Şimdi Ara

MOTION EYE cam ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • motion eye kameranın fonksiyonu nedir bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddex -- 2 Ekim 2007; 21:22:50 >

• fz11m modelinde zaman zaman sorunlar çıkarttığını okudum, bende merak ediyorum yazılım güncellemesiyle sorunları düzeltilir mi diye ?? bir de kendi programı vardır sanırım onun yardımıyla fotoğraf çekiliyodur illa ki ama çeşitli efektler ekleme imkanı sunuyor mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnypeR -- 3 Ekim 2007; 0:12:02 >
  • gunceleme ile sorunlar ortadan kalktı normal bir kullanıcı için yeterlı goryntu kalıteside
  • ben gene anlamadim

bilen varmi motion eye ne demek

biraz detailli anlatin lütfen bizlerde anlayalim benimde vgn fe21m vaio var

selamlar rasim
  • motion eye hareketli kamera demek..yani donderip arkayı da cekebiliyon..
  • quote:

Orjinalden alıntı: biter -biter

ben gene anlamadim

bilen varmi motion eye ne demek

biraz detailli anlatin lütfen bizlerde anlayalim benimde vgn fe21m vaio var

selamlar rasim

"Motion Eye" kamera Vaio'nun webcam için yani üzerindeki mevcut kamera için kullandığı isim.. Yani herhangi bir özellik falan yok.. Bazı modellerde haraketlidir bazı modellerde haraketsiz ama adı herzaman aynıdır.. Yani haraketle falan ilgisi yok... Buradaki "motion eye" "haraketli göz" değil "haraket gözü" denilebilir.. Yani haraketli çekim yapar anlamında.. Mesela "Still Eye" deseler sadece fotoğraf çeken demek olurdu ama "yerinde duran göz" olmazdı

Detayı falan da yok tabi.. Webcam... bu kadar...

• slmlar fz21m war ve motion eye ın görüntüsü çok kötü ve karanlık bu güncellemeyi nereden bulabilirim acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: ali25

gunceleme ile sorunlar ortadan kalktı normal bir kullanıcı için yeterlı goryntu kalıteside
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slmlar fz21m war ve motion eye ın görüntüsü çok kötü ve karanlık bu güncellemeyi nereden bulabilirim acaba?
  • Arkadaşlar merhaba sony vairo PCG 7v2m modelinde laptop var.vista kurulu iken üzerinde bulunan motion eye cameram çalışıyordu.vista verimli olmadığı için xp ye çevirdim işletim sistemini ve daha sonra üzerinde bulunan motion eye cameram çalışmıyor.Driver i için internete baktım ama hala temin edemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim
  • http://www.ercument.org/camera.rar şunu indirip bi dene istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.