Arkadaşlar Moto gp2 de vardı ama Moto gp3 de kafa kaldırma olayını bulamadım Olmaması imkansız gibi bir şey ama basmadığım tuş kalmadı yinede bulamadım mereti Moto gp3 de kafa nasıl kaldırılır ?
Dostum control ayarlarından baktınmı?orda yazması lazım
G tuşuna basılı tut
BANADA LAZIM BU OYUNNNN AMA BULAMADIM HALA
biraz sabun yaterli olur ülems bana söylettiğin şeye bak neyse o oyunu bende cok merak edıyorum daha elime gecmedi.motogp 2 yi baya bır oynadım başarılı buldum 3 tabıkıde cok daha ıyıdır.merağım dahada cok arttı bak şimdi
oyunu ben oynadım ve bitirdim gerçekten 2 ye göre çok daha zor çoğu kişi oyunun başından oyunu bırakıyor...!!!
İsteyen arkadaşlar varsa bana Boş Cd göndersin onlara çekem oyunu
ha bu arada ön kaldırmakta uzun sürüyor G tuşuna basıp gazı kökle kolay gele
Valla 3 iğrenmiş arkadaşlar, nasıl böyle iş çıkartmışlar bilmiyorum. Moto gp2 yi yükledim valla. Viraj dönemiyosun hemen takla atıyor, kafa kaldırmak için 3 km uzunluğunda yol lazım oda sınırlı pistlerde var kafa kaldırmak için dua edion resmen neyse iyi günner
quote:
Orjinalden alıntı: Oben54
Valla 3 iğrenmiş arkadaşlar, nasıl böyle iş çıkartmışlar bilmiyorum. Moto gp2 yi yükledim valla. Viraj dönemiyosun hemen takla atıyor, kafa kaldırmak için 3 km uzunluğunda yol lazım oda sınırlı pistlerde var kafa kaldırmak için dua edion resmen neyse iyi günner
3. oyun serini en iyi oyunu sen beceremiyorsan biz ne yapalım ben en zor seviyede çok rahat oynuyorum oyunu kötülemiyelim Pc de bundan daha iyisi warsa onu oyna o zaman.
quote:
Orjinalden alıntı: pinky demon
quote:
Orjinalden alıntı: Oben54
3. oyun serini en iyi oyunu sen beceremiyorsan biz ne yapalım ben en zor seviyede çok rahat oynuyorum oyunu kötülemiyelim Pc de bundan daha iyisi warsa onu oyna o zaman.
boşuna sinir stres yapma moto gp 2 de iken direksiyonda bi sür bide gp 3 de direksiyona geç. ne önünü görüyon ne bişey. yağmurlu havada tam bir felaket kaska silecek takmak lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme