Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
352.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar bilirsiniz e398 de bass desteği vardı.yani masaya koyduğunuzda tık tık diye ses geliyodu.acaba bu olay bu telde de mümkünmü?

Orjinalden alıntı: montaj34

Rockr E2 de dış ses de bas yok arkadaşım..

teşekkürler peki itunes ta ekolayzır ayarı fln yapabiliyor muyuz?
  • Normal üstündeki yazılımda ekolayzır için bir çok ayar mevcut.Ctunes ben yükledikten sonra anlayamadığım bir şekilde sistemi kilitliyor.Bu konuda ayrıntılı cevabı sana Biroldh verebilir.Ctunes da çözmediği olay kalmadı

Orjinalden alıntı: biroldh

quote:

Orjinalden alıntı: thompson

e2 mıcro sd mı kullanıo yoksa mını sd mı ?

ROKR E2 hem normal SD(kocaman olanlar) hemde yanında verilen adaptörü ile TF(microSD) kart destekliyor..
    Hemde 4GB olarak ve hiç bir yavaşlama olmaz E2 de...

Al işte kocaman SD kart takma yeri...
     >>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

Birol şu 3. e2 deki turuncu yanlıkları nereden bulabiliriz acep...

• E2 için özel kılıf bile yapmış adamlar.
    http://cgi.ebay.com/2215-SMOKE-Silicone-Skin-Cover-for-Motorola-ROKR-E2_W0QQitemZ230117221351QQihZ013QQcategoryZ108604QQrdZ1QQcmdZViewItem

E2 ile ilgili başka bir yabancı forum sitesi.Belki ilgilenen arkadaşlar olur.

http://www.motorolafans.com/MotorolaFansPHPbb/viewforum.php?f=25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 17 Nisan 2007; 13:24:16 >

• bu linkde nasıl yapılacağı gayet iyi anlatılmaktahttp://www.motorolafans.com/MotorolaFansPHPbb/viewtopic.php?t=8917 şayet ingilizceniz iyi ise çok kolay aslında yapması .ben sadece sistem klasörünü değiştirdim hafıza kartının tüm mpkgler menüde kurulmuş halde şu an.
    swapmem-12mb.mpkg adlı dosyayı zipten çıkarın ve hafıza kartına atın dosya yöneticisiyle bu dosyayı bulup seçin.o otomatik yükkleyecektir.etkinleştirmek içinde menüde yada oyunlarda (flasha göre değişiyor) bulunan fakat adı gözükmeyen(karelerden oluşuyor adı türkçe dil paketinde bu dil olmadığından ama dil ile işimiz yok) simgesi chip olan dosyayı seçiyoruz.TElefondan bip diye bir ses duyucaksınız.ve sonra telefonda mp3 fln açıp farkı görün.bende farketti gerçektin.Şiddetle tavsiye ederim.Programı kapatmak için bir kere daha seçin o simgeyi ding dong sesini duyduğunuzda kapanmış demektir.
    Hafıza kartınıza kurmayı unutmayın!12 mb yer kaplıyor ancak bence değer
    Link:http://rapi*d*sh*are.com/files/26651551/swapmem-12mb.rar.html
    LİNKTEKİ YILDIZLARI SİLİN (*)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metakip -- 18 Nisan 2007; 17:51:11 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Birol şu 3. e2 deki turuncu yanlıkları nereden bulabiliriz acep...

Bende arıyorum çok pahalı değilse alacam..
    Hepsiburada.com a msj attım tedarik edilmesi için bakalım artık...

Ben amazom.com da bile bulamadım.Umarım hepsiburada.com getirir.50 ytl ye kadar alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 18 Nisan 2007; 21:34:03 >

• Biroldh senin E2 sanırım beyazdı.Aslında ona kırmızı veya siyah renkte yanlık olsa acayip havalı olur ha........

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkip2

Ahmet teşekkürler.. Ben daha önce bunu denemiştim, sayfada sistemi hızlandıracağı, belleği daha iyi kullanacak, uygulamalar daha hızlı yüklenecek gibi şeyler yazıyordu, denemiştim öylesine zaten E2 çok hızlı diye ilgimi çekmemişti. Tekrar yükledim senin dediğin gibi açık ve kapalı olarak sese baktım değişiklik farkedemedim..
    http://www.e2mod.com/content/view/67/28/
    Yardımcı olurmusun "Swap file mpkg" bu program tam olarak ne işe yarıyor...Teşekkürler..

Kusura bakma yanlış açıklama olmuş.Demek istediğim mp3 dinlerken telefon daha seri oluyor oyunlarda falan.Yani memory ekliyor telefonunuza 12mb daha.ram gibi birşey.sadece sanal ram yani hafıza kartınızın bir bölümünü kullanıyor.Hızlandırıyor menüyü mp3 dinlerken falan arkadaşlar.Yada bana öyle gelmiş sizde deneyip görüşlerinizi yazarsanız sewinirim.

• R564_G_12.00.45P versiyonu yükledim.
    Ctunes bu sefer çalışıyor
    Sanırım versiyondan kaynaklanan bir sorundu....

Ağbim yurtdışına çıkıyor; 4gb sd kart aldırıcam bakalım bizim rokr'ın performansı nasıl olacak....

quote:

R564_G_12.00.45P versiyonu yükledim.
    Ağbim yurtdışına çıkıyor; 4gb sd kart aldırıcam bakalım bizim rokr'ın performansı nasıl olacak....
    Çalıştığına sevindim.. SD kart için her markanın değişik hızlı modelleri oluyor hızlı(okuma yazma hızı yüksek) olanlardan al...

İşin aslı parayı vericek o olduğu için fazla seçme şansım yok.Bedava mal, baldan tatlıdır deyip kullancaz artık.

• quote:

quote:

quote:

R564_G_12.00.45P versiyonu yükledim.
    Çalıştığına sevindim.. SD kart için her markanın değişik hızlı modelleri oluyor hızlı(okuma yazma hızı yüksek) olanlardan al...

İşin aslı parayı vericek o olduğu için fazla seçme şansım yok.Bedava mal, baldan tatlıdır deyip kullancaz artık.

Aklıma gelmişken turuncu yanlık olayınıda söyleyimde baksın orda ya.İsterseniz size de aldırabilirim.Ben İstanbul'dayım bir şekilde size ulaştırırım.tabii sevgili ağbim bulabilirse

• Turuncu yanlık isteyen arkadaşlar. İsterseniz bir zımpara ve bir de siprey boya ile istediğiniz rengi yapabilirsiniz. Yazılımsal modifiyeden sonra fiziksel modifiye de fena olmaz hani. Yanlız kaliteli sipreylerden alın ki daha sonra dökülme falan olmasın.

Düzenleme:

Şimdi farkettim düğmeler falan da farklı. Aslında biraz uğraş ile onu da yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 21 Nisan 2007; 0:14:08 >

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Turuncu yanlık isteyen arkadaşlar. İsterseniz bir zımpara ve bir de siprey boya ile istediğiniz rengi yapabilirsiniz. Yazılımsal modifiyeden sonra fiziksel modifiye de fena olmaz hani. Yanlız kaliteli sipreylerden alın ki daha sonra dökülme falan olmasın.

Düzenleme:

Şimdi farkettim düğmeler falan da farklı. Aslında biraz uğraş ile onu da yapabilirsiniz.

Aşağıdaki yazıyı bir arkadaş 6233 topiğine yazmış.Hani Digital word herkese akıl veriyor ya o topic.

Kapak gıcırdıyordu kağıt sıkıştırdım, fotoğraf tuşu ile açma/kapama tuşunda baya boşluk var yani basmadan önce 1mm kadar boşlukta ilerliyo, baskonuş tuşu (her ne kadar kullanmasamda) ve ses tuşu gıcırdıyo. Bunların yanında ekran saat yönünde 0.7 mm kadar yatık. Not: Bunlar telefonlar geldiğinde de olan şeyler direk fabrika çıkışlı :D alalı bir buçuk ay oldu. (bu yazıyı SKYSOL!D rumuzlu arkadaş 19-nisan-2007 tarihinde saat 14:21:38de yazmış)
    linkide bu
    http://forum.donanimhaber.com/m_9011878/mpage_97/tm.htm

E2 ile uğraşacağına bence 6233'ün sorunlarına daha çok eğil bence ,Zira bizim telefonun kasası çok sağlam haberin olsun.

• quote:

Aşağıdaki yazıyı bir arkadaş 6233 topiğine yazmış.Hani Digital word herkese akıl veriyor ya o topic.

Kapak gıcırdıyordu kağıt sıkıştırdım, fotoğraf tuşu ile açma/kapama tuşunda baya boşluk var yani basmadan önce 1mm kadar boşlukta ilerliyo, baskonuş tuşu (her ne kadar kullanmasamda) ve ses tuşu gıcırdıyo. Bunların yanında ekran saat yönünde 0.7 mm kadar yatık. Not: Bunlar telefonlar geldiğinde de olan şeyler direk fabrika çıkışlı :D alalı bir buçuk ay oldu. (bu yazıyı SKYSOL!D rumuzlu arkadaş 19-nisan-2007 tarihinde saat 14:21:38de yazmış)
    linkide bu
    http://forum.donanimhaber.com/m_9011878/mpage_97/tm.htm

E2 ile uğraşacağına bence 6233'ün sorunlarına daha çok eğil bence ,Zira bizim telefonun kasası çok sağlam haberin olsun.

Arkadaşım senin amacın nedir? Herkes böyle agrasif mi? Benim E2 ye bir şey dediğim mi var? Burada adam gibi gelip bir öneri yaptım. Sen ise terbiyesizce laf atıyorsun.

Telefona modifiye yapılmayan bir şey mi? Benim evde bilgisayarımın dış cephe olarak boyamadığım tek parçası klavye ve mause ki zaten onların da rengi güzel olduğu için boyamadım. Monitör, kasa ve ekran kartının belleklerine taktığım soğutucular bile boyalı. Hatta yanında verilen standart fana bile boyama girişimim oldu.

Bu arada arkadaşın sorunu ise muhtemelen sadece onunkinde. Benim kullandığımda sadece pil kapağında gıcırdama yapıyor ki o da ancak elinle zorlayınca. Kapama tuşunda boşluk yok, bas konuş tuşunda da gıcırdama yok. Burada fanatizme gerek yok. Bak bakalım burada E2 yi kötüleyecek bir şey söylemiş miyim? Söylediklerim de zaten sizin onayladığınız şeyler.

Bakıyorum bir açık aramak için uğraşıyorsun. Boşuna uğraşma, ben söyleyeyim 6233 te video sarma özelliği yok. Uğraşma çabalama, adam gibi bir öneri yaptım, yardım edeyim dedim ve aldığım cevaba bak.

• Digital world;
    Ben terbiyesizlik yapmıyorum bu bir,
    forumda bundan sonra yazdıklarına cevap vermiycem topiği kirletmekten yana değilim bu iki.
    Kusura bakma ama ben hiç spreyle boyanmış telefon görmedim bu da üç.

Hatta ben bile 3510i nin kapağını metalik, metal parçalı gümüş siprey boya ile boyamıştım. 4 ay aynı kapak durdu üzerinde daha sonra kırılınca yenisini aldık.

Bu da dört olsun. Son olarak bana cevap vermeye çalışarak kirlilik yapan da sensin. Şimdiye kadar gayet sakin mesajlar yazdım ama bu safer biraz fazla zorladın sanırım şansını.

Birde E6 var.. Biraz daha kısa olmasını isterdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 20 Eylül 2007; 2:33:20 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.