Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
15.929
Cevap
77
Favori
545.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Challenge pack açtım 15 tane hepsinden farklı karakterler çıktı. Bundan önce açtığımda muhakkak 5 tanede 1 tane aynı çıkıyordu ya şanslı bi anda denk geldim yada baya bi düzelme var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler faction wars sıralamasında durup dururken legend olduğunu gören oldu mu? Bu bug devam ediyor mu? Olan varsa söylesin lütfen. Yoksa boşa uğraşmayayım.
  • O değil de O kullanıcısına yanıt
    Bende sürekli oluyor sıralamaya baktığımda pufff.

Bende kasmadım ona güvenerek ama sanki düzeltmişlrt o bugı ;(

• Eyüp_Can E kullanıcısına yanıt
    Ama Hocam ödüllerde hata olması için bence sezon içinde legend falan demesi lazım arada bir.

• Oyun iyice gıcık ve sinir bozucu oldu. Sürekli bunlardan geliyor tek vuruşta tüm canımı götürüyorlar

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

Haklısın hocam :(

Muhtemelen düzelttiler bugı :(((

Ya bu millet almış yeni kartları biz illa challenge mı beklicez? :( bilen yok mu ?

• Son oynamak istediğim oyunların tamamı yenilmez seviyesinde hileci. Birde oyunu bırakıp dönsene yine aynı hileci geliyor. Hatta oynuyorum yeniliyorum diğer hileci geliyor ona da yeniliyorum tekrar bir öncekini gönderiyor

Jasson whoorees e klasik lui ile x-ray çekiyorun bir milim canını götürmüyor

Bu dandik bronz j.cage ye bile sp2 ile sinek kadar tesir edemiyorum

Önceden de geliyordu ama biraz uğraşarak yeniyordum şimdi gelenler imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp_Can

Haklısın hocam :(

Muhtemelen düzelttiler bugı :(((

Ya bu millet almış yeni kartları biz illa challenge mı beklicez? :( bilen yok mu ?

Challenge paket denemek lazım. Büyük ihtimal oraya gelmişlerdir.

• Eyüp_Can E kullanıcısına yanıt
    Yok düzeltme yok bence. Ofişıl forumda bahseden biri vardı:https://community.wbgames.com/t5/General-Discussion/factionwars-bug/td-p/1812925

Ama kaç keredir, oynuyorum, sıraya bakıyorum tık yok. Bu arada gold kart ya da Injustice verip vermeyeceğini bile bilmiyoruz. Belki de yeni güncellemede bu uygulamaya son vermişlerdir.

• Elit pakete yine %25 indirim gelmiş. Bir de yeni karakterlerden biri de haftaya challenge de :)

• Dementor-1 kullanıcısına yanıt
    15 deneme falan yaptım 1 2 saat önce ama yine denemek lazım bi nane olacağı yok ama yinede deneyeyim ben gece :)

O da doğru daha verip vermeyeceğini bile bilmiyoruz :) inşallah veriyodur :)

• adamım gelmiş be HANZO HASASHİ koleksiyona almak için sabırsızlanıyorum
  • Evet beyler Bo'Rai Cho

• Yalnız şöyle bir nüans var sanırım... Yeni gelen Scorpion SCORPION DEĞİL

Hanzo Hassashi olarak geçiyor. Varyantı Scorpion gibi...
    Yanlış anons : Scorpion'muş
    Ayrıca passive inde MA takım arkadaşları SP lerde %50 daha az power harcıyormuş. Ya da Bleed DoT yiyenlere karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerim5100 -- 2 Mart 2018; 0:16:20 >
  • Bir kötü haber de benden. Yanlış algılamadıysam elit pek'e yeni adamlar da eklenmiş. Çelınçtan çıkan Reptile çıktı elite pekten. Bence önceden o adam sadece çelınç pekten çıkıyordu. Bu da diamond çıkarma ihtimalini azaltır bence.

Bu arada kombat pack'i çok denedim ama Relentless ya da SOSC düşmedi. Belki dedim bi değişiklik yapmışlardır. Çıkaran olursa söylesin lütfen.

Bi de faction wars ödüllerinden gold kart alan olursa söylesin lütfen. Belki onda da değişikliğe gidilmiştir. Bi de SOSC'u orada verseler var ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: O değil de

Bir kötü haber de benden. Yanlış algılamadıysam elit pek'e yeni adamlar da eklenmiş. Çelınçtan çıkan Reptile çıktı elite pekten. Bence önceden o adam sadece çelınç pekten çıkıyordu. Bu da diamond çıkarma ihtimalini azaltır bence.

Bu arada kombat pack'i çok denedim ama Relentless ya da SOSC düşmedi. Belki dedim bi değişiklik yapmışlardır. Çıkaran olursa söylesin lütfen.

Bi de faction wars ödüllerinden gold kart alan olursa söylesin lütfen. Belki onda da değişikliğe gidilmiştir. Bi de SOSC'u orada verseler var ya...

Kraken Reptile'ı diyorsanız bende çok çıkıyor o EP'de. Normal yani

• Faction warstan ronin kenshi geldi kontender 2den

• Benim gibi hanzoyu bekleyen vardı kimdi o ? 😁😁 gözümüz aydın derttas 😂😂😂😂

• 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.