< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Motorcuların video çıksın diye trafikte sorun çıkartmaya çalışması hk. (3. sayfa)
-
-
Canları nereden isterse oradan geçmeye çalışırlar sonra da olay çıkartırlar.
-
arabuluculuk masraflarını tamamen devlet öder kanun böyle. Ödenen para var ise bu arabuluculuk işlemi sonunda iki tarafında almayı, vermeyi kabul ettikleri paradır. bu işlem için devletin yaptığı her tür evrak kağıt yargılama gideri arabulucuk ücretleri devlet tarafından karşılanır. Ancak taraflardan biri uzlaşmayı kabul etmez ise yargılamaya devam edilir, yargılama sonunda haksız bulunan taraf mahkemenin belirleyeceği cezayı ve yargılama masraflarınıda öder.
-
Son 5 yıldır Youtube'a malzeme çıksın diye magandalık yapan, kavga arayan tipler türedi. Kafasında kamera olan bir motorcu varsa %90 bu tiptendir.
-
Motorcular çekirge misali. Bir sıçrıyor, iki sıçrıyor, üçücüde ya pestil oluyor ya bariyerle buluşuyor. Altında en az 1 ton olan biriyle dalaşmak ciddi akıl yoksunluğu gerektirir. Kırı verirler tepene sonra mahalleli helva ziyafeti verir.
Ben de bisikletle uzun sürüşler yaparım, bir sürü araç sürücüsü saçma sapan işler yapmıştır. Biriyle bile dalaşmadım. Hatta bir emmi beni kaputa oturtmuş gezmeye çıkartmıştı, cama vurunca görmüştü kaputta olduğumu
Bir de tam tersi duyarlı, işinde gücünde motorcu arkadaşlar var. Onlara da Allah yardım etsin. Ayna kullanmayı bilmeyen, iki tekerlekleri düşünmeyen çok primat var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 15 Şubat 2024; 9:21:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üç gün önce akşam karanlıkta Şirinevler'den dereyoluna girdim. Dereyolundan Bağcılar Yunus Emre köprüsüne doğru kaldırımda yürüyordum. Evet. Kaldırımda yürüyordum. Yolda değil.
Bir motorcu ters yönde giden trafiğe girmiş. Tabi ters yönde gidemeyeceği için kaldırıma çıkmış. Ben de kaldırımda yürürken motorun sol gidonu ile sağ tarafıma vurdu. Biraz sarsıldım. Durmadı. Sol elini kaldırıp pardon dedi. Hızlıca gitti.
Ben de arkasından bağırdım. Pardonlar çıkalı eşşekler çoğaldı. Eşşeksin, eşşek diye bağırdım. Duydu veya duymadı. Bastı gitti.
Dün akşam da Yakuplu'da, Hürriyet bulvarında E-5 yönüne doğru kaldırımda giderken motorcu arkamdan geldi. Önce oralı olmadım. Bana korna çalıyor yol ver diye. La havle ve la kuvvete dedim.
Bazıları biraz daha saygılı. Korna çalmıyorlar. Nasıl olsa yol verir diyerek arkandan sessizce geliyorlar.
Pandemiden sonra kırmızı karıncalar gibi ürediler. Önlerinin alınması gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X