Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
353.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: sersiler

Arkadaşlar bir sorum olacak,özellikle aşağıdaki resimde sarı çerçeve içine aldığım tuşlara bastığım zaman ekranın sol alt köşesinde beyaz çerçeve içine alınmış kısma baskı uygulanıyomuş gibi ekranın renkleri değişiyo acaba bu sizlerinde telefonunda böylemi yoksa benim telefonda üretim hatasımı var? Teşekkürler...

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

Benim telde bi değişiklik olmadı benim ki beyaz e2 ama onunla alakalı değildir sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: u555

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak,özellikle aşağıdaki resimde sarı çerçeve içine aldığım tuşlara bastığım zaman ekranın sol alt köşesinde beyaz çerçeve içine alınmış kısma baskı uygulanıyomuş gibi ekranın renkleri değişiyo acaba bu sizlerinde telefonunda böylemi yoksa benim telefonda üretim hatasımı var? Teşekkürler...

Benim telde bi değişiklik olmadı benim ki beyaz e2 ama onunla alakalı değildir sanırım.

Ekranın altına sol köşeye plastik kısma biraz bastır, ekranın en alt kısmında gökkuşağını görürsün onu diyoruz.. Tüm gördüğüm E2 lerde vardı. siyah yada beyaz farketmez, net gözükmesi için duvar kağıdının koyu renkli bişi yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 21 Ocak 2008; 21:25:07 >

• peki ben neden hala ogg çaldıramıyorum bitrate ayarları falan nedir acaba çaldırdığınız dosyanın bir örneğini ekleyebilirmisiniz buraya ben de deneyeyim ve ona göre ayarlayıp bende çaldırayım hatta hangi programla çevrilmiş bir parça onuda yazarsanız sevinirim

çünkü ogg vorbis ses kalitesi waw formatına en yakını neredeyse ve ayrıca mp3 ten daha iyi sıkıştırıyor

saolun arkadaşlar ilginize teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

@ garip-

rockbox ogg (/vorbis) hatta flac formatını bile açıyor..

Zmplayer ogg ve flac formatını oynatabiliyor..

E2 nin oynatıcısı bunları açmıyor, görmüyor bile..

Ctunes yada kdplayer bu dosyaları görmüyor..

Bu programların(rockbox,zmplayer) desteklediği dosyaların codecleri ile birlikte geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip- -- 21 Ocak 2008; 22:20:33 >

• evet başardım super ile çevirdim ve zm player ile çaldırabildim
    ses kulaklıkla super oluyor denemenizi tavsiye ederim

buradaki ve diğer sayfalardaki oyunlar çok güzelsanırım dün bu link verilmişti
    bazıları jar dosyası bazıları ise zip .zip olanların da bazılarının içinde jar dosyaları var bunları zaten ne yapacağınızı biliyorsunuz, ama bazı zip lerin uzantısını jar olarak değştirmek gerekiyor içinde bir sürü dosya olanların. ondan sonra telefona atın çalıştırın
    piyasada yok bulamadım dedi...
    e-baydada silikon ve kristal kasalar mevcut...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: inanki

arkadaşlar!!! Motorola nın resmi sitesine e2 nin aksesuar-yedek parça-vs. ile ilgili mail göndersek hep beraber.. 1 sürü???? 1 şeyler çıkarmı dersiniz ?

+++++++++++++++++++++

Şeyde olabilir bu daha garanti olurdu, hepsiburada.com gibi kaliteli netten satış yapan sitelere çoğunluk olarak mail atarsak, E2 nin yan kapaklarını falan yurtdışından toplu alıp, TR de satışa geçebilirler..

• bende titanium kurulu bende desktop visual var muster hafızasındada e2setting var ben birinden iconları 4x4 yapıyorum diğeri 3x3 haliyle çakışıyor 40 tane skin var ama o yüzden bir tek orjin sağlam çalışıyor....

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musterris

HAZIR SİSTEM HAFİZA KARTI_MUSTER

Dostum bunu kullanan arkadaşları çok olumsuz mesajlar yazınca, sadece program isimlerine baktım çok hatalı olmuş.
    Arkadaşların bunu kurmasını tavsiye etmiyorum.
    Tavsiye etmiyorum çünkü; DİKKAT= Birçok aynı görevdeki programlar çakışma yapabilir, örneğin içinde birden fazla sanal bellek programları var. Hata veren Ubackup, Backup tools bu programlar menülerin gitmesine, hatta mesaj bölümünü kullanılmaz hale getirebiliyor, ve gereksiz programlardan dolayı tavsiye etmiyorum. Lütfen genel kullanılacak programları görevlerini bilerek ekleyelim.

@musterris SENDEN İSTEĞİM, YENİDEN DÜZENLEME YAPMAN, ve EKLEDİĞİN PROGRAMIN GÖREVİNİ KISADA OLSAN BELİRTİRSEN iyi olurdu.
    Bi kerem sanal bellek gibi programlardan bir kaçtane koyamazsın olmaz, yedekleme programlarının hepsi hatalı onlar olmamalı en iyi yedekleme " köküne erişim" ile klasörlerin yedeğini almaktır. Ve gereksiz programlarda var. Birde birçok sistemle uyumlu olmalı programlar.

Bu yüzden yeniden düzenleme yapmanı istiyorum.

• merhabalar. ben dun ONLY YOU v4 keiled"li olani yukledim. telefon cok hizlandi - tabi daha turkce paketini yuklemedim gecen sefer onu yukleyince telefon cokmustu- Neyse soyle bir sorum olacak. Bu versiyonda ana menuye klasor acip oyunlari, medya oynaticilari toplamaya calisinca error verio izin vermiyo. Sizdede oluyor mu cozumu nedir. Yardimci olursaniz sevinirim

quote:

Orjinalden alıntı: u555

quote:

• Ben bu yöntemlerin ikisinide denedim ama rockbox.portrait-e2.mpkg yi telefonda kurmaya calışınca "dosya türü bilinmediğinden uygulama kurulamadı " gibi bir mesaj alıyorum e2 .mpkg formatını tanımıyor gibi siz nasıl kurdunuz programı ? kurmadan önce başka bir şeymi kurmam gerekiyor.

saygılar...

quote:

E2 Rockbox kurulumu
    Son versiyonu ocak2008, Dikey olarak

quote:

Orjinalden alıntı: nowanda
    ROCKBOX KURULUMU

rockbox un e2 için olan son versiyonunu bu linkten indirin

http://www.divshare.com/download/3231835-e77

1-"RockBox_E2.rar" telefonun hafıza kartına atın burada açın.
    2-oluşan RockBox_E2 klasörü içinde iki tane daha "rar" dosyası çıkacak.bunları da tıklayarak açın.
    3-"rockbox.portrait-e2.pkg" dosyasının uzantısını .pkg den .mpkg olarak değiştirin ve tıklayarak tel hafızasına kurun.
    4-"rockbox-20071215-e2" klasörünü hafıza kartının root'una taşıyın.ve ismini rockbox olarak değiştirin.
    5-"rockbox-20071215-common" içindeki archos klasörünü "rockbox" klasörü içine taşıyın.
    6-son olarak rockbox uygulamasına root izni verin. (rockbox simgesi üzerindeyken,şeçenekler-yönet-run as-root olarak ayarlayın)

hafıza kartındaki dosyaların son durumu böyle olacak.
    rockbox/bin/
    rockbox/lib/
    rockbox/archos/.rockbox/

@nowanda güzel haber, açıklama içinde teşekkürler. Denedim bunu süper ötesi aradığımız program buydu işte. Artık herkes mp3 oynatıcı olarak bunu kullanacaktır.

Arkadaşlar dosyaları topladım buradan indirin, sadece kurun direk çalışsın.
    http://www.divshare.com/download/3509410-46b

NOT=
    Programı kurmadan önce önceki versiyonları ile ilgili tüm dosya ve programları(mpkg) kaldırmanız gerekiyor.
    1-Rardan çıkarın hafıza kartının ilk kısmına "rockbox" klasörünü aynen kopyalayın. Resimde görüldüğü gibi.

2-Sonra E2 nin menüsünde rockbox klasörünün içindeki rockbox.portrait-e2.mpkg tıklayın kurun. DİKKAT:Kurarken "telefon"u seçmeniz gerek, yoksa kurulmuyor. Bu kadar gidin anamenüye kullanın. DİKKAT=Bazı sistemlerde "root" izni vermeden direk çalışmıyor.Ayarlar kısmında root/ezx ayarı yoksa "phoneware man" programı ile root yapmanız gerek.

Süper ötesi bir program klasör içinde şarkıyı açınca,
    direk olarak diğer şarkıya geçebiliyorsunuz.
    Çok detaylı ayarları var, her türlü ayarı mevcut.

____________________________________Açılış ekranı çok güzel..____________

• quote:

Orjinalden alıntı: @dem

Ben bu yöntemlerin ikisinide denedim ama rockbox.portrait-e2.mpkg yi telefonda kurmaya calışınca "dosya türü bilinmediğinden uygulama kurulamadı " gibi bir mesaj alıyorum e2 .mpkg formatını tanımıyor gibi siz nasıl kurdunuz programı ? kurmadan önce başka bir şeymi kurmam gerekiyor.

saygılar...

FW yuklemen gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 22 Ocak 2008; 12:25:07 >

Hangi fw daha iyi daha stabil çalışıyor diğerlerinden farkı ne bunu aramızda tartışıp bulsak şimdilik burda başlayalım.

hadi arkadaşlar kim hangi fw yi kullanıyor hangisini öneriyorsunuz ?

saygılar

Orjinalden alıntı: @dem

fw yüklemeyi deniyecektim ama hangisini yükliyeceğimi şaşırdım her kes farklı bişe yüklemiş. Bu konuda başkabir başlıkmı açsak.

Hangi fw daha iyi daha stabil çalışıyor diğerlerinden farkı ne bunu aramızda tartışıp bulsak şimdilik burda başlayalım.

hadi arkadaşlar kim hangi fw yi kullanıyor hangisini öneriyorsunuz ?

saygılar

hiç boşuna uğraşma extreme yükle bunca sayfadır yazılan 1001 türlü sorunun hiçbiri kalmaz
    her şeyi de yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 22 Ocak 2008; 19:27:07 >
  • Herkese selamlar . Bende aranıza yeni katıldım. Hem foruma hemde e2 tutkusuna. Senelerdir takip ederim Donanimhaber i üye olmak yeni nasip oldu. (Sebebide yeni almış olduğum e2nin sol alt köşesine bastırdığım zaman dalgalanma olması idi. Yanlız görünen o ki herkeste varmış son sayfalarda okuduğum kadarı ile sağlık olsun )

Neyse maksat yazmış olmak 3 senelik mpx200 deneyimimdem sonra moto e2 yola devam...

Hepinize saygılar.
  • işte yine başladı... e6 fw yi yükledikten sonra, yeni bir fw atınca (e2) malesef 'batery invalid' yazısı çıkıyor.. tel açılıyor ama hangi düğmesini tuşlasam o sinir yazı... yani pili tanımıyor.. pil şarj da olmuyor.. artık e6 fw yi yükleyip pili şarj ediyorum.. sonra tekrar yeni bir versiyon yüklüyorum... artık çalışır- çalışmaz.. aslında 3-5 defa oldu tekrar çalıştırdım. bakalım bu kez tanıyacakmı pili ?! yoruldum desem tam yeridir.. ama artık ne varsa yüklüyorum.. bilmiyorum symbian mı yüklesem ? 1 şey bulursanız bana bildirin ben yüklerim... benim e2 aştı kendini.. bunları yazıyorum siz böyle 1 şey yapmayın diye ( yapmazsınız ama ne olu ne olmaz ) şimdi şarj zamanı.. olursa birazdan Only U V4 + olanı yüklüyeceğim.. birde şöyle bir olay var. birol ' kaleidoscope ' versiyonlarının e2 ile tam uyumlu olmadığını yazmıştı. veya benmi yanlış biliyorum ? neyse öyle ise zaten başkan açıklama yapar. kendime

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.