Şimdi Ara

Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
7.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • morhipo hopi indirimi için 100 tl alt limit koymuş. gömlek alacaktım kaldı
  • 3 siparişimi iptal etmişler. Madem tek hesaptan birden fazla kullanılmıyor. Neden butun siparişler iptal. İlk sipariş dursun bari

    Change.org destek, sikayetvara sikayet ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 30 Nisan 2015; 2:07:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatin kullanıcısına yanıt
    varya hocam arama butonuna basın
  • Bunlar insanları neden kandırmayı gelenek haline getirdiler önce aradım tedarik edemedik sonra kalite kontrol sonra birçok hopi girişi yuh be kardeşim ya nasıl bir şirketsiziniz siz. Çıkın biz sizi yedik afiyetle verdiğiniz numaralar için teşekkür ederim sizin gibi keriz hiç bir yerde bulunamaz. Bana aynı hesaptan hopi alışverişinden bahsediyorlar ailemden insanlar tek tek şifrelerini bana verdiler ben onlara alışveriş yaptım ama olmaz 60 yaşında insan açsın hesap alsın dediler ya böyle bi madde mi vardı sanki kendime aldım hepsini desinler her aileye bir adet 25 tl sıkıldım ben bunlardan hani 3 liralık ürün orda 1 başka sitede 5 olsun başka siteden alırım.
  • Ana konuya yazdığım yazının tamamını buraya da kopyalıyorum;


    Konuyu başından beri takip ediyorum ve 112 sayfanın hepsini de okudum.Bi kaç şey söylemek istiyorum;
    Öncelikle firma hopiyi bir kişi için tek kullanıma indirecek şekilde düzenleseydi ve çoklu alımlara baştan müsaade etmeseydi bunların hiçbiri yaşanmayacaktı.Böyle yaparak kendi topuklarına sıktılar.50 sipariş verene-kendisi kaç sipariş vermiş olursa olsun- ölücü,mezarcı,kul hakkı yiyor diyenler haksızlar bana göre.Uygulamanın açığını yakalamak da değil çünkü bu,bir nevi ayağına gelen fırsatı değerlendirmek.Birkaç sayfa önce sanalpazarın uygulamasından bahsetmiştim örnek olsun diye.Aynı şeyler,sen o fırsatı değerlendirir veya değerlendirmezsin ama değerlendirene de dil uzatamazsın.Adam yasaları çiğnemiyor,illegal bişey yapmıyor sonuçta.Asıl yasaları çiğneyen ve çakallık yapan siparişleri iptal eden morhipo.Noldu da ilk 2 gün aynı hesaptan verilen siparişleri takır takır gönderen firma 3.gün çıkıp "çoklu alım var diye" bir anda bütün siparişleri iptal ediyor?Değişen ne?Belli ki bu işten zararları var,belli ki reklamlarda orda burda göğsünü gere gere "25 paracık dağıtıyoruz oleyyy hoopiii" diyen firmanın bu yoğun siparişler karşısında bi tarafı yemedi ürünleri göndermeye.Tak diye kimseye açıklama dahi yapmadan adeta "uygulama benim paracık benim" diyerek iptal ettiler hepsini.İşin komik tarafı önce s.çt.kları mevzuyu sonradan herkese "tedarik edemiyoruz,kontrolden geçemedi" diyerek iyice sıvamaları oldu.Herkesi göz göre göre kandırıp,üstüne bütün izinleri ve numaraları bünyelerine katıp kârlarına kâr katabileceklerini düşündüler.Ama bi taraflarında şişti.Tüm bunlar yetmiyormuş gibi ilk başta övüne övüne "alt limitsiz" dedikleri paracıklara 100 lira altlimit getirdiler.Kafalarına göre kuralları değiştirdiler.Bu kafayla devam ederlerse daha çok başları ağrır.Hadi "bir taşla 2 kuş vuralım hem böyle bir zart zurt çıkaralım hem de yasaktan önce milletin numaralarını alalım" mantığında bu işe adım attılar lakin o taş sekip geldi ve kendilerini vurdu.Çok uzun yazdım farkındayım fakat sizlerden de ricam kandırılmayı hazmedemeyenlerdenseniz taşın altına elinizi sokun ve gereken neyse yapın.Nasıl olsa başkaları benim yerime de yapıyor demeyin ve hakkınızı arayın.
    Son olarak şunu eklemek istiyorum.İptallerden sonra bunların çakallık yaptığını anlayıp diğer hesabımdan, iptal edilen ürünlerimden birini yanına başka şeyler de ekleyerek iade edilen paracık ile tekrar aldım.Gece saat 1'e doğru siparişin kargoya verildiğine dair mail geldi.
    Şimdi hepinize soruyorum;kim haklııı kim haksız?




  • YnSSdKgL kullanıcısına yanıt
    +1
  • Arkadaaslar siparisi iptal edilmesinden cok onemli olan bence sozlesmede olan telefon numaralarini Baskasi ile paylasabilevekler mi ahaberde cikan sey dogruysa 1 mayis olayi yalan okdu herkese satar artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi oncelikle tek siparis vermesine ragmen siparisi optal olan arkaslar varsa onlar adına cok uzuldum ve desteklerim kendilerini. Ancak hep oldugu gibi sistemi somuren arkadaslar kusura bakmasinlar ama soylenmeye, itiraz etmeye hic haklari yok. Hatta kendilerinin yuzunden masum kullanicilarin siparisleri iptal oldu diye biraz mahcup olsunlar bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varmi IPTALLER ICIN BIR gelisme arkadaslar...
    iptallerden sonra hicbirsey almadim ben...

    Sikayet vara dosedik facebook sagfasina yazdik....

    Sonuc alan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun beyler bayanlar
     Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet) Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet) Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet) Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet) Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet) Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet) Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet)




  • Boyner katarlıları ortak alıyor, 883 Milyon dolar çakıyor. Müşteri sayısını arttırarak pazarlık payını arttırıyor sanırım.
  • sizin iki haberi de birleştirirsek , demekki bunlar da pay istiyor boyner'den
    en az 100 milyoncuk ayakkabı kutusu gider boyner'den bence
  • Tepkiler böyle çoğalır umarım
     Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese yazıyorum
     Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😃👍🏻
     Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözüm olmazsa ben de insan hakları mahkemesine başvurmayı düşünüyorum
  • 2 sipariş birden geçmiştim ötekisi dün geldi diğerinide bugun saat 2 de kargoya vermişler ama bilemiyorum iptal olmaz heralde daha.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cidden boyle piskinlik gormedim.20 tane hopi hesabi acmis alisveris yapmis adamlarda iptal edince aglamaya baslamis. 1 tane yapanlara lafim yok ama gidipte cakallim pesinde kosup yakalaninca aglamayin bari
  • Sistem aynı kart aynı hesap siparişlerini iptal etmişmiş, iadeden sonra tekrar aynı hesap ve aynı kartlarla sipariş verdim bakalım ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum nedır arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.