Şimdi Ara

Motor Ruhsatıyla İlgili Bir Sorum Var Yardım Lütfen Arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen ben 2. el motor aldım notere gittik satan kişiyle ruhsatı kendi üzerime geçirdim evraklar imzalandı. 97 tl ücret ödedim. Ruhsat çıkarmak gerekiyor bunun için bazen sigorta istedikleri söyledi noterdeki yetkili kişi böyle birşey varmı ?

• Konu Güncel +++++++++++
  • Bazen diye bişey yok sigorta yapmak zorundasınız diye biliyorum. En kötü ihtimal sigortası daha yeni yapıldıysa ücretin belirli bi yüzdesini iade alıp sigortayı yeniliyosunuz
  • oknglr bey ben noterden gerekli işlemi yaptım kendi üzerime aldım sigortayı yapabilmem için bana ruhsat gerekiyor anlatabildim mi ? Neysen Bu gün gidip öğreniceğim burayada açıklamasını yaparım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozkan0734

oknglr bey ben noterden gerekli işlemi yaptım kendi üzerime aldım sigortayı yapabilmem için bana ruhsat gerekiyor anlatabildim mi ? Neysen Bu gün gidip öğreniceğim burayada açıklamasını yaparım teşekkürler.

ruhsata ihtiyaç yok..

noterin size verdiği kağıtta bir numara var -adını unuttum- onunla sigortanızı yaptırabiliyorsunuz..
  • Evet arkadaşlar sistem değişmiş culers arkadaşımında dediği gibi noterin geçici verdiği evrakla hem sigorta işlemini hemde ruhsat işlemlerini yapabiliyorsunuz.
    Trafik şube sigorta olmadan ruhsat vermiyor haberiniz olsun.
    Teşekkürler iyi foumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.