Şimdi Ara

motor sesini alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yenibir tesisat kurdum basıda yakında tesisata dahil edecem de bir sorun oluştu teybi açtığımda hoporlorlerden bir zırıltı geliyor gaza bastığımda zırıltı artıyor anfı yokken böylebir sorunum yoktu ne yapabılırım

• en basit yolu teyp in arkasındaki rca çıkışlarına şase ver nasıl vereceksin muhtemelen 2 kanaldır o kırmızı beyaz rca çıkıslarına etrafına bi kablo bağla o kablonun diğer ucunuda teyp in gövdesine bağla sorun çözülecektir tabi kablolarında sıkıntı yoksa...
  • şimdiye kadar öyle bişey yoktu anfi bağlandıkdan sonra bu ses meydana geldi anfinin şase bağlantısı pek iyi değil onu değiştireceğim ilk önce başka biyerden şase almaya deneyeceğim arabam trasporter anfiyi ön koltuğun önüne monte ettim şaseyide koltukdan verdim demekki koltuğun şaseye tambir bağlantısı yok arada halı var çünkü
    teşekürler arkadaşlar sonucu yazacağım mutlaka
    ((en basit yolu teyp in arkasındaki rca çıkışlarına şase ver nasıl vereceksin muhtemelen 2 kanaldır o kırmızı beyaz rca çıkıslarına etrafına bi kablo bağla o kablonun diğer ucunuda teyp in gövdesine bağla sorun çözülecektir tabi kablolarında sıkıntı yoksa...)) kablolarım kalıteli görünüyor teyibi yerinden birdaha çikartmam imkansız çok zor çıkıyor tesisatçi anca çıkardı kenarlarını bıraz zedeledi birdaha çıkartmam zor oluyor anfinin şase kablosunu kuvvetlendireciğim onu deneyim
    NOT Teyip transporter orjinal teybi Anfi Pioneer kolonların 2 tanesi Pioneer diğer ikiside LG kolon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torin53 -- 30 Nisan 2012; 10:11:09 >
    Kablo kitiniz 8awg mi 4 awg mi bunlar önemlidir..
    Daha önce 8awg kablo kullanmıştım aynı sıkıntı bendede mevcuttu değiştirdim ve aküden çektiğim kabloyu sol taraftan,rca kablolarını sağdan geçirdim sıkıntı ortadan kalmıştı..
    Elektrik kablosu rca ile yanyana gelmeyecek arkadaş..
    İnci akü 82 amper -- Boss 3,5 farad kapasitör -- 2x 4 AWG Power cable -- Pionner DEH-X7550SD -- M acoustic msx 465 -- M Acoustic MSX 1000.1 Mono -- Kicker Comp 38 -- Pioneer TS-A 6995 S -- Pionner ts s20 --JBL GTO 6508C 16cm Mid
  • rca kablolarını aynı yerdenmi geçirdiniz? şase kablosunu direk akünün '' - '' çıkısındanmı aldınız?
    Kablo kitiniz 8awg mi 4 awg mi bunlar önemlidir..
    Daha önce 8awg kablo kullanmıştım aynı sıkıntı bendede mevcuttu değiştirdim ve aküden çektiğim kabloyu sol taraftan,rca kablolarını sağdan geçirdim sıkıntı ortadan kalmıştı..

yok üstat rca kablosu ile elektirik kablosu aynı yerden gelmiyor ama anfinin orda yan yana geliyorlar saşe koblosunu aküden almadın kobla isi sanırım 8 sanırm
  • motor sesini bir yana bıraktım ses fazla açıldıgında anfiden kesik kesik ses gelmeye başladı sankı elektirik kalosunda temassızlık var ama kontrol ettim oyle bişey yok ses kısıkken sorun yok ne iştir anlamdım
  • teybın amfı cıkıslarından her ıkısındende şaselerınden bırer parça kablo bagla teybın govdeye degdır teybın şaseden al karısdırma aman bıde ses giriş kablosunu + olan kablodan uzak tut manyetık alan oluşdurup etkıler deneyerek bulunur bu işler deneyebılırsen sök evde aküden bı dene bakalım nolucak evdede dene belkı sorun amfide olabılır
  • teybde anfi çıkışı yoktu oraya bir aparat takdırdım tetiklemeli diye anfıyı kapatıp açıyor ordan gelen kablo var onuda anfinin rometo konkrol yerine bağladım kısık seste sorun yok ses yükseldimi yapıyor
    yespeed kardeş şimdi sizin dediğinizi şöyle anladım aparatdanki çıkışlardan şaselerden birer kablo takıp teybin gövdesine bağlayacağım bu iş motor sesinimi kesecek yoksa yüksek sesde kesintiyimi onu anlamadım
    ilgin için teşekkürler
  • remoteyı teypden dırek amfıye gırseydınız o aparat ı bılıyorum bendede vardı bıara yanlız bendekı yuksek ses gırıyorsun düşük ses verıyor içindekı devre sayesınde ve onu amfıye gırıyordun yanı anlıycagın amfı cıkısı olmuyan teybe hoparlor cıkısından amfı cıkısına cevıren parça sizinkıde bu sekıl sanırım da remoteyle ne alakası var çözemedımm normalde remoteler dırek teypden amfıye gıder bıyere ugramadan aparatın resmını cekebılırmısın merak ettım sendekı tetıklemelıyı
    arabanın örjinal teybinde anfı çıkışı yok tu normal çıkışlarına anfı çıkışı bağlattım ordaki aparatda remote tetikleme kablosu var onuda anfının remote yerine takdım bura kadar sorun yok sorun sesi biraz fazla açtığımda meydana geliyor tesisat kablolarını kontrol edeceğim şase kablosunuda direk aküden alacağım
    ordaki aparatın resmini çekmek zor değil ama teybi ordan sökmek mesele bilirsiniz transporter orjinal teybi zaten sökmek için gitmediğim tesisatçı kalmadı bu aparat piyasada satılanlardan kibrit kutusundan birazdaha büyük satıcıdan özellikle tetiklemeli (Remoteli ) istedim anfiye birdaha ayrıca anahtar yapmak istemediğimden
    bir arkadaş hoporlerden birinin bozuk veya patlak olabileceğini söyledi onları tek tek deneyeceğim ayrıca tesisatı tekrar gözden geçireceğim sonucu yazacağım tekrar teşekürler

aracın öndeki hoporlerlerini anfiye bağlamdım onlarda sorun yok anfiden kesiklik yapıyor anfiye bağlı olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torin53 -- 5 Mayıs 2012; 15:40:26 >

• hoparlörlerinde yanık yırtık patlak varmı onu bi kontrol edin.ayrıca şaseyi bağladıgınız yerde boya veya koruyucu madde varsa kazıyın onu ordan sadece metale temas etsin şase.

hoporlorlerin ikisi hepten yeni yeni aldım diğer ikiside kullandığım hopolorler tek tek deneyeceğim şase kablosunu direk akü den alacağım birkaçgündür biraz sorunlarım vardı arabayla hiç ilgilenemedim çok şükür sorun çözüldü en yakın zamanda hoporlorleri tek tek kontrol edip sonucu yazacağım ilginiz için teşekürler ama ilk önce şase kablosunu aküden bi alayım
  • diğer sorunları hallettim ses kesilmesini sanırım tetikleme kablosundaydı ama araba çalıştığında motor sesi devam ediyor araba çalıştımı zırıltı geliyor bir arkadaş önermişti rca kablosuyla akü kablosunu ayır diye onları güzel bir şekilde ayırdım güzel birşekilde bantladım farklı yerlerden geçirdim tesisatı ama sorun hala var

Orijinalden alıntı: torin53

diğer sorunları hallettim ses kesilmesini sanırım tetikleme kablosundaydı ama araba çalıştığında motor sesi devam ediyor araba çalıştımı zırıltı geliyor bir arkadaş önermişti rca kablosuyla akü kablosunu ayır diye onları güzel bir şekilde ayırdım güzel birşekilde bantladım farklı yerlerden geçirdim tesisatı ama sorun hala var

dediklerimizi yapıp ve hala motor sesi kesilmediyse sizin şarj dinamosuyla bi sıkıntınızda olabilir ordaki alteratörlerin aküyü şarj ederkenki elektirik atlamaları sırasındaki gelen sesi kablo bağlantınızla hoparlörlerinize iletiliyor.Kullandığınız kablonuz 8awg ise genelde bu sıkıntıları yapabilior.
    En son önerebileceğim parazit kesiciler var bir elektirikciye giderseniz 5dk da o aparatı takabilirler sıkıntıdan kurtulabilirsiniz..

• atlama işi arabada olmaz kardeşim o nerden cıkdı boşa ugrasmasın arkadas atlama olsa o aracda sıgorta attırır yada yangın cıkarır allah korusun senın amfide bence problem sen baska bı amfı bulabılırsen araca baglayın deneyın bakalım ondada yapıcakmı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.