Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.339
Cevap
44
Favori
72.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1750 tl olan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam,

bir tanıdık 1750 TL olanında sadece karakterler var. Hikayeyi de oynamak istiyorsan 2100 TL olanını alacaksın demişti.

Sanırım yanılmış. Buraya sorduğum iyi olmuş.

• Hocam size bir şey daha sormak istiyorum,

Oyunun hikaye kısmına girdiğimde kilitli olan part2 khaos reigns 'i seçtiğimde 2099 TL olan pakete yönlendiriyor. Diğer 1750 TL olan seçenek çıkmıyor. 1750 TL olanın içinde khaos reigns hikayesi olmadığı için mi acaba böyle oluyor.

• weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    1750tl olanda da hikaye paketi var.

2100 tl olanda kombat pack 1 de var ki o sizde var zaten premium aldim demistiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Ekim 2024; 19:33:7 >
  • dostlar selamlar, Kombat pack 2 deki 3 karakter tekli olarak satışta. 279 TL

Birini alacağım da hangisini alayım sizce?

Cyrax, Sektor, Noob Saibot

• Firavun-Faresi kullanıcısına yanıt
    Hocam Towers of time da dememe kuleleri var . Tarzına uygun olanları sırasıyla alabilirsin. Çünkü güç olarak üçü de birbirine yakın .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • malikenes54 M kullanıcısına yanıt

bunu bilmiyordum çok saol hocam akşam deneyeceğim

• Evo Fransa’da yer almadı mortal Kombat 1 . Sebebini tam olarak bilmiyorum ama yüksek rankta olan neredeyse çoğunun şikayeti oyunun metaya saplı kalması . Her sezon birkaç karakter inanılmaz domine ediyor oyunu bu da rekabetçi platformu keyifsiz kılıyor . Kameo sistemini çok sevsem de maalesef dengeleme konusundaki en büyük engel .

• malikenes54 M kullanıcısına yanıt

belki yeni eklenecek karakterlerle bir nebze olsun düzelir. conanı bekliyorum heyecanla. ghostface de eğlenceli olur kesin.

• Geçen gün terminator 2 yi izledim, oyunun en efsane konuk karakteri t1000 olacak demedi demeyin. Çok potansiyeli olan bir karakter. Sub Zero için buz, Scorpion için ateş, Smoke için duman, Raiden için elektrik neyse T1000 için de civa öyle bir şey, sıvı hale gelip her forma girebiliyor, valla heyecanla bekliyorum, çok ilginç bir karakter olacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu karakter yakışmaz mı oyuna
    Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]

• Master Willem kullanıcısına yanıt
    Eğlenceli olur şüphesiz ama sorun şu ki dengesiz olmasın . 1 yıldır dengeleme işini yapamadı firma .

• Fatalitye hasta oldum resmen, harika yapmislar

Mortal Kombatyoutube
    Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Official Ghostface Gameplay Trailer
    https://www.youtube.com/watch?si=oViALa3Bq31S_8Gl&v=ESJ8p0uXeGM&feature=youtu.be

• ghostface yi büyük heyecanla bekliyorum. çocukken az korkmazdım Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] 

• Çok güzel gözüküyor.

Güzel de oyunda çizim yapanlar amatör gibi. Şu görüntüdeki sadelik ve yapaylık hiç yakışmıyor bu nesle. Oyunda bariz bir sanatkar eksikliği hissediliyor. Her şey çok düz. Oyun vahşi ama onu hissettiremiyor. Tekken de öyle. Bu konuda sf biraz daha başarılı.

Oyun açısında daha kötü şeyler var tabiki. Oyundaki dengesizlikler başlıca sorun. Mod azlığı, değişen mekanikleri, kameo sistemi, akıcılık. Kameo sistemi gereksiz bir şey olmuş oyuncular için. Sf6 gibi sağlam ve sade bir oynanış yeterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KristalTürk -- 14 Kasım 2024; 19:49:8 >

• Cok detayli yapmislar ya bu karakteri 3 farkli varyasyonu var, L1e basili tutunca farkli ghostface'e geciyor acayip yapmislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Kasım 2024; 0:15:37 >
  • Sırada Dvorah, Jax, Bo Rai Cho, Michael Myers, Shredder, The Mask var

• Arkadaşlar chaos reigns dlc paketini ön sipariş almama rağmen ghostface kilitli, nedenini bilen var mı acaba, aldığım pakete dahil çünkü.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.