Şimdi Ara

MOSSO ( Ümit bisiklet ve servisleri ) SIKINTISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şahsen tavsiye etmediğim bisiklet. heleki birde katlanır model. onun yerine BTWIN TILT 120 almanız daha mantıklı gibi duruyor. burada yaşananlar gibi servis sıkıntı çekmeyeceğiniz biryerdir decathlon. bizim burdaki ümit servisi berbat. sadece salcano servisi ile accell bisiklet servisleri iş gören cinsten. gerisi hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netd forum

şahsen tavsiye etmediğim bisiklet. heleki birde katlanır model. onun yerine BTWIN TILT 120 almanız daha mantıklı gibi duruyor. burada yaşananlar gibi servis sıkıntı çekmeyeceğiniz biryerdir decathlon. bizim burdaki ümit servisi berbat. sadece salcano servisi ile accell bisiklet servisleri iş gören cinsten. gerisi hikaye.

Karşımda muhattap bulamamak üzücü olur hocam. Birazdan Decathlona uğrayıp bakacağım. Teşekkür ederim.
  • O kadar konu açtım mosso 735tca vardı bende de . Seti fabrika çıkışlı hatalı geldi . Sonra ön aktarıcıyı servis haşat etti . Şikayet ettiğimde servis beni sözde şakacı tavırla iyi çocuk olmasan dövmuştüm şimdiye seni dedi . Bisikleti 5 ay sonra 600 tl zararla sattım . Daha da mosso falan almam . Şu anda giantım var en iyi alu kadrolardan birine sahibim kafam rahat .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

O kadar konu açtım mosso 735tca vardı bende de . Seti fabrika çıkışlı hatalı geldi . Sonra ön aktarıcıyı servis haşat etti . Şikayet ettiğimde servis beni sözde şakacı tavırla iyi çocuk olmasan dövmuştüm şimdiye seni dedi . Bisikleti 5 ay sonra 600 tl zararla sattım . Daha da mosso falan almam . Şu anda giantım var en iyi alu kadrolardan birine sahibim kafam rahat .

Geçmiş olsun, keşke satmayıp önce Ticaret İl Müdürlüğüne şikayet dilekçesi ile firmayı denetletseydin ( bu denetimde kesin ceza yazarlar yaptıkları işlemlerdeki kusurlardan dolayı )sonrasında ise Tüketici hakem heyetine verip 3-4 ay sonra paranı geri alırdın.

Mosso ( Dünya ya üzerinde adını bilen yer yok denilecek kadar az olan marka, distribütörlerin olduğu Mosso global sayfasına bakarsanız çoğu ülkelerin web adresleri yok bile :) )
    Mosso yu Türkiye de satan firma Ümit bisikletten ben uzak duruyor ve dost ve kardeşlerimi özellikle uyarıyorum.
    Sırf benden özenerek 5 adet TCA alan kardeşim oldu :(..

Şİmdi ise Ticaret il müdürlüğü vatandaşı bilgilendirme kanunundan dolayın denetimin yapıldığı postayı aldım ve burada paylaşıyorum.( aşşağıda olacak )

BMOSSO ( Ümit bisiklet ve servisleri ) SIKINTISI

Bundan sonra sırada Tüketici il hakem heyetiydi onuda Cuma günü 6 sayfa olarak mahkemeye sundum.

Birde sıkılmadan tamir ücretini ödememişim diye fatura kesmemişler gibi bir savunma yapmışlar.
    Ben ise sadece güldüm ama bisiklet camiasında 2 yıldır çok yoğun haşır neşirim, resmen müşterilerle dalga geçiyolar, inek gibi sağıyorlar.

• daytone1 kullanıcısına yanıt
    Mosso kendini dünyaya duyuramıyor maalesef. F/P ürünü satmak için bazı malzemelerden kısıyorlar. Örneğin 2 tane bisiklet ele alalım:

X bisikletini ve mosso bisikletini. X bisikleti ile mossonun vites, fren, sele, tekerlek bakımından ikiside aynı özellikte oluyor. X bisikleti 1500 lirayken, mosso 800 lira oluyor. Bunun sebebi ise çoğu mossoda olan kalitesiz maşa ve kadro kullanması. Bisikleti normal kullananlar sadece komponente önem verdiği için onlar arada kaçıyor. Yani X bisikletinin daha pahalı olmasının sebebi; daha kaliteli kadro ve maşa kullanmasıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.