Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben mortal kombat Güncelleme dosyasını indirilen hata veriyor nasıl düzeltebilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Predator ( Hunter) 47% ilk Kombo (1 Bar)

• huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    free olması lazım
  • Arkadaşlar scorpion inferno combo da sıkıntı yaşıyorum;
    + + + Aşağı + Geri + kısmını yapabiliyorum. Teleporttan hemen sonraki + + Geri + İleri + tutturamıyorum. İşin sırrı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: serothesnake

Arkadaşlar scorpion inferno combo da sıkıntı yaşıyorum;
    + + + Aşağı + Geri + kısmını yapabiliyorum. Teleporttan hemen sonraki + + Geri + İleri + tutturamıyorum. İşin sırrı nedir?

Guncellemeden sonra o combo yapilamiyor sanirim..yada tutturmak cok daha zorlasti cunku bende yapamıyorum. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: conerland

free olması lazım

Klasik fatalityler freemi olacak ?

• huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    evet coldwar scorpion kostümü ve fatalityler free olacak mış

böylelikle 90 tane scorpion kostumu olmuş olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

evet coldwar scorpion kostümü ve fatalityler free olacak mış

böylelikle 90 tane scorpion kostumu olmuş olacak

Offff cok sevindim yaaaa..fatality leri satin almayi düşünüyordum. .teşekkür ederim bilgi için. .

• USA hesaptan oyunu aldım TR PSN kayıtlı hesabımdan oynuyorum oyunu yalnız online moduna girdiğimde inanılmaz derecede latency değerleri çok düşük geliyor karşımdaki rakibin, bunun bir çözümü varmı ?
  • kung lao mk3 kostümü jax mk3 kostümü quan chi mk4 kostümü klasik fatalitylerle gelmesi muhtemel midir arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burockdmr -- 9 Temmuz 2015; 18:39:49 >
  • Arkadaşlar üst düzey oyuncular varsa eklesin beraber oynayalım...pratik yapacak arkadaş arıyorum... mus297

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

oyunu yeni edindim ve senaryo moduna başladım.. bir dövüşü kaybettikten sonra skip fight seçeneği çıktı bende deneme amaçlı bastım ve ben kazanmışım gibi devam etti hikaye.. o skip fight hakkı sınırlımı acaba yoksa sınırsız mı ? önceden dövüş oyunu olarak injustice in hikayesini bitirmiştim onda bu tarz birşey yoktu sormak istedim

Evet hocam injustice te yok dediğiniz skip olayı...Mkx te ise sağ alt köşede bir simge var yanında yazan rakam kadar dovusmeden hikayeye devam edebilirsiniz...bildiğim kadarıyla krypten çıkıyor.Sınırlı yani...tüm senaryo dovusmeden bitmez... :)

• ScRyedd kullanıcısına yanıt
    oyunda bölge klidi var, büyük ihtimal amerikan birileri ile oynadığının için lag vardır.
    Normalde lagsız maçlar
  • llMustafall L kullanıcısına yanıt
    sonradan farkettim sınırlı olduğunu :)
  • Arkadaşlar Atari Salonu isminde oda açtım. Maksat geyik muhabbet. Canlı yayın da var.www.twitch.tv/serothesnake
  • arkadaşlar merhaba.bu klassic fatality paketi şu anda aktif mi?kombat pack sahibi olmama rağmen bende şu anda açık değil.ana ekranda availabile yazıyor fatality pack için ama indirebieceğim yer yok.psn de de görünmüyor.. bilgilendirirseniz çok sevinirim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • subzero129 S kullanıcısına yanıt
    Dostum sanırım klasik kostüm giyince aktifleşiyor bir de öyle dene
  • maalesef olmuyor

• Karakteri sectiginde klassic fatality ler listelenmis olsada hareket soru isareti olarak görünüyor. .butun neti ve youtube videolari paylasanlari arastirmama ragmen nasıl yapilacagini bulamadım !

• conerland kullanıcısına yanıt
    Scorpion a bir maymun kostümü çıkarmadıkları kaldı zaten.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.