Şimdi Ara

MOTORAN 150 CC ATV ve APACHE 150 CC ATV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,bu aralar ATV almayı düşünüyorum ve ilk aracım olacak,daha önce bir kaç kez kullandım. Kısa mesafeler için kullanmayı düşünüyorum. Birkaç sorum olacak;

1-Günde 13km yol gitsem 1 haftada ne kadar benzin parası öderim (tahmini)
    2-İkisinden birini seçsem hangisi şehir içi yolalr için daha uygundur?
    3-Motor kadar tehlikeli mi

• Açıkçası motordan daha tehlikeli bir alet anayolda bassan basılmıyor dönsen dönülmüyor onroad atv ler var ama biraz tuzlu ve yakıtları iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: degisik

Açıkçası motordan daha tehlikeli bir alet anayolda bassan basılmıyor dönsen dönülmüyor onroad atv ler var ama biraz tuzlu ve yakıtları iyi

Motoran 150 on-road sanirim,peki bir depoyla kac gun idare edebilirim bir fikriniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada butcem 7600 lira ve daha once pek kullanmadim,sehir icinde kullanabilecegim bir model istiyorum bu fiyata acil tavsiye lazim almaya gidecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın almaya gidiyorum,Apachi 200 ve Eland200 arasında kaldım lütfen yardımcı olun,Tuzla Üçerler Moto'dan alacağız
  • kardeş ben hem motoran hem de kanuni 150 atv sahibi olmuştum bir aralar ikisi de beş para etmez motoran yola sığmıyor kanuni bi nebze daha iyi fakat ikisi de yakıt delisiydi bir arkadaşımda 250 cc 5 ileri 5 geri vitesi olan atv vardı manuel hem az yakıyor hem de çok güçlüydü sen sen ol otomatik alma yakıtları taksiden fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdvnbzgc

kardeş ben hem motoran hem de kanuni 150 atv sahibi olmuştum bir aralar ikisi de beş para etmez motoran yola sığmıyor kanuni bi nebze daha iyi fakat ikisi de yakıt delisiydi bir arkadaşımda 250 cc 5 ileri 5 geri vitesi olan atv vardı manuel hem az yakıyor hem de çok güçlüydü sen sen ol otomatik alma yakıtları taksiden fazla

Hocam Kuba Eland 200 otomatik aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 CC Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Kuryelik için 50 cc motor
    5 yıl önce açıldı
    250 CC TAVSİYESİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.