Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaruri ihtiyaç olmaz diye söyledim ben. Ekseri durumlarda çoğu şey elbette gerekli olur
  • nette sebil gibi java kronometre yazılımı var. insan her istediğini bir telefonda bulacak diye bişi yok her türlü java yazılımı mevcut internette
  • Bu telefonu almayı düşünüyorum.Şarjı kaç gün gidiyor ve kullanan arkadaşlar memnun değil mi?Herhangi bir sorun çıkarmaz bana umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: masal_olduk

Bu telefonu almayı düşünüyorum.Şarjı kaç gün gidiyor ve kullanan arkadaşlar memnun değil mi?Herhangi bir sorun çıkarmaz bana umarım :)

Ben telefondan genel olarak memnunum. Fiyatını kesinlikle hakeden bir telefon.
    Şarjı bana 2 gün gidiyor konuşma oyun vb amaçla da kullanaraktan..

Bu arada bir oyun pakedi yüklemiştim ve içlerinden en çok beğendiğim ayrıca bitirdiğim oyunu da sizinle paylaşayım.

http://hotfile.com/dl/75607717/1a96521/Xyanide_141_new.jar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

quote:

Orijinalden alıntı: masal_olduk

Bu telefonu almayı düşünüyorum.Şarjı kaç gün gidiyor ve kullanan arkadaşlar memnun değil mi?Herhangi bir sorun çıkarmaz bana umarım :)

Ben telefondan genel olarak memnunum. Fiyatını kesinlikle hakeden bir telefon.
    Şarjı bana 2 gün gidiyor konuşma oyun vb amaçla da kullanaraktan..

Bu arada bir oyun pakedi yüklemiştim ve içlerinden en çok beğendiğim ayrıca bitirdiğim oyunu da sizinle paylaşayım.

http://hotfile.com/dl/75607717/1a96521/Xyanide_141_new.jar.html

Peki teşekkür ederim yorumun için.En kısa zamanda İzmir'deki mağazasına giderek ablama bir tane alacağız :)

• Arkadaşlar telefondaki iki muhteşem lisanslı programdan bahsetmek istiyorum.

1. SHOZU !!!!

Facebook, Youtube, Dailymotion, Flickr, Twitter, gmail, picasa web vs. envai çeşit sosyal ağa tek bir program aracılığıyla ve muhteşem bir kolaylıkla cep telefonunuzdaki fotoğraf ve videoları saniyeler içinde yükleyebiliyorsunuz. Telefonda gömülü olan programda username ve password unuz hazır bir şekilde veriliyor. Size kalanwww.shozu.com sitesine bu bilgiler ile girip parayla satılan bu programa rokr e8 sayesinde ücretsiz sahip olmanız. Program inanılmaz. Hala bu güzelliğe inanabilmiş değilim ve bugüne kadar niye haberim olmadı. Size şu kadarını söyleyeyim sadece bu program için bu telefonu alırdım.

2. Sond ID programı ;

Bir müziksevere sunulabilecek en değerli armağan bu olsa gerek. Sahibini bilmediğiniz şarkıyı telefona dinletiyorsunuz size albüm ismini anında buluyor.

Mest oldum arkadaş mest.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zavzaga -- 13 Ekim 2010; 23:58:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zavzaga

Arkadaşlar telefondaki iki muhteşem lisanslı programdan bahsetmek istiyorum.

1. SHOZU !!!!

Facebook, Youtube, Dailymotion, Flickr, Twitter, gmail, picasa web vs. envai çeşit sosyal ağa tek bir program aracılığıyla ve muhteşem bir kolaylıkla cep telefonunuzdaki fotoğraf ve videoları saniyeler içinde yükleyebiliyorsunuz. Telefonda gömülü olan programda username ve password unuz hazır bir şekilde veriliyor. Size kalanwww.shozu.com sitesine bu bilgiler ile girip parayla satılan bu programa rokr e8 sayesinde ücretsiz sahip olmanız. Program inanılmaz. Hala bu güzelliğe inanabilmiş değilim ve bugüne kadar niye haberim olmadı. Size şu kadarını söyleyeyim sadece bu program için bu telefonu alırdım.

2. Sond ID programı ;

Bir müziksevere sunulabilecek en değerli armağan bu olsa gerek. Sahibini bilmediğiniz şarkıyı telefona dinletiyorsunuz size albüm ismini anında buluyor.

Mest oldum arkadaş mest.

:)

İki programı da henuz kullanmadım ama telefonda bu özelliklerin olduğunu bilme hazzı bile yeter insana. :)

• shozu nerde ben bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

shozu nerde ben bulamadım ?

Multimedya---Oyunlar içerisinde shozu.
  • TR piyasasındaki Motoların kralı ZN5 ten daha iyi bir speaker sesi var bunu yazmak istedim. yani E8 de karşı tarafın sesi ZN5 ten daha yüksek ve gür geliyor bariz olarak.
  • Beyler ben 6600 kullanan biriyim. İlk staj maaşımla bunu almayı düşünüyorum. 199tl çok uygun göründü bana bu telefon için. Bir kaç sorun olacak size. Bu ürünü İstanbul içi kargo ile alsam illa kredi kartı ile ödeme yapmam mı lazım(darty). Kredi kartı kullanan kimse yok bizde. Peşin para verme olsa kesin alırım ürünü kargo ile. İstanbul içi kargo sanırım 1 iş günü. Kargo sanırım ücretsiz. Üründe kulaklık ve usb jarz aleti sanırım mevcut. Beni şuan en çok meşgul eden iki şey var :

1). Kargo ile alış verişte sadece kredi kartı ile ödeme mi var?

2). Haftaya pazar veya pazartesi'ye kadar fiyat sabit kalır mı? En azından perşembe günü sipariş veririm. Staj parasını çarşamba günü alıcamda.

• click & collect ile al. orda sana yakın darty mağazasını sistem seçtirecek ve ürün sana ayrılacak. sistem sana bir numara verecek o numarayı saklayıp gitmen gerekiyor. ama 2 gün içinde gidip alman gerekiyor mağazaya
  • Peki kargo ile alsam peşin para işlemez mi acaba hocam?
  • Up

Beyler telefonu almakta çok kararlıyım ama paralı sitelerde bu telefonun 2011 oyunları mevcut olsada beleş sitelerde 2006dan yukarısını bulamıyorum. Hele Türk sitelerde neredeyse hiç yok.
  • O zaman tek çaren havale ile ödeme yapmak ve hacale bildirim formunu doldurup yollamak dostum ekstra bir gün geç gelir sanırım onay için falan.
  • Havale ile ödeme hiyatı aynımı peki. Bazı bu tür sitelerde fiyat değişebiliyorda. Ayrıca havale formunu doldurmak derken siteden mi doldurulacak, yoksa kargo geldiğinde filan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Kronometre de öyle aman aman bir ihtiyaç değil, pek kullananı görmedim şahsen... Benim 5800 da yok evet symbian ama lazım da değil olsa da kullanmam

Sen o kronometreyi durdurana kadar...Zira 5800'ın ekranı biraz zıt.Bazen anlamayıp kafasına buyruk işler yapıyor.
  • Sorularıma cevap verebilecek yokmu?
  • Havale'de fiyat aynı. İstanbul'da iken neden internetten almayı düşünüyorsun ki? Sana yakın herhangi bir şubesi yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Kronometre de öyle aman aman bir ihtiyaç değil, pek kullananı görmedim şahsen... Benim 5800 da yok evet symbian ama lazım da değil olsa da kullanmam

Sen o kronometreyi durdurana kadar...Zira 5800'ın ekranı biraz zıt.Bazen anlamayıp kafasına buyruk işler yapıyor.

Benimkinde öyle kafasına buyruk işler pek olmadı çok şükür. Ekranında da her hangi bir zıtlık yok. Kişisel olarak tabi.

Telefonu bugün mediamarkt da tekrar inceledim, özellikle şu saniyelik gecikmesine baktım. Bu gecikmeyi özellikle müzik moduna geçişte ve müzik modundan çıkışta daha çok yapıyor, bu sanırım tuşların ışık değişiminden de kaynaklanıyor olabilir. Ancak şunu gördüm ki bu gecikme 2 saniyeyi de rahat bulabiliyor.. Maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 16 Ekim 2010; 22:34:01 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.