Bildirim
Motor Ruhsatıyla İlgili Bir Sorum Var Yardım Lütfen Arkadaşlar.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Konu Güncel +++++++++++ -
Bazen diye bişey yok sigorta yapmak zorundasınız diye biliyorum. En kötü ihtimal sigortası daha yeni yapıldıysa ücretin belirli bi yüzdesini iade alıp sigortayı yeniliyosunuz -
oknglr bey ben noterden gerekli işlemi yaptım kendi üzerime aldım sigortayı yapabilmem için bana ruhsat gerekiyor anlatabildim mi ? Neysen Bu gün gidip öğreniceğim burayada açıklamasını yaparım teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozkan0734
oknglr bey ben noterden gerekli işlemi yaptım kendi üzerime aldım sigortayı yapabilmem için bana ruhsat gerekiyor anlatabildim mi ? Neysen Bu gün gidip öğreniceğim burayada açıklamasını yaparım teşekkürler.
ruhsata ihtiyaç yok..
noterin size verdiği kağıtta bir numara var -adını unuttum- onunla sigortanızı yaptırabiliyorsunuz.. -
Evet arkadaşlar sistem değişmiş culers arkadaşımında dediği gibi noterin geçici verdiği evrakla hem sigorta işlemini hemde ruhsat işlemlerini yapabiliyorsunuz.
Trafik şube sigorta olmadan ruhsat vermiyor haberiniz olsun.
Teşekkürler iyi foumlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X