Şimdi Ara

Morhipo'da Fabrika'nın %100 Pamuk Gömlekleri 29,90 TL, Yünlü Takım Elbiseler 199,90 TL (Bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Morhipo'da Fabrika'nın %100 pamuk gömlekleri 29,90 TL, yünlü takım elbiseler 199,90 TL.

www.morhipo.com
    Günün Yıldızı Kampanyası - Özel İndirim Kulübü | Morhipo
    https://www.morhipo.com/kampanya/liste/86575/gunun-yildizi?rType=1&rKey=86575

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternetten Cız -- 15 Kasım 2019; 12:48:8 >

• Bende %100 pamuk olan gömlekleri sevmiyorum, sabah giydiğiniz gömlek akşam olmadan kollardan, omuzlardan kırışmaya başlıyor.

En ideali %60 pamuk, %40 polyester, iki gün giyilebiliyor.

Eğer kokudan rahatsız oluyorsanız her sabah koltuk altınıza biraz karbonat sürün.

Normalde çok terlerim bu yöntemle yaklaşık bir yıldır roll-on kullanmıyorum.
  • Aman diyim 100% pamuk gömlek iş yerinde giyecekseniz çok hızlı kırışır. Özel günde bir kerelik giymeliktir, iş için uygun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beden kalmamış pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: keukuat

Aman diyim 100% pamuk gömlek iş yerinde giyecekseniz çok hızlı kırışır. Özel günde bir kerelik giymeliktir, iş için uygun değil.
    pamuk oranı düşük olanda bir gün sonra giyilmiyor hocam kokuyor hemen :)
  • Yine de 2 tane sepete ekledim. Teşekkürler fırsat için.

Arkadaşlar gömlek fiyatı çok iyi tamam da Vakko gömleği ile bu gömlek aynı pamuk mu sizce? Bende Fabrika'nın gömlekleri var gayet rahat ütüleniyor. Öyle eskisi gibi zor ütülenme yok yani. %100 pamuk yazsa da karışım olduğuna adım gibi eminim, ya da kullandıkları malzeme kötü.

Edit: son anda 2 tane daha M boşa çıktı. 5 adet aldım. Bir de mağazadan alacğım dedim. Kargo bedavaya geldi. Bu seneki gömlek ihtiyacımı karşıladım. Hocam çok sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 14 Kasım 2019; 15:4:53 >
  • Hah çıkmış yine bizim smokinler. Korkuyorum yakında herkesi James Bond gibi dolaştıracak bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım için teşekkürler. Biz de faydalandık. Paraf günü artı giyim kampanyası ile kombo yapılabilir MORHIPO giyim sektörü olarak geçiyor ise.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Pamuk da kalite kalite,geri dönüşümden üretilen pamuklar kullanılıyor bunlarda.
  • Takım elbise için beyaz veya mavi gömlek baktım ama yok sanırım. Olsa 5-6 tane alırdım.

• 95 pamuk 5 elastan olanlar favorim. Pierre cardininkiler hem kirismiyor hem guzel fit duruyor ve uzun ömürlü

• Bende %100 pamuk olan gömlekleri sevmiyorum, sabah giydiğiniz gömlek akşam olmadan kollardan, omuzlardan kırışmaya başlıyor.

En ideali %60 pamuk, %40 polyester, iki gün giyilebiliyor.

Eğer kokudan rahatsız oluyorsanız her sabah koltuk altınıza biraz karbonat sürün.

Normalde çok terlerim bu yöntemle yaklaşık bir yıldır roll-on kullanmıyorum.
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    hocam, zararı yok mu?
  • şunun gibi fabrika smokini yine 100₺ ye bulsam kaçırmam

Morhipo'da Fabrika'nın %100 Pamuk Gömlekleri 29,90 TL, Yünlü Takım Elbiseler 199,90 TL (Bitti)

• zengin kırışık giyer:) takım elbise kırışmıyorsa polyester dir.
  • photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    Karbonatı midesinde yanma olanlarda kullanıyor, özellikle benim dedelerin nenelerin suyla karıştırıp içtiğini gördüm

Bu yüzden zararı olacağını düşünmüyorum.

Roll-on larda Alüminyum klorohidrat ve paraben kullanılıyor. Zaten yediğimiz, içtiğimiz, her tarafımız sıkıntı bir de burdan gol yemeyelim.
  • Takim elbisede stok olan bir ürünü tiklayinca ana sayfaya atiyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.