Şimdi Ara

Mortal Kombat Rehber [Tüm hareketler, Gizli karakterler ve Krypt tam Liste] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
11
Favori
302.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: conerland
    Alıştım artık ama sf x tkn çıktı şimdide ona kasıyorum dostum sen nabtın yaa, fwsiz xbox alaydın, sen live'ı bırak psn'e geç , şaka bir yana hayırlı olsun.

O oyunada fena değil diyorlar ya, ben kof13 e takmıştım bir ara kafayıda, oyunu bir türlü alamadım. Ya PS3 deki bazı exclusiveler(heavy rain, MGS4, Uncharted serisi felan) baya bir ilgimi çekti ondan birazda PS3 de karar kıldım.Yalnız PSN deki kopmalar bana saç baş yolduruyor artık, live yi en çok o yönden özlüyorum. Adamlar parasını alıyorlar ama karşılığını veriyorlar. Xbox daki tek sıkıntım gamepad i ile istediğim gibi dövüş oyunu oynayamıyordum:). PS1-2 den alışkanlık işte..

Eyvallah dostum, çok sağolasın. olur ya PSN ye geçersen haber et

• quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

PSN de varsa kendine güvenen eklesin beni arkadaşlar. Gavurlarla oynamak sıktı valla

aynen bende sıkıldım dostum gavurlardan uzun zamandır gırmıyorum gırınce eklerım bi oynayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

PSN de varsa kendine güvenen eklesin beni arkadaşlar. Gavurlarla oynamak sıktı valla

aynen bende sıkıldım dostum gavurlardan uzun zamandır gırmıyorum gırınce eklerım bi oynayalım :)

Tamamdır dostum

• Krypt'ta o canavar çıktığında az korkmamıştım. Rehber güzel saol hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

Krypt'ta o canavar çıktığında az korkmamıştım. Rehber güzel saol hocam.

Dostum sen bide onu bana sor hiç habersiz saf saf gezinirken ilk kez cıkınca karsıma sansıma gece nın bilmem kaçı yerimden fırladıgımı hatırlıyorum ama ara ara girip ziyaret edıyorum özlüyor insan
  • arkadaşlar merhaba PS3 ortamında MK9 oynamaya başladım açtığınız bu konununda bana çok faydası oldu teşekkür ederim.

yanlız sormak istediğim bikaç şey var; cevaplarsanız sevinirim.(MK da yeni olduğum için terimleri yanlış biliyor ve yazıyor olabilirim idare edin :D)

1. öncelikle krypt ten aldığımız alternatif kostümleri herhangi bir modun başlangıcında seçemiyor muyuz? yani dövüşçü seçerken?
    2. he bide tag oynarken yani 2 kişi aynı takımdayken geride kalan oyuncu bazen girip hareketlere dahil olup kaçıyor. anlık birşey o nasıl yapılıyor?

şimdilik bukadar aklıma geldikçe sorarım :)
  • Selam arkdaşlar ,
    Oyun içerisindeki tuş kombinasyonlarını iletebilirmisiniz , forumda da aradım bulamadım sadece ölüm vuruşları var.
    Örnek scorpion s ile iki geri bir kare ye bastıgınızda yılanı fırlatıyor :) bunun gibi bilgiler lazım
    Teşekkürler
  • ya arkadaslar bu test your strıke falan mını oyunlarda 1.asamayı yapıyorum ama dıgerlerı kılıtlı nasıl acıyoruz bunları
  • gizli karakterleri nasıl çıkartıyoruz bir bilgisi olan varmı? RAİN varmış FREDDY vs. bunları açabilen oldumu? DLC bulan oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLADE66

gizli karakterleri nasıl çıkartıyoruz bir bilgisi olan varmı? RAİN varmış FREDDY vs. bunları açabilen oldumu? DLC bulan oldumu?

DLC bulunmaz, para karşılığı psn den satın alırsın. O karakterler DLC.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLADE66

gizli karakterleri nasıl çıkartıyoruz bir bilgisi olan varmı? RAİN varmış FREDDY vs. bunları açabilen oldumu? DLC bulan oldumu?

Onları DLC olarak tek tek almak yerine Komplete Edition halini alabilirsin.Onda Freddy,Rain,Kenshi,Skarlet de var.Ayrıca Scorpion,Sub Zero,Reptile ve Ermac 'ın Classic Ninja (Retro) kostümleride mevcut.

Bu arada oyunu oynayan varsa GT mi ekleyebilir.Hala zevkle oynuyorum.
  • arkadaslar mortal kombatın yeni cikanin aldim PS3 story mod da basladim fakat birşeyi bulamadım bu sola sagıda dolan özel gücü nasil kullanıcam acil cevap verirmisin teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaiBatSu_TR

arkadaslar mortal kombatın yeni cikanin aldim PS3 story mod da basladim fakat birşeyi bulamadım bu sola sagıda dolan özel gücü nasil kullanıcam acil cevap verirmisin teşekkürler

R2 ve L2'ye birlikte bas x-ray hareketi o. Daha 1-2 fonksiyonuda var oynaya oynaya öğrenirsin zaten Ama oyunda antreman vs vardı ordan başlasan öğrenirdin zaten.
  • teşekkur ederim kardes buldum baska ne gibi fonksiyonlar var anlatirmisin ? meraktan soruyorum :D
  • quote:

teşekkur ederim kardes buldum baska ne gibi fonksiyonlar var anlatirmisin ? meraktan soruyorum :D

Eyw kardeş. diyelim ki sen scorpion ile oynuyon zincir atma hareketini yaptın 2 geri X tuşu ile. Eğer bu hareketi X+R2 ile yaparsan çift zincir atıyor ama altta dolan bir barlık alan kullanılıyor Birde biri sana combo yapıyor tam o sırada (tuşu hatırlamıyorum şimdi :D ileri kare falandı galiba) yapınca adamın combosunu engelliyorsun. Bunun iinde 2 barlık alan kullanılıyor Yani işin özeti hocam özel hareketleri o hareketin tuş kombinayonu+R2 ile yaparsan daha güçlü atak yapyorsun vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

quote:

teşekkur ederim kardes buldum baska ne gibi fonksiyonlar var anlatirmisin ? meraktan soruyorum :D

Eyw kardeş. diyelim ki sen scorpion ile oynuyon zincir atma hareketini yaptın 2 geri X tuşu ile. Eğer bu hareketi X+R2 ile yaparsan çift zincir atıyor ama altta dolan bir barlık alan kullanılıyor Birde biri sana combo yapıyor tam o sırada (tuşu hatırlamıyorum şimdi :D ileri kare falandı galiba) yapınca adamın combosunu engelliyorsun. Bunun iinde 2 barlık alan kullanılıyor Yani işin özeti hocam özel hareketleri o hareketin tuş kombinayonu+R2 ile yaparsan daha güçlü atak yapyorsun vs.

Breaker dediğin dostum. Gard+İleri ile yapılıyor. R2+İleri yani.

• Arkadaşlar şimdi XBOX'da alakasız olacak ama, ben Mortal Kombat Komplete Edition PS3 oyunu aldım ama kitapçığında felan Online Kodu, Key felan bulamadım. Key'i yok mu bunun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anthym

Arkadaşlar şimdi XBOX'da alakasız olacak ama, ben Mortal Kombat Komplete Edition PS3 oyunu aldım ama kitapçığında felan Online Kodu, Key felan bulamadım. Key'i yok mu bunun acaba?

key istemeyen oyunlar olabiliyo belki ondandır ondan degilsede psnden kod alabiliyiorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anthym

Arkadaşlar şimdi XBOX'da alakasız olacak ama, ben Mortal Kombat Komplete Edition PS3 oyunu aldım ama kitapçığında felan Online Kodu, Key felan bulamadım. Key'i yok mu bunun acaba?

Online kod olayı kalktı bu oyunda.
  • Dlc karakterler için Komplete Edition almanız gerek yada dlc alcaksanız teker teker.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.