Şimdi Ara

Most wanted grafikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda tüm video ayarlarını sona getirip 800*600 da oyuna girdiğimde akıcı bir görüntü sağlamama rağmen bu tür hatalar oluyor
    kartım x550GE
    normalde son grafik ayarlarında görüntünün hatasız; fps nin düşük olması gerekmez mi? bende görüntü akıcı fakat böyle hatalar oluyor
     Most wanted grafikler

• advanced ayarlarına gelip shadowu vs yi açtın mı? görüntü tatmin etmiyorsa aç ama fazla açarsan fps sürünür

• shadow sonda acaba kart mı desteklemiyor ben ondan şüphelendim
  • ssde gördüklerime göre aa kapalı gözüküyor ve ya kartın driver'ında bir sorun olabilir
  • aa yı sonladım hocam bende ona baktım ilk açmışım driverı ati yenisini çıkarmadıysa mart 06 tarihli
  • X700/X800/X850/X1xxx serisinden önceki ati kartlarda bu gölgelerin kare kare olma sorunu var. Görüntü ayarlarındaki shadow detail'i kapalı tutmak zorundasın.
  • hmm ok öyle dewam ediyorum artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet aynı sorun bendede vardı gölgeyi tamamen kapat ve kurtul en kolayı bu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: girdap7

evet aynı sorun bendede vardı gölgeyi tamamen kapat ve kurtul en kolayı bu :)

işte çözüm budur en rahatı walla hiç kafana takma aç nosunu gez
  • quote:

Orjinalden alıntı: girdap7

evet aynı sorun bendede vardı gölgeyi tamamen kapat ve kurtul en kolayı bu :)

doğru 9550 ile aynısını yaptım kurtuldum bundan
  • 1.3 patch ini yükle. bende de aynıydı. patch i yükleyince düzeldi...
  • Bu mostwanted ın grafiklerine bir türlü alışamadım.
    Eski Türk Filmlerine benziyor.
  • SELAMLAR!!!!
    Sorun Shader Modelde!!!
    Eski ekran kartları Shader Model 2 kullandığından gölgeleri tam olarak hesaplayamıyorlar,gelişmiş ayarlarda shadow full açıldığı halde...Shader Model 3 destekli bi ekran kartı takarsan,farkını hemen görürsün...Ben x1600Pro kulanıyorum...1024*768 full rahat oynuyorum...Ve gölgeler çoook güzel
  • NFS için güçlü ekran kartı gerekiyor. Yakında carbon çıkacak bakalım onda ne olacak.
  • bu oyun aşağıdaki makinede rahat oynanırmı?sistem aşağıda
    not ekran kartı onboard(ati x200)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.