Şimdi Ara

motor içindeki kurumuş yağı temizlettinizmi ss (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bace3434 kullanıcısına yanıt

Bu paliolarin motorlari odullu motor mu ? Ford ecoboost ve renonun 1.5 dci si gibi ???

• arkadasın akrabası motor ustası söker temızler takar,o denk geldı

dedıgınız dogruymus.motor içi o sekılde kurum ıken,hemen motor yag degısmelı bu arada motor ıcı yıkanır dedı temızlık maddelerı varmıs onunla,daha sonra 7 bın km sonra yıne yıkanır ve yag degısır dedı

aksatmanan her 20 bındebır degıstırdım hatta aralarda eksıltınce 1 lıtre daha eklerdım nasıl kurum oldu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 14 Aralık 2020; 12:4:58 >
  • 2.el araç almamak için kamu spotu gibi adam

• evet alan herkesın motorunun ıcı kurum gıbıdır kımse bakmıyor,kımse kuruma önem vermıyor,suan 5 yasını gecmıs tum forumdakılerın aracları aynıdır zaten

bıde bır avuc mazot aldım motor 90 derece sıcakken,motorun kapagını mazotla sıldım tertemız yapmadı yanı bu yag tabakasını mazot temızlemedı youtubedakı vıdeolar uydurma

motor ılık hale dusunce ıc kısmı mazotla sıldım degısen sey yok,belkı cok az kabasını cıkarmıs olsada sıfır parlak hale getırmıyor

ayrıca mazotu fayansa döküp cakmakla yaktım yanmıyor,sankı suyu cakmakla yakıyoruz hıc yanmadı

ama gazeteyı mazota deydırınce hızlıca yanıyor,bu ılgınc oldu

• bugün yağı degıstırdım 300 tl verdım.zaten 2.el araba satan herkes heryerını yaptırıp fabrıka cıkısı sıfır hale getırıp satıyor oyle dımı..2.el alanlar 5 sene masraf yapmıyor degılmı

kötüleyenler belki utanır diye yazayım.ama utanacakları yok aldıgı aile egıtımı oyle.yınede bu konudan faydalanan olur.o duzgun karakterlıler ıcın yazayım

her 20 bın km de yagı degısmıs arac 23 bın km ye geldı yagı degısmedı dıye kötu durumda olmaz.yagı degıstırdım sıfır gıbı araba oldu.tamırcı cırak dahi arabayı ıstıyor

görmedıgınız yaklasıp bakmadıgınız araci hayalinizde kötülemenız kolay tabı.bu forum düzelmez

bu sıyah kurum olayı tertemız olsada yıne aynı olur dedıler.normalmiş

temızlık maddelerı ince kaldıgı ıcın pıstonları çizermiş,temızlık maddesı olmadan.motor yagını 7 bın km de bır degısırsen.motorun ıcı o sekılde temız olur ama sıyah kurum yıne olur cunku en ust noktada dedı kadehlermiş o

20 bındebır degısır ama arac km yaptıgı ıcın 10 bındebır degısın dedıler hepsı bu

araba o sıyahlık ne oyle off falan filan hıkaye kaldı.30 yıllık hergun 10 larca araca bakan ustadan cok daha ıyı bılıyorsanız o zaman sız haklısınız

tamammı liseli yavrular,dersınızı calısın ehliyet alın öyle foruma yazıp mılletın gormedıgınız arabasını kötüleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 15 Aralık 2020; 19:5:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

evet alan herkesın motorunun ıcı kurum gıbıdır kımse bakmıyor,kımse kuruma önem vermıyor,suan 5 yasını gecmıs tum forumdakılerın aracları aynıdır zaten

bıde bır avuc mazot aldım motor 90 derece sıcakken,motorun kapagını mazotla sıldım tertemız yapmadı yanı bu yag tabakasını mazot temızlemedı youtubedakı vıdeolar uydurma

motor ılık hale dusunce ıc kısmı mazotla sıldım degısen sey yok,belkı cok az kabasını cıkarmıs olsada sıfır parlak hale getırmıyor

ayrıca mazotu fayansa döküp cakmakla yaktım yanmıyor,sankı suyu cakmakla yakıyoruz hıc yanmadı

ama gazeteyı mazota deydırınce hızlıca yanıyor,bu ılgınc oldu

Mazotu çakmakla yakamazsınız zaten, yüksek basınç yada yüksek ısı uygulamanız lazım. Bu yüzden dizel araçların sıkıştırma oranı fazladır ve buji kullanmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.