Şimdi Ara

Motora başlıyorum bir bakarmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnşallah 4-5 ekimde ilk motorumu Alaçam ama ne alacağıma karar veremedim bütçem 40 R25 veya mt25 bakıyorum ancak hiç tecrübem yok ekipman dizmeye başladım

4 senedir 4 teker uzerindeyim :) trafik tecrübem var

Motor daha önce kullandım ama elektrikli 3 tekerlekli eniştemin motoruydu yaklaşım 5 km falan surmustum

Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Rahmetli Altın Elbiseli Adam'ın hayati bilgiler kısmını şimdiden izleyip teorik bilgileri sağlayabilirsin geri kalan ehliyet alıp pratik yapmak. R25 grenajlı motosiklet başlangıç için zorlayabilir ancak dikkatli kullanılırsa neden başlanmasın iş kendinizi bilmekten geçiyor yapabilirseniz ancak düşük CC alıp sonra yükseltmek bence daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMyzz -- 13 Eylül 2020; 2:24:23 >
  • byMyzz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam mesaj için :) evet rahmetliyi izliyorum arada fırsat buldukça aklı başında biriyim düşünüyorum r25i

• Hocam 5 yıl gibi süredir motosiklet kullanıyorum. Son 1 haftadır r25 kullanmaktayım. ilk 250cc deneyimim. Motora alışmam 1 gün sürdü sanırım. Fakat yeni başlayan birisi için yüksek hızlarda frenleme tehlikeli olabilir. Hatta ilk başlayan biri için frenleme her konuda tehlikeli olacaktır. viraj öncesi, virajda, yokuşta nasıl frenleme yapılacağını bilmek, panik frene alışmak, bunun refleks haline gelmesi, yolun neresinden gideceğini bilmek, motorun hangi zeminde kayacağını, sizi yoldan atacağını bilmek önemli.

Açıkçası r25'in fren performansı pek beğenmedim. Onun dışında hızlı bir makine fakat gaz hassasiyeti yüksek değil. Yeni başlayan biri için de gaz kontrolünün zor olacağını düşünmüyorum. Bununla birlikte en önemli tavsiyem ekipmanınızı her zaman giyin, çünkü yüksek ihtimalle ilk başlarda düşecekseniz.
  • ^rof kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk ekipman dizecegim sonra motorlara bakicam r25 veya mt 25 bakıyorum

• R25 sahibi olarak, başlangıç motoru olmayacağını söyleyebilirim.

• MT25 ve R25 aynı bloğa sahiptir. İkisi de başlangıç için uygun değildir. Çift silindir ve 36 beygir makine yeni başlayan birine emanet edilmemesi gereken bir güçtür.

İstersen 15 yıl arabaya binmiş ol o tecrübe motosiklet üzerinde bi işe yaramaz. Yeni başlayanlar hep böyle söyleyip kendilerini tecrübeli zannediyor ama motora bindiğiniz zaman oyunun kuralları tamamen değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodbanger -- 16 Eylül 2020; 10:48:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir şarkı var beyler bir bakin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.