Merhaba arkadaşlar Motorumu (yamaha bws100) bir arkadaşıma bikaç saatliğine ödün olarak vermiştim ve sağolsun bağlatmış motoru. Ehliyetsiz kullandığı için vs. Neyse uğraştım öle çıkartmak için ama oradan oraya oradan oraya kşturmaca bıraktım öle motoru kaldı yeddiemin otoparkında.
aradan geçti 1 sene. bu yakın zamanda 2 sene önce bi adsl faturası ödemediğim için faize binmiş, icra kağıdı filan gelmiş.
acaba bu motoru ölece bıraktım ama ilerde bana sorun olurmu? ölece bıraktım ruhsatı filanda halen bende
senden epeyce bir otoparkta bekleme parası isterler gibime geliyor,, çünkü arabayı da çektirdiğinde kaç gün beklediyse o kadar park parası taleb ediyorlar diye biliyorum,,,
yok arkadaşım aynısı başıma geldi 1.5 sene önce silivride öyle yakalandım çektiler motoru zaten motorun ederi 500 lira filandı çıkartmak için 500den fazla istediklerini duyduğumda koy ...... rahvan gitsin dedim
işte ilerde para filan istemesinler. öylece bıraktım ama ruhsatı, satışı üzerimeydi.
Motor bırakılırmı ya sen al onu bana ver hazır yüksek cc ye gecme egilimi varken ön aşama olur bana