Şimdi Ara

Most Wanted Ekran Kartı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NFS MW oynunu aldım ve bilgisayarıma sorunsuz şekilde yükledim. Oyunu açtım. menülerde vs. bi sorun yok herşey normal. ancak yarış oyandığım zaman yol grafikleri bozuk çıkıyor.

http://www.geocities.com/hodolomax
    bu adreste oyundan çektiğim görüntüler var.

neden bu şekilde çıkıyor görüntüler?

notebook ta oynuyorum bu oynu. özellikler

centrino 1.6
    ati redeon 9100
    768 mb DDR ram

not: ekran kartının driverı yeni bir sürüm çıkmamış. packard bell in sitesinden baktım.ayrıca directx 9.0c yüklü bilgisayarımda.

• sen yine de şuraya bak.ilk önce driver sürümünü öğren sonrawww.ati.com a bak.en son sürüm 5.11.bi de detayları düşür
  • www.omegadrivers.net 'ten 5.11omega sürücüsünü de dene...
  • Topic'i açan arkadaş Laptop kullanıyor ve ATI Catalyst Driver'ları çalışmaz diye düşünüyorum.
  • plateau isimli arkadaş çok saolasın. söylediğin driver paketini çektim ve yükledim.oyun süper çalışıyor.

matador un söylediği gibi catalyst driveri daha önce atinin sitesinden çekmiştim ama yüklememişti. bunda öyle bir sorun olmadı. Saolasın
  • Sevindim
  • Merhaba bendede aynı sorun var. Ama benim Ati radeon 9000 M. omega.net'e gittim ama omega5.11 diye bir driver bulamadım yardımcı olurmusun ?
    quote:

Orjinalden alıntı: plateau

www.omegadrivers.net 'ten 5.11omega sürücüsünü de dene...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV Ekran kartı kullanmıyor
    15 yıl önce açıldı
    CRYSİS 3 EKRAN KARTI
    12 yıl önce açıldı
    Pes 2013 Ekran kartı sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.omegadrivers.net/ati/win2k_xp.php buraya bir bak istersen ama 5.11'i ben de bulamadım 5.10 var.
  • beyler bende most wanted da problem yasıyorum ama benim problemim oyunun iki üc yarıstan sonra donmalar ve acaip kasmalar
    ekran kartı ısınıyormu acaba dedim altına bi fan taktım sorun devam etti oyunu silip yeniden kurdum filan sonra
    detayları filan düsürdüm olmuyo olmuyo kafayı yedim elimdeki alet fena degil neden yapıyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler
    özelliikler;
    amd athlon 64 3000+ 2.0 ghz
    ati radeon 9200 se 128
    512 ddr
  • ekran kartı ısınırmı ole hemen yawww kopuorum hee bole olaylara muahahah 120dereceye kdr hcbisi olmasssss
  • İşlemci ısınıyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

ekran kartı ısınırmı ole hemen yawww kopuorum hee bole olaylara muahahah 120dereceye kdr hcbisi olmasssss

Sen 120 derecede çalışabilen bir ekran kartı gördün mü hiç?

90 dereceden yukarısı karta zarar verir, daha üstünde ise GPU kullanılmaz hale gelebilir.

@huseyin_17;

Bence Most Wanted'da problem var. Birçok kartta değişik sorunlar çıkartıyor, bende de oyun low detail'de bile kasıyo mesela. Eğer bu sorun başka bir oyunda olsaydı, güç kaynağının yetersiz kalabileceğini veya ekran kartında arıza olabileceğini söylerdim fakat sorun büyük ihtimalle oyundan kaynaklanıyor. Artık bizim gibi sen de patch'i beklemelisin...

• benim 9550 , NF2ug'da 1024*768 orta detayda bazı garip takılmalar yapıyordu , 6-7 farklı driver denedim düzelmedi , en son 2 hafta önce 5.11 driver çıktı birde onu denedim ve düzeldi , sanırım bu 5.11 gayet iyi
    şuanda harika çalışıyor hem OC li hem OCsiz hiçbir problem yok
  • bende most wanted oyunu yükleme ve oynamada hiçbi sorun yok ama daha garip bi sorun oluştu...

ati radeon 9550 var.. menülerde ve oyunda sağ ok çalışmıyor..... sürekli sol ok takılı kalmış gibi araba başlar başlamaz sola dönmeye başlıyo sadece gaza bassam bile... controllerde bi sorun yok... aynı sorunu FIFA 2006 da da takım seçme menülerinde yaşıyorum.. sürekli sola doğru hareket ediyo menüler.. hiçbişi seçemiyorum ...

sorun nerde olabilir ???
  • kalvyende sorun olabilir büyük ihtimalle ama bu cevap bana da mantıksız geliyor biraz. windowsta nasıl böle bi sorun yaşıyormusun???

sadece oyunlarda oluyorsa ea sports dışında başka bi firmanın oyununu yükle onda da aynı sorun olacakmı???
  • valla farklı klavye bile denedim... FIFA manager 06 da böyle bi sorun yok mesela... NFS underground 2 de de yok.. bu iki oyuna kadar hiç rastlamamıştım... hiçbişeye dokunmasamda sola tuş basılıyomuş gibi yanıp sönüyo ve herşey o yöne gidiyo.. bulmadım sorunu bi türlü...
  • Artık bizde patch'i beklicez napalım . tesekkürler Matador
    yardımın ve LostNdumb 'u bilgilendirdigin icin
  • Millet Aldı Oynuyor, Problem Bile Yaşıyor. Biz Daa Ekran Kartı Alamadık. Extreme Graphics OB ekran Kartı Çalıştırırmı Acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaesaR

Millet Aldı Oynuyor, Problem Bile Yaşıyor. Biz Daa Ekran Kartı Alamadık. Extreme Graphics OB ekran Kartı Çalıştırırmı Acaba.

kardeş şansını bi dene istersen extreme graphics2 çalıştırıyor.herhalde intelin extremeinden bahsediyorsun
  • çalıştırmsına çalışır ama bir süre sonra resetleyebilir yada oyun donabilir uzun süre kaldırabileceğini sanmıyorum ob. vga nın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.