|
Merhaba arkadaşlar Yardım istediğim konu daha önce bir motorsiklet tecrübem vs olmadı pek anlamam ne motordan nede gerekli ekipmanlardan o yüzden bu konuda bilgisi olanlar bana bilgi ve birikimlerinden istifade ederek bilgi verirlerse çok memnun olurum :):) Öncelikle aklımda almak istediğim motor modelleri pcx 125cc ve forza 250cc ilk sefer motor sürecek birisi olarak forza sıkıntı olurmu bir kaç kişi başlangıç olarak 125cc daha iyi bir tercih olacagını söyledi hatta bir kaç kişi 50 cc lik moped tarzı motorlar dahada iyi olur semin için dedi ama ben al 3 5 ay sonra sat vs işleriyle uğraşmak istemiyorum aldığım zaman en kötü bir kaç sene kullanmayı hedefliyorum sizce forza 250cc benim için yüksek bir motor mu olucaktır boy ve kilom 1,83cm 105Kg civarı Diğer konulardan biriside Forza yada pcx alırsam cantalı model mi tercih etmeliyim yoksa cantasız mı 20k lık fark bu canta için değer mi? En öenmli konulardan biriside benim için Ekipman kask mont eldiven ve Dizlik bunlarda çok üst segment almayı düşünmüyorum ama 35 40k civarı totelinde bir mebla düşünüyorum marka model olarak yardımcı olabiliecek varmı ? Motorlarda 2025 öncesi sanırım kampanyalar mevcut o yüzden bu aralık ayı içersinde bir an önce motoruda almak istiyorum sizce bu kampanyalardan faydalanarak güzel 0 bir motor almak mı mantıklı yoksa bulunabilirse temiz 2.el motor mu ? Şimdiden teşekkür ederim cevap veren arkadaşlar için kazasız belasız yolculuklar dilerim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı