Bildirim
Moruk75 Fail Kill
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Failception olmuş video koymayı da becerememişsin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
Failception olmuş video koymayı da becerememişsin.
Niye olmuyor ?? anlayamadım tüp yapıyorum ?
http://www.youtube.com/watch?v=YKJ3iDqOhRo&feature=youtu.be buraya koyunca oluyor üstte olmuyor anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyMade -- 1 Ağustos 2012; 1:00:17 >_____________________________
GnyMade -
quote:
Orijinalden alıntı: KeNpaCinO
quote:
mobilde bi problem yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eğer sonu güzel bitsin istiyorsan, neden sonuna kadar güzel yaşamıyorsun? -
beyazlık var video yok _____________________________
Şavaşmadan ölmek yok -
-
Video kaydını hesap makinesinden yaptın sanırım _____________________________
YouTube--erdemfb12 Channel
Uyan Blog
Not:Tryndamere'la teke teke çıkmam ama Garen isem onu keserim!!!!!
-
Güzelmiş. Ben bunu ezreal'le yaparım, daha daha rahat oluyor atması. _____________________________ -
top 5 kille girer bence begendim acıkcası :) _____________________________ 
AlqoLik -
Benim çok daha güzel killerim vardı ama video almadık işte. Bot lanedeyim, adamlar turret dive atıyor ulti atıyorum turretin yanında double alıyorum sonra middeki adamada geliyor triple oluyor falan ama no ss no güven işte
adamda hack var beyler ok teemoya çarptığı halde gitmeye devam ediyor _____________________________ -
top 30a bile girmez bunların cok daha iyilerini gördüm 4-5 kez youtubedaki top 10 failsde falan _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz
top 30a bile girmez bunların cok daha iyilerini gördüm 4-5 kez youtubedaki top 10 failsde falan
baltali ilah._____________________________ "Power belongs to those who can wield it."

-
-
top failde aynısından 100 tanesi var _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
Benim çok daha güzel killerim vardı ama video almadık işte. Bot lanedeyim, adamlar turret dive atıyor ulti atıyorum turretin yanında double alıyorum sonra middeki adamada geliyor triple oluyor falan ama no ss no güven işte
demaciadan sonrasını okumadım_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: KeNpaCinO
quote:
http://www.youtube.com/watch?v=YKJ3iDqOhRo&feature=youtu.be buraya koyunca oluyor üstte olmuyor anlayamadım.
&feature=youtu.be kısmını silmen lazım._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz
top 30a bile girmez bunların cok daha iyilerini gördüm 4-5 kez youtubedaki top 10 failsde falan
Kardesim ben sanki top 10 a girer dedim kendi lendine gelin guvey oluyorsun maksat eglence olsun top fail e girse ne olucak girmese ne olucak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
GnyMade -
Mad Teemo detected güzel video :) _____________________________
Benzer içerikler
- en iyi duo isimleri
- yaratıcı takım isimleri
- lol ağır yara itemleri
- pre ne demek
- birbirine uyumlu nickler
- lol kaç gb
- ping nasıl düşürülür
- afk ne demek sosyal medya
- riot mmo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler