Haftasonu Mortal Kombat turnuvasına gitmeyi düşünenler varsa turnuva falan yalan arkadaşlar. Ben hem Optimum'a hem de Beşiktaş'a gittim, Mediamarkt'taki kimsenin haberi bile yok bu etkinlikten. Bu kadar rezillik olmaz.
Sadece istanbuldaki medimrkt lerdemi olacak, belkide 1.gün önceden ayarlayacak olabilirler.
Çarşamba günü etkinliğin gerçekleşeceği mağazalardan biri olan Optimum'daki MediaMarkt'a gittim. Personel neyden bahsettiğimi bile anlamadı. İnternetten arattırdım. Onlar da haberi görüp şaşırdı. Beylikdüzü mağazasını aradılar. Beylikdüzündekiler muğlak bir cevap verdi ("evet öyle bir etkinlik vardı sanırım" gibi bir cevap). 1 saat mağazada bekledim. Bilgilerimi aldılar ve Perşembe günü sizi bilgilendiririz dediler. Bugün Cuma ve hala en ufak bilgi ulaşmadı. Bugün Beşiktaş'taki bir arkadaşı Beşiktaş MediMarkt mağazasına gönderdim (burası da etkinlik mekanlarından biriydi sözde). Beşiktaş'taki mağazanın da bir bilgisi yokmuş.
Bir haftadır turnuva için Scorpion ile çalışıyorum, iddialı sayılırım ama görünüşe göre turnuva çoktan gümledi bile.
oha bende gidicektim turnuvaya hafta sonumu boşalttım bunun için yalan olursa çok pis dalarım
nerdeeen nereyee ilk mortal kombatın yapılışı
quote:
Orijinalden alıntı: SinanBest
hiç görmemiştim bunları
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
quote:
Kratos'u bi yakıştıramadım Mortal Kombat'a. Hiç uymuyor oyuna.
zaten yakıştırman için yeni nesil liseli fanboylardan olman lazım... "Kratos forever " gibisinden bi ruh halin olması lazım..
bu yorumu sana hiç yakıştıramadım bilal,god of war hayranlarına hakaret ediyorsun,oyunu sevmeyebilirsin sevmek zorundada değilsin,sevenlerine liseli fan boy yakıştırman olmamış ..
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
oha bende gidicektim turnuvaya hafta sonumu boşalttım bunun için yalan olursa çok pis dalarım
Şimdi Optimum'dan geliyorum. Daha bugün standı kurmuşlar, yarın gün içinde turnuva olacak ama organizasyonun zayıf olduğunu belirteyim. Ben 12'de orada olacağım.
oyun full sürümmü acaba demo ise kafa atarım. demodur büyük ihtimal full sürümü 1 ay önceden getirebilceklerine tahmin vermiyorum . burada ben istanbuldan katılcam
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
oyun full sürümmü acaba demo ise kafa atarım. demodur büyük ihtimal full sürümü 1 ay önceden getirebilceklerine tahmin vermiyorum . burada ben istanbuldan katılcam
Oyun demo.
camdan atlayalım ya ozaman ne gereği var.
İnanılmaz bir oyun, 4-5 gündür oynuyorum. Bilgisayar da olmaması çok kötü olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: SinanBest
Cage in tipi neden değişti ilk oyunda farklıydı sonraki oyunlarda dahada farklı
en çok story mode u merak ediyorum !!! deceptiondaki gibi olursa MÜKEMMEL ÖTESİ OLUR
arkadaşlar herkes psn adresini eklesin,oyun çıkınca online kapışacaklar buradan psn paylaşımı yapabilir,psn isimlerinizi ilk sayfaya ekleyeceğim
Psn imzamda ilk haftasında alacağım oyunu.
PSN : TTouchMyFeaRR
Haftasında kapıcam kısmetse bende
Yaz yaz
PSN: Karpuzcu
Sanırım bolca alan olacak bu oyunu, online da güzel olursa oohhh misss
Benimde imzamda
GoldPunch-TR
Benimde Imzamda..
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
arkadaşlar herkes psn adresini eklesin,oyun çıkınca online kapışacaklar buradan psn paylaşımı yapabilir,psn isimlerinizi ilk sayfaya ekleyeceğim
Ben sadece unranked yaparım maç kendi aramızda ranked takılmam o kısım adamı deli eder