Bildirim
MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (102. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Efsane müzik valla ama kendi müziklerimizi dövüşürken dinleme imkanımız olacak bu bile bir artı sayılabilir MK9 için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Efsane müzik valla ama kendi müziklerimizi dövüşürken dinleme imkanımız olacak bu bile bir artı sayılabilir MK9 için.
Evet bu harika işte, valla bu müzikle ne gaza geliriz varyaama yeniden düzenlenerek bu muziği açılışa koymaları çok güzel olmazmıydı :) belki supriz yaparlar
-
Evet yeni ss'ler geldi arkadaşlar. Human Cyrax, Human Sektor ve Sheva Fatality yalnızca SS ama olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=EIj4PHvRo7w
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relaxmovie -- 10 Nisan 2011; 12:16:30 > -
Human cyrax bayadır var mkda mk armageddon
ama human sektor hayartımda ilk defa gördüm
Shao kahn sektörü insan ayarlamamıştıki sadece animede öyle gözükmüştü bir bölümde
-
Bunlar büyük ihtimalle Challange Tower'daki ufak enstantaneler. Bu kadar takılmayın.
Challange Tower'da zombiler, Robot Reptile gibi şeyler var. Bunlarda büyük ihtimal o tarz görüntüler. -
alternatif kostüm de olabilir diye düşünüyorum ama challange tower da acayip birşey olacak gibi geliyor bana :D artık mevlana'ya sardım mortal kombat'a onun aracılığıyla meşhur aforizmasıyla sesleniyorum NE OLURSAN OLSUN YİNE GEL AMA ÇABUK GEL 10 GÜN VAR HATTA KOŞ BİRAZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relaxmovie -- 10 Nisan 2011; 12:59:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: relaxmovie
alternatif kostüm de olabilir diye düşünüyorum ama challange tower da acayip birşey olacak gibi geliyor bana :D artık mevlana'ya sardım mortal kombat'a onun aracılığıyla meşhur aforizmasıyla sesleniyorumNE OLURSAN OLSUN YİNE GEL AMA ÇABUK GEL 10 GÜN VAR HATTA KOŞ BİRAZ
-
gelecek bişey kalmadı artık fiyat konusunda iyimser bakıyorum artık Tr de çok pahalı çıkmıcak gibi gözüküyo netten hayatta bişey almam :D -
hepsisony falan bakmakta fayda var. 115 tl 'den satısa sunulur dicemde. Tighlon getiriyor galiba 139 tl olur büyük ihtimalle -
İnsaallah dlc ler pahali olmaz, su sheeva dan da nefret ediyirum teske koymasalar oyuna, kim scer onu -
altnernatif kostüm olmaz human cyrax popsundan mı atacak yeşil ağını,diğeri nereden çıkartacak güdümlü füzeyi
Story moduna ait olabilir bunlar -
İnsan olarak düşünemiyorum. -
-
o ne rezillik palyaço falan -
-
quote:
Orijinalden alıntı: facemaker
o ne rezillik palyaço falan
heavy rain origami killer dead island facemaker bla bla bla.., -
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
bu ne çözen varmı
bu nedir arkadaş -
bence tamamını görmeden yorum yapmayalım misal
shang tsung barakaya büyü yapıp böyle öldürüyo vs bişiler yaptırıyor olabilir . -
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
bence tamamını görmeden yorum yapmayalım misal
shang tsung barakaya büyü yapıp böyle öldürüyo vs bişiler yaptırıyor olabilir .
umarım bunlar challenge tower moddur senaryoda olmaz böle şeyler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X