Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT X PC KASMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu oynayamıyorum.Çok kasıyor bilgisayar bunun çözümü nedir yardım edin?

• Sisteminiz nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda06

Sisteminiz nedir ?

İ 5 2440 3 ghz 8 gb ram ddr3 2 gb 128 bit ekran kartı paylaşimsiz yönetici olarak çalıştır ve uyumluluk modu win 7 yaptım(kusura bakmayın yeni görüyorum mesajınızı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran karti dahilimi ? Birde oyunun tüm updateleri yapildimi ? Baya bir farkettiriyor cunku

• quote:

Ekran karti dahilimi ? Birde oyunun tüm updateleri yapildimi ? Baya bir farkettiriyor cunku

Ekran kartı harici hocam.Evet yapıldı
  • Hocam islemcinin 2. Nesil ekran kartinizin tam ismi nedir ?

• selamlar, uygun olabileceğini düsündüğüm için yeni başlık açmak istemedim. kasmayı hallettim fakat karakterker simsiyah malesef. hiç biri gözükmüyor. nasıl halledebiliriz acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resident Evil 5 kaydetme sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam islemcinin 2. Nesil ekran kartinizin tam ismi nedir ?

İşlemcinin intel core i5 2440 ekran kartı 630 m 2 gb harici 128 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 16 Ekim 2016; 1:12:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam malesef sisteminiz yeterli değil gibi duruyor ekran kartının belleği 2gb ama eski bir gpu mortal kombat x optimizasyon özürlü bir oyun şu anda yapabilceğiniz tek şey sanırım 1024x768 low ve diger tum ayarlar kapalı olarak denemek

• quote:

Hocam malesef sisteminiz yeterli değil gibi duruyor ekran kartının belleği 2gb ama eski bir gpu mortal kombat x optimizasyon özürlü bir oyun şu anda yapabilceğiniz tek şey sanırım 1024x768 low ve diger tum ayarlar kapalı olarak denemek

öyle de denedim hocam olmuyor
  • Hocam baska bir cozumu yok malesef sistem yukseltmeniz lazim oyun guncel ise kasma sorunu olmuyor kasma hala devam ediyorsa low ayarda bile tek sikinti sistem yetersizligi gibi duruyor

• quote:

Hocam baska bir cozumu yok malesef sistem yukseltmeniz lazim oyun guncel ise kasma sorunu olmuyor kasma hala devam ediyorsa low ayarda bile tek sikinti sistem yetersizligi gibi duruyor

hocam kasma sorunu geçti.Sadece pause yapıp tekrar oyuna dönünce slow motion yapıyor pc
  • Hocam tamamen sistem ile alakalı durum fakat yinede oyunun tüm uodate ve dlc'leri ekli olan hali mortal kombat XL deneyin biraz daha optimize edilmiş durumda olduğu için fayda edebilir belki
  • aarda06 kullanıcısına yanıt
    hocam bide benchmark denen bişi var.Orayı geçemiyorum online oynamak için ve configure edebilmek için yardımı olur musun?
  • Hocam benchmark online ile alakalı değil sisteminizi test edip ona göre ayar yapıyor esc yaparsanız iptal ediyorki o ekran bir kere geliyor zaten bu arada oyununuz orjinalmi ?

• quote:

Hocam benchmark online ile alakalı değil sisteminizi test edip ona göre ayar yapıyor esc yaparsanız iptal ediyorki o ekran bir kere geliyor zaten bu arada oyununuz orjinalmi ?

evet steamden aldım. Bencmarktan cıktıktan sonra sistem yeterli değil diyor
  • Kasma sorunuda o yüzden oluyor hocam imkaniniz varsa iade edin sikinti yasamayin

• aarda06 kullanıcısına yanıt
    çok oldu hocam iade şansım yok mecbur idare ede ede oynicam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.