Bildirim
Most wanted grafikler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
advanced ayarlarına gelip shadowu vs yi açtın mı? görüntü tatmin etmiyorsa aç ama fazla açarsan fps sürünür
-
shadow sonda acaba kart mı desteklemiyor ben ondan şüphelendim -
ssde gördüklerime göre aa kapalı gözüküyor ve ya kartın driver'ında bir sorun olabilir -
aa yı sonladım hocam bende ona baktım ilk açmışım driverı ati yenisini çıkarmadıysa mart 06 tarihli -
X700/X800/X850/X1xxx serisinden önceki ati kartlarda bu gölgelerin kare kare olma sorunu var. Görüntü ayarlarındaki shadow detail'i kapalı tutmak zorundasın. -
hmm ok öyle dewam ediyorum artık -
evet aynı sorun bendede vardı gölgeyi tamamen kapat ve kurtul en kolayı bu :) -
quote:
Orjinalden alıntı: girdap7
evet aynı sorun bendede vardı gölgeyi tamamen kapat ve kurtul en kolayı bu :)
işte çözüm budur en rahatı walla hiç kafana takma aç nosunu gez -
quote:
Orjinalden alıntı: girdap7
evet aynı sorun bendede vardı gölgeyi tamamen kapat ve kurtul en kolayı bu :)
doğru 9550 ile aynısını yaptım kurtuldum bundan -
1.3 patch ini yükle. bende de aynıydı. patch i yükleyince düzeldi... -
Bu mostwanted ın grafiklerine bir türlü alışamadım.
Eski Türk Filmlerine benziyor. -
SELAMLAR!!!!
Sorun Shader Modelde!!!
Eski ekran kartları Shader Model 2 kullandığından gölgeleri tam olarak hesaplayamıyorlar,gelişmiş ayarlarda shadow full açıldığı halde...Shader Model 3 destekli bi ekran kartı takarsan,farkını hemen görürsün...Ben x1600Pro kulanıyorum...1024*768 full rahat oynuyorum...Ve gölgeler çoook güzel -
NFS için güçlü ekran kartı gerekiyor. Yakında carbon çıkacak bakalım onda ne olacak. -
bu oyun aşağıdaki makinede rahat oynanırmı?sistem aşağıda
not ekran kartı onboard(ati x200)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X