Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shark_teeth i koh de yakaladim beyler babalitysini izlemek isteyenler bugun dh yi takip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicarpio

shark_teeth i koh de yakaladim beyler babalitysini izlemek isteyenler bugun dh yi takip etsin.

Leonlior ile oyna adam dehşet yenilmez gibi bir şey

quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

aksam deneyecegım psn id niye soru ısaretı :D

quan chi çok eğlenceli ama tam usta işi, beleş hareketi yok bilek hakkı ile kazanma olayı, spami yok, etkili özel hareketi yok, low tier ama çok eğlenceli komboları sağlam yüksek damage
    Psn yazmama gerek yok isim Mustafa, oyuncularım Cage, Quan ve Sektor (çok ender alırım Sektor u )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 18 Temmuz 2011; 14:35:22 >

• kardes leonlior u biliyorum sana gore dehset olabilir ama bana ultra ezik geldi.video zahmetine bile girmedim ama soz denk gelirse bida senin icin cekerim babalitysini.
  • quote:

kardes leonlior u biliyorum sana gore dehset olabilir ama bana ultra ezik geldi.video zahmetine bile girmedim ama soz denk gelirse bida senin icin cekerim babalitysini.

Adam tek karaktere sabit kalmıyor kafasına göre seçerek oynuyor. %90 win ratiosu var. Ama şirkef oynuyor, denk gelmesini bekleme PM at, Challenge me mortal yaz ;)
    Ben Sektor ile bir ara kafa tutacağım ama oynayasım yok Sektor ile Quan Chi yi tam çözmem lazım.
  • Mustafa abi senlede bi oynamak nasip olmadı yaw bazen türkiye odasında buluyorum ama baskasıyla oynuyorsun bıraz bekliyorum sonra sana tıklıyorum game session hatası veriyor sonra kapatıyorum ps3 ü cok sinir edici bi şey :(
  • dicarpio hocam babality videosu istiyoruz en yorumlusundan :D
  • alın size çok övdüğünüz shark_teeth.adamın sucu yok tenhada yakalandı bana

• quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Mustafa abi senlede bi oynamak nasip olmadı yaw bazen türkiye odasında buluyorum ama baskasıyla oynuyorsun bıraz bekliyorum sonra sana tıklıyorum game session hatası veriyor sonra kapatıyorum ps3 ü cok sinir edici bi şey :(

Sadece bende oluyormuş o hata, yapacak bir şey yok oyunum bozuk sanırım, biraz ucuzlasın ilerde tekrar alabilirim.
  • Bu gece gelecek varmı oyuna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bu gece gelecek varmı oyuna ?

Gelde seni bir trans manyağı yapayım. Sonra ağlamak yok ama :D
  • Geliyorum ya trans olalım sorun değil eğlencesine oynuyorum artık.
  • hahahhaha harika ya 7 verelim de ayıbolmasın ne abi hhahahahha :D bebelit hiç acımam hahhahaha :D gerekeni yaptım icabına baktım yalnız psn id'yi imzaya yanlıs yazmıssın heralde cheesyourfight degil mi senin psn ? devamını beklıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

hahahhaha harika ya 7 verelim de ayıbolmasın ne abi hhahahahha :D bebelit hiç acımam hahhahaha :D gerekeni yaptım icabına baktım yalnız psn id'yi imzaya yanlıs yazmıssın heralde cheesyourfight degil mi senin psn ? devamını beklıyoruz

7 verelimde ayıp olmasın

• dicarpio, 2. kapıştıgın adam sanırım türk:). O eleman türkiye odası oldumu hemen giriyor, gerçi konuştugunu görümedim ama bugüne kadar türkiye odasında 20 defa kapışmışımdır onunla
  • Beni de ekle listeye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Mustafa abi senlede bi oynamak nasip olmadı yaw bazen türkiye odasında buluyorum ama baskasıyla oynuyorsun bıraz bekliyorum sonra sana tıklıyorum game session hatası veriyor sonra kapatıyorum ps3 ü cok sinir edici bi şey :(

Sadece bende oluyormuş o hata, yapacak bir şey yok oyunum bozuk sanırım, biraz ucuzlasın ilerde tekrar alabilirim.

Sanmıyorum abi oyunun bozuk oldugunu falan ilk zamanlar banada oluyor du sürekli veriyordu o hatayı ama ne olduysa artık vermıyor cok nadir oluyor.Ben koth de sorun yasıyorum bir türlü giremıyorum game session hatasını veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

dicarpio, 2. kapıştıgın adam sanırım türk:). O eleman türkiye odası oldumu hemen giriyor, gerçi konuştugunu görümedim ama bugüne kadar türkiye odasında 20 defa kapışmışımdır onunla

türk oldugunu bilsem babality yapmazdım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

dicarpio, 2. kapıştıgın adam sanırım türk:). O eleman türkiye odası oldumu hemen giriyor, gerçi konuştugunu görümedim ama bugüne kadar türkiye odasında 20 defa kapışmışımdır onunla

türk oldugunu bilsem babality yapmazdım

yorumların bomba ya videoda

• ya arkadaş o kadar atıp tutuyosun süper oynuyorum mega dövüyorum ultra eziyorum falan diye... videolarında 3-5 kıytırık hareketten fazlasını göremedim ben daha, ne iştir? neden hiç kombo yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

ya arkadaş o kadar atıp tutuyosun süper oynuyorum mega dövüyorum ultra eziyorum falan diye... videolarında 3-5 kıytırık hareketten fazlasını göremedim ben daha, ne iştir? neden hiç kombo yok?

güzel kardeşim görünen köy klavuz istermi o videodaki babality yaptıgım shark_teeth denen adamın yanından sen ayetel kürsi okuyarak bile geçemezsin.bak onlinede combo denemiceksin çünkü lag var çok kaçar.horoza sormuşlar tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan çıkar diye.oda ben bafim yapar gerisine karışmam demiş çok kurcalama sende izle keyfine bak ama senin için bi gün traningde kung lao nun 26 hit kendi buldugum combosunu yapayımda telle çekip sana izletim insanlık görsün gözün

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.