

2. grup telsizlerden alacağım o zaman yanıtınız için teşekkürler.

• şöyle bişey düşündüm geçende zello diye program var onunlada yapılaiblir. androidli bir telefon yada iphone olması yeterli. Bir kanal açıcaksınız sadece ikiniz mesela. mikrofonlu kulaklıkla iletişimi sağlıycaksınız konuşmak için kulaklığın tuşuna basmanız yetiyor. Ne kadar kullanışlı olur iblmiyorum ama deniycez bi ara biz : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

şöyle bişey düşündüm geçende zello diye program var onunlada yapılaiblir. androidli bir telefon yada iphone olması yeterli. Bir kanal açıcaksınız sadece ikiniz mesela. mikrofonlu kulaklıkla iletişimi sağlıycaksınız konuşmak için kulaklığın tuşuna basmanız yetiyor. Ne kadar kullanışlı olur iblmiyorum ama deniycez bi ara biz : )

biliyorum o programı fena değil 2gyi full çektiği zamanda iyi oluyor ama en verimlisi 3gde tabiki bbde kullanmıstım motorda kullanıslıgı olcağını sanmıyorum öneri için yinede teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.