Bildirim
most wanted deki bmw carbondaaa
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
buda başka bir açı ne geziyor bu araba carbonda ???
-
m3 gtr carbonda da çıkıyomuş bende bi save dosyası var içinde itfaiye aracı bile çıkmış -
m3 iyi gider carbona -
BMW'yi oyunda görmek extra bişeyler mi gerekli.
Oyun bitti ama ortalarda BMW yok.
quote:
Orjinalden alıntı: combata
m3 gtr carbonda da çıkıyomuş bende bi save dosyası var içinde itfaiye aracı bile çıkmış
-
quote:
Orjinalden alıntı: fast
quote:
m3 gtr carbonda da çıkıyomuş bende bi save dosyası var içinde itfaiye aracı bile çıkmış
quote:
m3 gtr nini açılması
arkadaşlar öncelikle oyuna girdiğiniz de rewards cars var. orada en altta sağda m3 gtr nin nasıl açılacağını anlatan bir yer var. Ben orayı kısaca tercüme ettim.
Sizden 4 tane görev istiyor bunlar :
1- career modunda polislerden kaçarak 200.000 puan toplmanız lazım. Nasılmı olacak. ( polislerden kaçtığınız zaman şehirdeki her objeye çarpın polisler dahil. Zaten çarptığınız zaman sağda kaç puan aldığınız çıkar. Most wanted oynayanlar daha iyi bilir )
2- 33 tane Araba açmamız lazım. Tabi career ve challege series de. Zaten en çok careerde açılıyor. Challenge series de 2 yada 3 tane araba kilitli. ben jaguar ve nissan 240 modellerini challenge series de açtım. Diğerleri careerde açılıyor.
3- arkadaşlar diğerinide çözdüm yani en alttakini. Yani career modunda bütün yolları ele geçirmemizi istiyor. herhalde anlamışsınızdır.
4- Evet arkadaşlar haakkan arkadaşımız 4. görevide çözdü. Kısaca aranma seviyenizi 5. seviyeye getirin diyor. Ve 5. seviyede iken polisleri atlatmamız lazım. Hepsi bu kadar. Bu 4 tanesini yapınca M3 açılıyor. ama ne yazıkki career bitince açılıyor yani career de oynayamıyoruz.
alıntıdır
-
Bilgi için sağol combata. -
quote:
quote:
quote:
quote:
m3 gtr nini açılması
arkadaşlar öncelikle oyuna girdiğiniz de rewards cars var. orada en altta sağda m3 gtr nin nasıl açılacağını anlatan bir yer var. Ben orayı kısaca tercüme ettim.
1- career modunda polislerden kaçarak 200.000 puan toplmanız lazım. Nasılmı olacak. ( polislerden kaçtığınız zaman şehirdeki her objeye çarpın polisler dahil. Zaten çarptığınız zaman sağda kaç puan aldığınız çıkar. Most wanted oynayanlar daha iyi bilir )
2- 33 tane Araba açmamız lazım. Tabi career ve challege series de. Zaten en çok careerde açılıyor. Challenge series de 2 yada 3 tane araba kilitli. ben jaguar ve nissan 240 modellerini challenge series de açtım. Diğerleri careerde açılıyor.
3- arkadaşlar diğerinide çözdüm yani en alttakini. Yani career modunda bütün yolları ele geçirmemizi istiyor. herhalde anlamışsınızdır.
4- Evet arkadaşlar haakkan arkadaşımız 4. görevide çözdü. Kısaca aranma seviyenizi 5. seviyeye getirin diyor. Ve 5. seviyede iken polisleri atlatmamız lazım. Hepsi bu kadar. Bu 4 tanesini yapınca M3 açılıyor. ama ne yazıkki career bitince açılıyor yani career de oynayamıyoruz.
alıntıdır
arkadaşım ben bu saydıklarının hepsini zaten yapmıştım ama bende bmw yok bu arabayı carer moddaki araba aldığımız yerdenmi alıyoruz yoksa başka bir yermi var bilmediğimiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigsoldier -- 16 Aralık 2006; 19:52:45 >
-
quote:
-
walla bende hazır %100 lük save vardı direkt onda çıktı ama başka araba fln filan yok sadece challenge seresin 1 tanesinde bu araç var onun dışında kullanamıyorsunuz -
Evet bende farkına vardım olduğunu -
Challange series'teki bi yarışta kamyon ile polislerden kaçıyorsunuz.
Öyle bi kamyon ki nos'u bile var. -
Hatta o kamyon 291 km hız yapabiliyor.quote:
Orjinalden alıntı: King_Wolf
Challange series'teki bi yarışta kamyon ile polislerden kaçıyorsunuz.
Öyle bi kamyon ki nos'u bile var.
-
güzel modifiye etmişin -
quote:
Orjinalden alıntı: bigsoldier
quote:
quote:
quote:
quote:
m3 gtr nini açılması
alıntıdır
arkadaşım ben bu saydıklarının hepsini zaten yapmıştım ama bende bmw yok bu arabayı carer moddaki araba aldığımız yerdenmi alıyoruz yoksa başka bir yermi var bilmediğimiz?
oraya yazdığım gibi alıntı ne yazıyosa anlayabildiğin kadar
-
dostum bende o araba zaten çıkıyorda ben craerde açıldığını sandım değilmiş online de çıkıyor birde chalengerde bir parkurda haricinde yok anadın ben yanlış anlamışım yani. -
valla bnde kamyon itfaiye polis ne ararsanız var -
quote:
Orjinalden alıntı: ertu.aa
valla bnde kamyon itfaiye polis ne ararsanız var
:) -
bmw sadece quick race de açlıyor oraya bakarsanız en son adamdan aldıınız audi lemansta war.hatta itfaiye arabasıda... -
ben şu an creerde kullanıyorum nasıl mı? şöyle öncelikle dlh.com dan carbon unlocker ı indiriosunuz sonra da oyunu açıyosunuz programı çalıştırıyosunuz unlock car and upgrades gibi bişi bar ikisine de tıklıyosunuz ve car lot a gidip alıyosunuz arabayı eve gidip save edip çıkın başka hiçbişeye girmeyin bundan sonra başka araba seçmek için oyuna girin programı çalıştırın ve tekrar oyuna girin alt + 1 yapın ve car slelect den arabayı seçin
kolay gelsin
Benzer içerikler
- nfs underground 2 steam
- lfs s2 kilidi açma
- eski araba oyunları pc
- nfs most wanted indir
- forza horizon 6 ne zaman çıkacak
- forza horizon 5 ps4
- assetto corsa sistem gereksinimleri
- ücretsiz araba oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X