Şimdi Ara

Mortal Kombat X (2015) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
10
Favori
42.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunu almayanlar indirim döneminde xl sürümünü alsın. On tl kıskanıp x sürümünü aldım sonra pişman oldum. Neyse ya arkadaşlar ben bu hareketlerdir fatality dir gösterdikleri tuşlara basıyorum ama çoğunu yapamıyorum. Hızlı da yapsam yavaş da yapsam beceremiyorum. Sorun bende mi konsol da mı oyun da mı bilemedim? Subzero nun hareketleri kolay büyük bir kısmını yapabiliyorum ama hala yapamadığım hareketleri var. fatality midir nedir onun kombinasyonuna basıyorum ama doğrudan bi vuruş yapıyor. Anlayamadım gitti. Onları da yapsak daha çok zevk alacağız ama maalesef alamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgokhans

Oyunu almayanlar indirim döneminde xl sürümünü alsın. On tl kıskanıp x sürümünü aldım sonra pişman oldum. Neyse ya arkadaşlar ben bu hareketlerdir fatality dir gösterdikleri tuşlara basıyorum ama çoğunu yapamıyorum. Hızlı da yapsam yavaş da yapsam beceremiyorum. Sorun bende mi konsol da mı oyun da mı bilemedim? Subzero nun hareketleri kolay büyük bir kısmını yapabiliyorum ama hala yapamadığım hareketleri var. fatality midir nedir onun kombinasyonuna basıyorum ama doğrudan bi vuruş yapıyor. Anlayamadım gitti. Onları da yapsak daha çok zevk alacağız ama maalesef alamıyoruz
    İlla hızlı basmak gerekmiyor. Normal bassanız yeter. Bazıları yakından, bazıları uzaktan yapılıyor. YouTube’dan bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• venomstr kullanıcısına yanıt
    hocam youtube de genellikle gördüğüm kombinasyon ekranını açıyorlar bunlara sırasıyla basacağız diyorlar basıyorlar yapıyorlar. ben de aynısını yapmaya çalışıyorum ama en son ki yumruk ya da tekme tuşunda sadece vuruş yapıyor. ne bileyim 5-6 tuşlu hareketler var. örneğin arka çapraz, aşağı, ileri çapraz, ileri x gibi. abi ben onu yapamıyorum ya. hızlı da denedim tek tek de denedim yok yani o hareketi çekmiyor karakter. haliyle bir çok karakterte sadece yumruk vur tekme at ötesine geçemiyorum. Kazayla arada bi şeyler yaparlarsa yapıyorlar. Türkçe yama da kabul etmemesi ayrı bir dingillik zaten. ilginiz için teşekkür ederim.
  • oyunu indirmiştim ilk çıktığında sonuç indirdiğime değmedi sistem kaldırmadı ayrıca 2 -3 sene önce ekran kartım varken MK Komplete Edition (9) oynuyodum o bile daha güzel can barları , fatality, X rayler bi de şu X sürümüne bak can barları çok kötü yeni gelen karakterler çok kötü İnjustice oyunun yapımcısıda warner bros inşallah o seriye devam etmezler MK 11 Pc ye gelir daha çok karakter daha çok X ray istiyorum hastasıyım Mortal Kombat'ın - WWE'yi 2K games firması satın aldığından beri tamamen çöp zaten
  • Ben XL'i dun yeniden kurdum fakat cok tuhaf bir bugla karsilastim.

Oyunu kurdum sonra pratik yapayim dedim. Pratik yaparken rakibin yuzu kan revan olmustu. Ancak, grafik ayarlarini kurcalasam da oyunda teklemeler yasadigimdan bir defragment yapayim dedim. defragment yaptiktan sonra oyuna bir daha girdim. Bir de baktim
    kan efekti yok. Karakterin yuzunu dagitiyorum ama bir gram hasar belirtisi yok. Yerler desen bazen kan icinde oluyor bazen kayboluyor. Kafayi siyirdim.

Oyunu kaldirdim. Sonra visual C dosyalarini yeniden kurdum. Oyunu yeniden kurdum yeniden baslattim ama yok yok yok. karakterin yuzunde kan namina bir sey goremedim. Boylesine acayip ve ayni anda sinir bozucu bir sorunu nasil cozecegimi bilemiyorum.

Kan efektinin Particles grafik secenegi ile ilgili oldugunu soyluyorlar ama o zaten 70'te. Sifirda da degil.

yardim?
  • ALINTI;

MORTAL KOMBAT XL PC FPS FIX: HOW TO 60 FPS ALL THE TIME. (worked for my MSI)
    I messed around a little bit with settings now and i noticed the game has some FPS problems (as you know) but that caused by the resolutions. Resolutions above 1600x900 make the game go ♥♥♥♥♥♥ FPS mode. So what you gonna do to have this ♥♥♥♥ run smoothly is the following.

1) Have MK10 running as admin:

C:/Programms(x86)/Steam/steamapps/common/MK10/Binaries/Retail

Right click on MK10, click properties then compatibility and tick the *Execute this programm as admin" and click apply in the right bottom corner. 

2) Install DX and vcredist:

DX: C:/Programms(x86)/Steam/steamapps/common/MK10/_CommonRedist/DirectX/Jun2010

Run DXSETUP as admin and install.

vcredist: C:/Programms(x86)/Steam/steamapps/common/MK10/_CommonRedist/vcredist/2012

vcredist_x64 if your system is 64bit.

vcredist_x86 if your system is 32bit.

Run as admin and install or if you have it installed already, press repair.

3) Game settings:

Resolution: 1600x900 ( the best one ive found, ive tested all of them)

Fullscreen.
    Antialiasing: FXAA
    WindowBoxing: OFF
    Anisotropic: 16
    Shadows: VERY LOW
    Texture: HIGH

Advanced options:

Bloom: ON
    Depth Of Field: ON
    Motion Blur: OFF
    Ambient Occulusion: ON
    Particle Density 100

Close the game and restart steam too. Start the game and enjoy.

NOTE 1: The max drop of FPS i have with this settings was between 55-60 57-60.

NOTE 2: Changing the resolution to 1600x900 might make your game "darker", if you don't like that, just mess around with the "Video" options, with gamma and all that stuff.

Hope it works for everyone, don't mind asking questions.

My specs: (in case you need to compare something with yous or stuff like that)

Intel Core i7-2600 CPU @ 3.40 GHz
    8GB RAM
    Nvidia GeForce GTX 760
    Windows 7
    ------------------------------

Bu arada kendimden birkac ss atayim;

Brutality icin ; two kombatants mi nedir onu seciyoruz. Sonra, brutality kombat modifier'i seciyoruz.

Fatality icin ; yine two kombatants seciyoruz. Sonra, dizzy random fatality modifier'i seciyoruz.

Sonya X- Ray'i icin rakibin bize vurmasi gerekiyor once. Yani counter seklinde calisiyor Sonya X-Ray'i.Eger rakip bize vurmaz da X-Ray denersek , Sonya pembemsi bir duman cikariyor.

Sonya'nin Garrote'u da ayni mantikta calisiyor. Rakibin bize vurmasi sart once.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 19 Ocak 2019; 2:6:51 >

• bilgisayarımda bir dövüş oyunu olsun istiyorum. sf sevmem, injustice 2 biraz pahalı geldi, killer instict var ama o da tam aaa değil gibi, port sanırım. bu oyun da baya sorunlu diyorlar. oynayanlar, sahip olanlar tavsiye eder mi bu oyunu?
    alacak olursam da sanırım xl versiyonunu almam gerek, jason, alien gibi önemli karakterler haricinde var mı bir artısı xl olanın?
    cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.
  • Alacaksanız XL alın.

yani alınır oynanır öyle mi hocam? çok sorunlu falan olduğunu duyduğumdan erteledim hep ama oynamak da istiyorum bayâ.

• İlk çıktığında biraz optimizasyon sorunluydu. İlk halini oynadım. Fakat sonradan düzelttiler. Ama henüz son halini denemedim.

cevap için teşekkürler hocam.

halihazırda oyunu oynayan, son halini bilen arkadaşlar da görüş ve tavsiyelerini yazarsa çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar mortal kombat X oynamak için oluşturduğumuz whatsapp grubumuz var katılmak isteyenleri beklerim. İletişim için PM atın lütfen.

Psn id : MuskulPresident
    Ps4 te oynuyoruz
  • Arkadaşlar mortal kombat x playstation store da şu an indirimde fiyatı 54 tl,güncelleme ile xl oluyor yazıyor birçok yerde bu doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem181

Arkadaşlar mortal kombat x playstation store da şu an indirimde fiyatı 54 tl,güncelleme ile xl oluyor yazıyor birçok yerde bu doğru mu?
    Evet Mortal Kombat X XL paketi ile yükseltebiliyorsun. Ama onu da satın alman lazım. O da fiyatı en düşük 29 TL'ye düşmüş. Almışken direkt Mortal Kombat XL alabilirsiniz.

Bu arada PS4 konusu aşağıdaki link. Burası PC konusu.

https://forum.donanimhaber.com/mortal-kombat-xl-ps4-ana-konu--91560105
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama mortal kombat X i indirip kurdum.
    Oyunda fatality ve brutality leri açtım ama stage fatality yok.
    menüde bu kısım ???? şekilde gorunse anlarım ama fatality menüsünde stage fatality yazmıyor bile.
    internetten hareketlere baktım, stage kullanılacak alanlarda hareketi yapsam bile fatality yapmıyor.

krypt den açabildiğim kadar gizli menü açtım, stage yine yok.

Nasıl çözeriz bu sorunu bilen var mı?
  • Arkadaşlar PC'de Gamepad ile oynuyorum kontrolleri ABXY olarak gösteriyor bunu Kare Üçgen Yuvarlak nasıl yapabilirim?
  • Arkadaşlar merhaba. mortal kombat x' i pcden oynuyorum ama fps 60 dan yukarı çıkmıyor ne yapmam gerek. oyun içi ayarlardan da fps ayarı yok.

ekran kartı :2060 asus evo

işlemci : r5 3500x

• oyunun yanılmıyorsam animasyon sistemi fpsye göre olduğu için 60fps üzerine izin vermiyor oynanış esnasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

Arkadaşlar merhaba. mortal kombat x' i pcden oynuyorum ama fps 60 dan yukarı çıkmıyor ne yapmam gerek. oyun içi ayarlardan da fps ayarı yok.

ekran kartı :2060 asus evo

işlemci : r5 3500x

önerilere hala açığım arkadaşlar

• Xiaomi Redmi note 9 pro 12.0.1.0 güncellemesini yükledikten Sonra Mortal kombat oynayamıyorum fena kasıyor. Telefonu hard reset yaptım.Yeniden kurup denedim. Yetmedi pil kısmını kısıtlamayı kaldırdım tüm izinleri verdim game turbo vs fayda etmiyor. Varmı benzer sorun yaşayan? Acaba android 11 kaynaklımı emin değilim?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.