Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun ana muziğini o bildiğimiz parcayı keşke koysalardı, açılışında resmen gaza getirirdi valla =)

• Efsane müzik valla ama kendi müziklerimizi dövüşürken dinleme imkanımız olacak bu bile bir artı sayılabilir MK9 için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Efsane müzik valla ama kendi müziklerimizi dövüşürken dinleme imkanımız olacak bu bile bir artı sayılabilir MK9 için.

Evet bu harika işte, valla bu müzikle ne gaza geliriz varya ama yeniden düzenlenerek bu muziği açılışa koymaları çok güzel olmazmıydı :) belki supriz yaparlar
  • Evet yeni ss'ler geldi arkadaşlar. Human Cyrax, Human Sektor ve Sheva Fatality yalnızca SS ama olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=EIj4PHvRo7w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relaxmovie -- 10 Nisan 2011; 12:16:30 >
  • Human cyrax bayadır var mkda mk armageddon
    ama human sektor hayartımda ilk defa gördüm

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

Shao kahn sektörü insan ayarlamamıştıki sadece animede öyle gözükmüştü bir bölümde

• Bunlar büyük ihtimalle Challange Tower'daki ufak enstantaneler. Bu kadar takılmayın.
    Challange Tower'da zombiler, Robot Reptile gibi şeyler var. Bunlarda büyük ihtimal o tarz görüntüler.
  • alternatif kostüm de olabilir diye düşünüyorum ama challange tower da acayip birşey olacak gibi geliyor bana :D artık mevlana'ya sardım mortal kombat'a onun aracılığıyla meşhur aforizmasıyla sesleniyorum NE OLURSAN OLSUN YİNE GEL AMA ÇABUK GEL 10 GÜN VAR HATTA KOŞ BİRAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relaxmovie -- 10 Nisan 2011; 12:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: relaxmovie

alternatif kostüm de olabilir diye düşünüyorum ama challange tower da acayip birşey olacak gibi geliyor bana :D artık mevlana'ya sardım mortal kombat'a onun aracılığıyla meşhur aforizmasıyla sesleniyorum NE OLURSAN OLSUN YİNE GEL AMA ÇABUK GEL 10 GÜN VAR HATTA KOŞ BİRAZ

• gelecek bişey kalmadı artık fiyat konusunda iyimser bakıyorum artık Tr de çok pahalı çıkmıcak gibi gözüküyo netten hayatta bişey almam :D
  • hepsisony falan bakmakta fayda var. 115 tl 'den satısa sunulur dicemde. Tighlon getiriyor galiba 139 tl olur büyük ihtimalle
  • İnsaallah dlc ler pahali olmaz, su sheeva dan da nefret ediyirum teske koymasalar oyuna, kim scer onu
  • altnernatif kostüm olmaz human cyrax popsundan mı atacak yeşil ağını,diğeri nereden çıkartacak güdümlü füzeyi

Story moduna ait olabilir bunlar
  •  MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

İnsan olarak düşünemiyorum.
  •  MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

• o ne rezillik palyaço falan
  • Ne zaman Mk müziği dinlesem aklıma bu video geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

o ne rezillik palyaço falan

heavy rain origami killer dead island facemaker bla bla bla..,
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

bu ne çözen varmı

bu nedir arkadaş
  • bence tamamını görmeden yorum yapmayalım misal
    shang tsung barakaya büyü yapıp böyle öldürüyo vs bişiler yaptırıyor olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

bence tamamını görmeden yorum yapmayalım misal
    shang tsung barakaya büyü yapıp böyle öldürüyo vs bişiler yaptırıyor olabilir .

umarım bunlar challenge tower moddur senaryoda olmaz böle şeyler
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.