Şimdi Ara

Morhipo'da D by Divarese'nin Hakiki Deri Erkek Botları 82,49 TL (Bitti) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
6.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zombitch

Hocam o botlar rezalet. Dikiş yerleri çözüldü, soğukta buz gibi, hava ısındığında terden su gibi yapıyor ayağı. Hiç beğenmedim
    Ben de çok soğuklar için greyderin içi yünlü botu var ama normal zamanlar için bot yoktu. Çok fazla bot da giymiyorum zaten, idare etsin yeter. Dikiş işi kolay, ayakkabıcı 10 liraya sapasağlam yapar onu.
  • Arkadaşlar, divarese ile D By divarese arasında ki fark nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba27 M kullanıcısına yanıt
    D by Divarese, normal divaresenin alt kalitesi
  • Hocam ürünlerin hakiki deri olduğuna emin miyiz?

İlanlarda %100 deri diyor ama %100 hakiki deri demiyor. Kelime oyunu olmasın? Ketenpereye gelmeyelim sonunda

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

D by Divarese, normal divaresenin alt kalitesi
    Çok teşekkür ederim

• Yazın Divaresse ayakkabı almıştım 41 numara, hep 41 giymeme rağmen bunun 41 i 42 gibi geldi bana. Kalıpları biraz geniş galiba. Siyah bir bot aldım bu kampanyadan, dur bakalım nasıl çıkacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler faydalandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Yazın Divaresse ayakkabı almıştım 41 numara, hep 41 giymeme rağmen bunun 41 i 42 gibi geldi bana. Kalıpları biraz geniş galiba. Siyah bir bot aldım bu kampanyadan, dur bakalım nasıl çıkacak.
    Botları da normalden biraz büyük ama 1 numara fark edecek kadar değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

People by fabrika da "hakiki deri" demiyor. Marka da çok vasattır.

Alıntıları Göster
    D by Divarese aldım, People By fabrika geldi. aradaki fiyat farkını çek tanımladılar. Ayakkabılar kesinlikle tıpatıp aynı üretim.
  • AytekinNet kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı yerin üretimi. Boyner işi tamamen ucuz üretime döktü. People denen markanın çoğu ürünü pazar malından farksız. Pazar malı derken pazar malını küçüseme değil amacım, direk bu markayı küçümsüyorum. Çünkü eskiden orta kalite uygun fiyatlı iken artık düşük kalite normal fiyata döndü ibre. Son aldığım tişört ve gömleklerini 3 ay bile giyemedim. Şimdilik Divaresse ayakkabılarında kalite idare eder gibi. Geçen sene eşime Beymen çanta aldım Morhipo'dan, kampanya vardı fiyat çok iyi, sonuçta Beymen dedik ama aldığım çantanın 2 ay sonra kumaşı kabardı dandik çantalar gibi oldu çıktı. Hayır verdiğim paraya mı üzüleyim eşime rezil oldum ona mı yanayım. Yazık kadıncağız ses etmedi ama Boyner markalarının eski kalitesi hatta artık hiçbir kalitesi yok. Ama maşallah fiyatlar hala kallavi. Arada böyle ederinde kampanya yakalarsam alır denerim artık, başka türlü asla. Uzun oldu affola.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kaptık bir tane bakalım iyi çıkacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongunbey

Hocam ürünlerin hakiki deri olduğuna emin miyiz?

İlanlarda %100 deri diyor ama %100 hakiki deri demiyor. Kelime oyunu olmasın? Ketenpereye gelmeyelim sonunda
    Mevzuat öyle galiba. "Hakiki" ibaresi kullanamıyorlar. Deri deyince hakiki deri demek oluyor.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler, akşam akşam yine zarara girdik 😂

• ben aldım iş de kullanmak için yani hem marka hem iyi yoksa gidip tergan markaya 150 bayılacaktım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.