Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.887
Cevap
80
Favori
539.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Son zamanlarda oyuncuların kafasında çıkan sarı kurukafalar ne demektir bilen var mı?
  • Beyler benim anlamadığım bir konu var mesela diyelim bende 60 level x fusion klassik milena var bütün passivleri full aynı şekilde başka bir arkadaşda da ama sorun şu ki bende ki 150 k ise gücü arkadalda ki 108 k olabiliyor. Bunun farkı neden? Acaba talentlarmı etkiliyor? Ya da bilmediğim başka bir şeymi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buckberyy kullanıcısına yanıt
    Talentler ve equipmentler etkiliyor attack boosta verirsen yüksek olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e92v8 kullanıcısına yanıt
    Ekipmanların etkilediğini biliyordum hocam teşekkür ederim. Ekipman eklemeden bu farkı görmüştüm.Talent konusunda bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde beyler yukarda tesadüf classic mileena dedim bugün fark ettim ki x fusion olan classic mileena kartım level 8 olarak değişmiş ben sorunu warner bros a mail ile gönderdim ama benzer problem yaşayan varmı? Ayrıca x fusion karakterlerden biri diye aklımdaydı kim bilir diğer karakterlerde de düşmüştür belki x fusion olmadıkları için fark etmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "O değil de" burada mı:D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç kartlarımda eksilme azalma artma olmadı. Me geldiyse o fusedeler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 5 6 sene önceki hesap aynen duruyor ama level up vs gibi kartlar gitmiş hesaptaki. Bir ton da yeni karakter gelmiş onları şimdi tekrar fusela level atlat falan zor iş baya ama eldeki karakterlerim iyi onlarla ilerleyebiliyorum. Yeniler kartlar da arada çıkıyor bakalım. Fuse olayı ben bıraktığımda 8di 10 olmuş.
  • Yeni güncelleme ile baya bir değişiklik var.

  • Seneler sonra oyunu tekrar kurayım dedim. Hala hesabım ve kartlarım aynı şekilde duruyor ama savaş mekaniği aşırı mı yavaş bana mı öyle geldi.

  • @Futurecomputer beklediğin adam geldi Noob daha edinemedim ama galiba faction war ödülü olarak kazanılacak. Haber vereyim dedim :)

  • Dementor-1 kullanıcısına yanıt

    Artık glitch olmadığı için fullemek zor  

  • Card packten Elite Martial Artist Pack 450 soulluk olanından açtım, oranları %15 Diamond olanından Mortal Kombat X ten MK Mobile'e evrildiğinden beri gördüğüm en yüksek oran lakin 40 bin soul harcamama rağmen sadece 8 tane diamond geldi... Bu oyunun aç gözlü olması yüzünden bırakmıştım şimdi geri başlayıp tekrar deneyeyim dediğimde değişmediklerini farkettim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhoneLeaker

    Card packten Elite Martial Artist Pack 450 soulluk olanından açtım, oranları %15 Diamond olanından Mortal Kombat X ten MK Mobile'e evrildiğinden beri gördüğüm en yüksek oran lakin 40 bin soul harcamama rağmen sadece 8 tane diamond geldi... Bu oyunun aç gözlü olması yüzünden bırakmıştım şimdi geri başlayıp tekrar deneyeyim dediğimde değişmediklerini farkettim.

    Bir ay önce indirime girmiş 280 ruhluk Scarlet pakette %4 Scarlet %10 diamond karakter oranı vardı. 17 binden fazla ruh harcadım 1 tane Scarlet 2 tane de full olan diamond gelmişti.

    bu gün 25 paket açtım 2 ldatherface (full oldu) 1 eksik olan 2 de diamond geldi. Bazen çok gıcık ediyor bazen de bu günkü gibi bonkör oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. 2 ricam olacak.


    İlk olarak, bu son güncellemelerden sonra Talents Tree sıfırlanmış. Netten biraz araştırıp baktım ama doğru düzgün bir dizilim bulamadım. Sizdeki sıralamalar nasıl acab? Mesela BONE SHILDS özelliğim kayboldu. Bu özellik Talents'ten mi geliyordu bilmiyorum.


    İkinci olarak, Tower oyunlarında bazen (özellikle card veya özellik kazanılan 2'li veya 3'lü takımlara karşı) rakip oyuncuların sağlıkları fulleniyor. Böyle olunca o seti geçemiyorum. Sağlığı yarıya kadar indirdiğim karakter tam süre biterken full hale geliyor ve yeni oyunda da fulden başlıyor. Bunları geçmenin yolu nedir?

  • PhoneLeaker kullanıcısına yanıt

    Zor değil imkansız makinenin istatistigine göre paketten çıkma olasılığı yüzde4-20 arası fakat 7 sefer açmama rağmen hiç diamond gelmedi. Bütün souls boşa gitti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda glich olmadığından beri buralar çok sessiz hiç mesaj atan yok eskiden yetişemiyorduk hiç araştıran yok mu yabancılar bulmuşlardır belki bir hile hurdasını yoksa bu şekilde oynanmıyor souls biriktirsen bile boş bilerek paket açmıyorum çünkü boşa gidecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dementor-1 kullanıcısına yanıt

    Hocam hiç yabancıların yaptığı bir glitch var mı bildigin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hiç araştırmıyorum. Yenilerden soob, kw Scarlet, klasik smoke hiç yok terminatörler Scarletler kaballar full değil gerisi full. Hesabım çok iyi olduğu için silemiyorum yoksa çok oynadığım yok. Quest moda gönderiyorum bazen de 5-6 oynuyorum bırakıyorum.

    şu an paket açmaktan çok faction war dan daha çok diamond karakter geliyor. Orayı zorlamak daha mantıklı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e92v8 kullanıcısına yanıt

    Ben oynuyorum bu ara 5 6 sene sonra geri döndüm. En iyi paketler indirimde 200 soule %14 oranla diamond verenler sanırım onlar gelene kadar açmadan biriktirmek mantıklı. İndirimsiz paket açmak anlamsız gibi.

  • 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.