Şimdi Ara

Motora Yeni Başlayacağım Suziki Inazuma 250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar dilerim arkadaşlar a2 sınıfı ehliyetimi geçen sene aldım ve haliyle kendime bir motor almak istiyorum 23 Yaşında 1.90 boyunda ve 95 kiloyum motoru şehir içi evden okula kullanacağım ve günlük yaşantı olarak bazende haftasonları şehir gezintilerimi karşılamak için almak istiyorum.Aklımdaki motor Suziki İnazuma 250 tipi ve Özellikleri çok Hoşuma gitti okuduğum yorumlar da buna çok yardımcı oldu bineceğim 1.5 ila 2 sene sonrası askerlik satarkende kolaylıkla elden çıkarmak istiyorum siz değerli Arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acemilik varsa alma çünkü motorlar düşersen motorun parçaları pahalıdır

• Motorlara aşinayım hepsini kullandım teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vahit92

Motorlara aşinayım hepsini kullandım teşekkür ederim :)

Hızlanma dışında tüm özelliklerde çok övülüyor İnazuma.Tek kusuru bu aletin, Kawasaki z250 de düşünebilirsiniz

• Hiç duymadım desem yeridir 250 lik bir motordan seri Olmasını bekleyemeyiz ama yine de tavsiyen için teşekkür ederim :)

• Rica ederim ama inaxuma dışındaki hiç bir 250'likten bu tarz şikayetler gelmiyor.Altınelbiseliadam videolarına inceleyebilirsiniz ninja 250 yeni yayınlandı.Z 250 de onla aynı motor

• Çok teşekkürler Üstadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tecrüben varsa daha önce bencede yeni 250 lik motorlara bakabilirsin.
    inazuma rahat bir motor problem çıkarmaz pek ama yeni kawasaki 250sl yada yamaha r25 makineleride mutlaka bir göz at derim.hafif ,hakimiyetli ve güçlü motorlar onlarda ,fiyat aralıklarıda inazuma ile aynı seviyede hemen hemen.
  • Ninja 250sl üzerine hiç binme bile o boyla. Aea nın tanıtımda senin boydaki eleman oturduğunda sığma problemi yaşamıştı. Inazumayı gördüm dev gibi motor. Boyuna iyi olur.
  • Teşekkür ederim kardeşim ben de seninle aynı fikirdeyim :)

• Konu güncel

• Al

www.youtube.com/watch?v=Fkrnax74lUw

Veya YBR al:

https://www.youtube.com/watch?v=ubAN1ohutS4

Al ve güle güle, mutlu mesut kullan bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 2 Şubat 2015; 9:52:48 >

• Ahahahahh harika klip eyvallah :)

• Yaklaşık 25 30 km yol yaptım arkadaşımın motoruyla. Boy ve kiloya göre 250 cc bir makina güzel bi seçim yalnız inazuma 181 kilo ıslak ağırlığı neredeyse supersport bir motosikletle aynı kiloda ilk motorun olduğunu düşünerekten biraz fazla ağır bir motor gibi geldi bana. Ama avantajı da yok değil bu ağırlığın,yere tam basıyor makina ve ağırlık merkezini o kadar güzel ayarlamışlar ki virajda sanki altında 180 kiloluk bir makine yokmuş gibi hissettiriyor. Sıfır alıcaksan lastiklerin değiştirmesini tavsiye ediyor inazuma kullanıcıları. 250 cc kategorisinde en hızlı gideni olmayabilir ama en rahatı ve en konforlusu diyebilirim inazuma için.(250SL,R25 hariç).
  • Teşekkür ederim Üstadım evet lastik konusunda herkes şikayetçi 2.el alacağım sıfırını bulamadım Sahibinden com da sport Tarzı sevmiyorum şehir içi ve şehir dışı kullanacağım için naked en uygun tarz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.