Şimdi Ara

DERİN ANALİZ 2- Ultimate Skin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
5
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jayce yazmışsın pf jayce süper olur bence pf ez pf jayce best

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık yine güzel bir konu. Sanırım böyle şeylere ilginiz var, herhangi bir e-spor sitesinde ( haber,spor vb. de olabilir) editör müsünüz acaba? Çok güzel yazıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalardan okuyorum şimdi Leona çıkarsa insta <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Elinize sağlık yine güzel bir konu. Sanırım böyle şeylere ilginiz var, herhangi bir e-spor sitesinde ( haber,spor vb. de olabilir) editör müsünüz acaba? Çok güzel yazıyorsunuz.

teşekkür ederim. yazı yazma olayım hakkında pek övgü almadım. e-spor ile çok ilgim yok, oyunların spor haline getirilmesine karşı bir insanım hatta. haber ve spor alanlarına ilgim var ancak spor dünyasını çok yakından takip etmiyorum, haber de işte internetten tvden gördüklerimle kalıyor.fen lisesinde okuyorum,sayısalcıyım. profesyonel meslek olarak haber veya sporla uğraşma gibi bir imkanım yok.editörlüğü hobi olarak yapabilirim ama şimdilik düşünmüyorum, gelecekte olabilir.
    şu anlık kendi twitter hesabımın editörlüğü yetiyor bana. okul zamanı zaten dhye bile girmiyorum çoğu zaman.

• Hala anlamadıysanız pek takip etmiyorsunuz demektir. Sıradaki Ultimate skinin tasarımcısı "Morello, The Nerf Hammer". Morello'nun yıllardır üstünde çalıştığı skini bilmeyen var mı?

Güzel bi' inceleme olmuş, bu tarz yazılara ihtiyacı var bölümün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khashoggi -- 31 Temmuz 2014; 22:10:56 >
  • Severek hepsini okuduk abi,tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Prodigal

Hala anlamadıysanız pek takip etmiyorsunuz demektir. Sıradaki Ultimate skinin tasarımcısı "Morello, The Nerf Hammer". Morello'nun yıllardır üstünde çalıştığı skini bilmeyen var mı?

Güzel bi' inceleme olmuş, bu tarz yazılara ihtiyacı var bölümün.

Swain
  • nickine de derin analiz yapmak lazım :D
  • güzel analiz iyi hazırlamışın banada irelia ya da kha ya gelcek gibi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zed de süper olur

• Graves derdim ama ezrealda adc .Mide çıkar bu yıl xerath-talon olabilir
    Edit:Bence olaya nerf buff bazındada bakmak lazım udyra gelmeden 2-3 patch öncesinde oynamalar olmuştu üzerinde özellikle ultisiyle oynamışlardı biraz q sunun ilk vuruşu magicti o fiziksel oldu falan filan.Yani az buçuk bakıyorlar çıkarmadan önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 31 Temmuz 2014; 22:45:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • beyler bu arada söyleyeyim benim yaptığım iddiaya girmek falan değil khazix sadece benim gönlümden geçen kişisel favorim. yoksa benim tahminlerim son kategorideki 13 şampiyonu kapsıyor. yani swaine de çıksa zede de çıksa yine ben doğru tahmin yapmış oluyorum.
  • volibear gelirse instabuy :D
  • helal olsun cidden cok guzel yazmissin benimde gonlumden jayce gecmiyo degil

• Dianaya gelsin isterdim ama çok zor

• konu güzel.

Jayce'e gelcek 1780 rpsene iddaya girerim isteyenle
  • O degilde bu kılın resmini neden koydun?
  • Hepsini okudum gerçekten güzel yorumlarda bulunmuşsun benim düşüncem en son buffdan sonra luxdan yana

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    sübliminal mesaj
  • cs thresh var ama ultimate ona yakışır ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.