Şimdi Ara

morhipo.com'da 4 eylül'e kadar bedava kargo.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • morhipo.com da 4 eylüle kadar tüm siparişlerde kargo bedava.

• teşekkürler..
  • bilgilendirme için sağol
  • saol hediye çeki olan hayrına verirse alışveriş yaparım yoksa fiyatlar kargo bedavada bile sıcak değil.
  • Bunun konusu vardı bugün forumda, Fakat silinmiş gözüküyor yönetici tarafından. Neden silindiki?
  • hediye çeki kuyruğundayım :)
  • Limango gibi hediye çeki vermiyor galiba bu site.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar morhipo da sipariş iptali nasıl yapılabiliyor. Sitede yazmış ama yerini bulamadım. Acil yardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesadufi

Bunun konusu vardı bugün forumda, Fakat silinmiş gözüküyor yönetici tarafından. Neden silindiki?

Silinen konulara bir akıl sır erse... Neden bir konu silindiğinde o konu başlığının altına silme gerekçesi yazılmaz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Bunun konusu vardı bugün forumda, Fakat silinmiş gözüküyor yönetici tarafından. Neden silindiki?

Silinen konulara bir akıl sır erse... Neden bir konu silindiğinde o konu başlığının altına silme gerekçesi yazılmaz ki?

dikdatörlük ile yönetilen hükümetlerde de aynı şekilde bir yaklaşım var...

• arkadaşlar 21 agustostaki çeklerin 31 agustosa uzatıldı, böyle bir şey söylenmişti diger konuda dogrumudur?
  • Dün sipariş verdim 5 tl kargo girdi :D
  • quote:

evet kardesim ben acmistim(s***k***b) fakat bir anda forum tarafindan uyeligim iptal edildi.genel bir problem vardir yoksa kural disi bir islem mi yapildi..
  • quote:

konuyu açan kişinin tüm konuları silindi,gereksiz bir sürü başlık açmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

dikdatörlük ile yönetilen hükümetlerde de aynı şekilde bir yaklaşım var...

kardesim sanirsam uyelik iptal edildiginde uyenin acmis oldugu tum konularda siliniyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: sub0

Arkadaşlar morhipo da sipariş iptali nasıl yapılabiliyor. Sitede yazmış ama yerini bulamadım. Acil yardım...

İptal için müşteri hizmetlerine iletişim bölümünden mesaj atman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redstar1917

quote:

Arkadaşlar morhipo da sipariş iptali nasıl yapılabiliyor. Sitede yazmış ama yerini bulamadım. Acil yardım...

İptal diye bir seçenek bulamayınca ben de öyle yapmıştım ama ne kadar zamanda geri dönerler ki ???
  • quote:

quote:

konuyu açan kişinin tüm konuları silindi,gereksiz bir sürü başlık açmıştı.

GERKSIZ ACILDIGINI SANMIYORUM KARDESIM..BENIM ACTIGIM KONULARDAN HABERIN VARMIYDI SENIN..GEREKSIZ DENILEN KONULARDAN DAHA GEREKSIZLERI BURADA YAR ALMAKTA..

• quote:

quote:

quote:

İptal diye bir seçenek bulamayınca ben de öyle yapmıştım ama ne kadar zamanda geri dönerler ki ???

aynı gün dönmeleri gerekiyor.Siparişte hediye çeki kullandıysan biraz geç aktif edebiliyorlar,sürekli mesaj atıp taciz etmen gerekebilir

• Hediye çekim varmış kullanmamıştım. İptal edip hediye çekiyle alacağım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.