Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.430
Cevap
19
Favori
115.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Venus94

Resmi değil Sector karakter dosyalarının yerini cassie cage ile değiştirmişler. mkx de bu şekilde rainle flnda oynabiliyordu.
    Ha o zaman mod olarak gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dövüş oyunlarında pek iyi değilim. MK da sadece hikayeyi oynayıp çıkardım eskiden ancak artık online vs de oynamak istiyorum fakat combo vs. yapmak baya zor benim için ne önerirsiniz sizce kendimi nasıl geliştirebilirim?

• @-Bane

Büyük ihtimalle o çünkü pc tarafında ciddi tepki var o duruma.
  • ketchup. kullanıcısına yanıt
    Youtubeden combo videoları izle hangi comboları birbirine bağlamış bak sonra pratik bölümünden alıştırma yap
    Bide combo yaparken ufak tüyolar var mesela scorpion ile teleport yaptın sonra amp (hareketi alttaki barı kullanarak geliştirme) f3 vurdun 1,1 vurabilmen için dash yapman lazım (iki ileri) gibi

• Oyuna güncelleme gelmiş şu an yüklüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: junis

Oyuna güncelleme gelmiş şu an yüklüyor.
    pc versiyonunamı geldi hocam? ps4 de güncelleme yok şuan
  • ps4 e haftaya gelicekmiş. https://www.reddit.com/r/MortalKombat/comments/bhh961/official_mortal_kombat_11_update/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artaya -- 26 Nisan 2019; 22:9:5 >
  • Artaya kullanıcısına yanıt
    Pc de zaten haftaya ikinci Bi yamadaha alacakmış ve bu yama zaten ps4 teki yamanın aynısı yani geç gelen bir güncelleme yok

• Evet PC versyonuna geldi ama ben hiç bi değişiklik göremedim, Time of tower yine aşırı zor coin kazanmak zor. Oyunda herşey kilitli bu mal herifler adam gibi coin kazanabilmek için bir şey yapmamışlar,

sandık açıyorsun 10-15 bin coin, sandığın içinden de b.kunduruk eşyalar çıkıp duruyor oyun oynatmamak için ellerinden geleni yapmışlar, sabahatan beri oynuyuorum 100 bin coin kasamadım krypte 5 dakikada bitiyor.
  • Skarlet'cığım için yaklaşık 187 kalbe ihtiyacım var. Youtube dan aradığım skin sandığının yerini buldum ama o sokuk kalplerle iki tane öyle sandık açmıştım... Towerlardan kalp kasayım dedim 4/üncü karşılaşmada kanser olup oyundan çıktım. Çok fena sövmek istiyorum satırlarca.

Millet geveleyip duruyor micro ödeme micro ödeme diye ama nerde o ödeme? 680 tane zaman kristalim var onlarla süreli olarak gelen kozmetikleri alabiliyorum fakat bu kalpleri ruhları filan alamıyor muyuz? Gerçek para ile skin almaktan felan bahsediyorlar nereden alınıyor anlamadım gitti.

Şimdi baktım süreli olarak Skarlet için saçma sapan bir skin gelmiş, almak istesen alınmıyor da, ödeme sayfasına atıyor ama ödeme yapamıyorsun? İlginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artaya

ps4 e haftaya gelicekmiş. https://www.reddit.com/r/MortalKombat/comments/bhh961/official_mortal_kombat_11_update/
    iyi oldu bu hediyelerde vericeklermiş :)
  • Yaklaşık 1200 tane soul yesil koin biriktirdim kopru icin harcamayacağım fakat şöyle bir sorum olacak o krupteki yesil şeyleri açamıyorum kilitli gösteriyor nereden açacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2000 olana kadar hiç-bir yeşilin yanından bile geçme köprünün oraya gelip kullanırsın. Ben başta bilmiyodum hepsini harcamıştım. Bugün her moda girip yeşil kastım 1800 oldu son 200 çok merak ediyorum köprünün orda ne var

• Bilmeyenler için bişey daha var. Örneğin oynamak istemiyosun ama coins kasmak istiyosun. Klasik tower a gelip bir adam seçiyoruz adamı seçerken kare tuşuna basıyoruz off yazan yeri on yapıyoruz. Adamımız otomatik rakipleri yeniyor. Ben şuan öyle yapıyorum :) elimde telefon kahve izliyorum :) adamım hepsini parçalıyor.

• PC versiyonuna gelen güncellemede sadece anti aliasing'i düzeltmişler. Onun dışında tower of time ve kombo sorunu devam ediyor onu önümüzdeki hafta gelecek olan patch ile halledeceklermiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abak1905

Bilmeyenler için bişey daha var. Örneğin oynamak istemiyosun ama coins kasmak istiyosun. Klasik tower a gelip bir adam seçiyoruz adamı seçerken kare tuşuna basıyoruz off yazan yeri on yapıyoruz. Adamımız otomatik rakipleri yeniyor. Ben şuan öyle yapıyorum :) elimde telefon kahve izliyorum :) adamım hepsini parçalıyor.

• Beyler Online'da Sub Zero ile Slice hareketini yapamıyorum. O hareketin bir komboyla kombini var. Kaydıktan sonra düşmanı buz duvarına fırlattığımız. Ama yaptırmıyor. Yeteneklerden hangisini seçmem lazım ? <> X+ R1 bahsettiğim hareket, ama sanki kapalıymış gibi kullandırtmıyor. Online da Sub Zero seçenler hangi yetenekleri kullanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 27 Nisan 2019; 3:7:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece gece hüsran yaşadım 2000 bin yeşil kuru kafa biriktirdim gittim köprüyü kurdum ileriye gittim 1 tane sandık var başka da bişey yokmuş. Arkadaşlar boşuna o kadar kuru kafayı orda harcamayın.

• Kaydıktan sonra xboxta rb tuşuna basmanız lazim sağ üsteki tetik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abak1905 A kullanıcısına yanıt
    Ben size bunu soyleyecektim ancak bunu bilip oradaki eşyayı açmak icin köprüyü tamir ettirmek istediginizi düşündüm. :)

Bu arada 250k coinlik sandık varmış oyunda aman dikkat edin :)

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.