Şimdi Ara

Morhipo'da GSstore Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GSstore Morhipo'da Butik Açmış 125 tl üzerine 25 tl indirim Yapıyor ayrıca 50tl üzerine Kargo bedava dahası Yeni Üye'ye 10 tl hediye çeki de kullanılabilir Veya MEVCUT Hediye çeki ile birleşiyormu Bilgim yok tanımlı Hediye Çekim Olmadığından deneyemedim ama İndirim drek düştüğü için Kombo yapılabilir gibi
    Birde en çok alışveriş yapan 3 Kişiye sezon açılış bileti diyor daha öce imzalı forma diyordu ama
     Morhipo'da GSstore Fırsatı LİNK BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faya85 -- 2 Temmuz 2015; 22:57:41 >

• 4. yıldızı üste eklemişler ise çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha çok pahalı sakın almayın yeni sezon formaları zaten bu fiyatta kim alır bunları ?

• Fiyatları inceledim GSstorla aynı fiyatlara geliyor gibi indirimiyle

şu
    http://www.morhipo.com/kampanya/detay/15458139/36920/nike-t-shirt
    ve
    http://www.morhipo.com/kampanya/detay/15458135/36920/nike-forma-

İyi gibi YANLIZ ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM erinmedim 10 tl için yeni Üyelik Açtım 3. hesabım oldu ama Sezonda Geçerli diyor 10 tl düşmüyor OLMADI morhipo :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faya85 -- 1 Temmuz 2015; 15:13:38 >

• Dün 69 TL'den sattıkları beyaz ve mor formalarınfiyatlarını 139'a çekmişler bu ne saçmalık.
    Formaların zaten satışa çıktığı ilk günkü fiyatı o.Özel indirim kulübüymüş peh.
  • linkte koysaydın be kardeş protesto edip bakmıyorum
  • pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avenged

linkte koysaydın be kardeş protesto edip bakmıyorum

2. mesajımda almak istediğim ürünlere varana dahi link paylaşmıştım ama Protesto ediyorumu anlayamadım bende
  • Alın sabriye yeni spor araba lazim.

Not gs

• Yeni sezon forma varsa link verebilir misiniz? Bu konuda bilgim yok,birine hediye almak istiyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.