Şimdi Ara

Motor arızası, yol yardım ve Ankara Bayraktar Yetkili Servis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar, dün sabah eşim ve 2,5 yaşındaki oğlumla Adana'dan İstanbula gitmek üzere yola çıktık. Ankarayı 100 km geçince Kızılcahamam civarında araç birden teklemeye ve gaz kesmeye başladı ve maalesef motor arızası uyarısı verdi ve çoluk çocuk yolda kaldık.

    Kuş uçmaz kervan geçmez bir yerdeyiz ve araba çalışıyor ama ne yapsam gaz yemiyor. Hemen Citroen yol yardımı aradım ve 1 saat içinde çekici bize ulaştı. Çekici ile birlikte Ankara Bayraktar yetkili servise gittik. Sabah 05:30'ta yola çıkmışız, yorgunluk var, endişe var, oğlan var, hanım var... var oğlu var. Ancak, Bayraktardaki tüm personel özellikle Necla Hanım müthiş alakalı ve yardımcı oldular ve sorunu 2 saat gibi kısa bir sürede çözerek kabus gibi geçecek bir günü kurtardılar ve sayelerinde akşam İstanbul'a varabildik. Bu arada arıza sebebi için buji tırnağının kırılması dediler ve garanti kapsamında buji- bobin değişimi yaptılar ve hiç bir ücret almadılar. Bu arada araç 12.500 km'de C4 1.2 130 hp EAT6.

    Her zaman şikayetleri paylaşıyoruz ama ben çok zor bir günümde işlerini çok iyi yaparak bana yardımcı olan Citroen yol yardım ve Ankara Bayraktar yetkili servisten memnuniyetimi dile getirmek için başıma gelenleri paylaşmak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Necla Hanım candır, can... Osman Bey de öyledir sağolsunlar

    Ankara'da bir servis daha var ama Bayraktar'dan hiçbir memnuniyetsizliğimiz olmadığından diğer servisi deneme şansımız olmadı.

    @entigin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 14 Mart 2017; 13:1:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.